• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilinin ilgisizliği ve çekilen bu acıı

tugcekayaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2010
197
0
46
İzmir
Bütün arkadaşlara selamlara.
Ben ilk kez yazıyorum ve sizden yardım bekliyorum.Lütfen okuyun lütfenn

Şöyle başlayayım;
Erkek arkadaşım benim 8 ay peşimde koştu.ben hiç kabul etmedim.Ama zoraki kabul ettim başladık ve ben zamanla kendisina aşık oldum ve çok sevdim.ilk aylar benim sesimi duymadan yapamazdı o kadar sık arardıki bıkardım..Şuan 7. ayımızın içindeyiz.( ayrıca kendisinin hattı faturalı ve sınırsız yani 24 saat arasa bile belli bir ücret ödüyor) geçenlerde birlikteydk ve beraberken çok mutluyum o bana sevgisini gösteriyor.ve o da mutlu bunu anlıyorum.şimdi ben memleketimdeym.2ay görüşemeyeceğz.bana olan aramaları o kadar azaldıki.Şimdi diyeceksiniz bu normaldir ilk baştaki gbi olmaz herşey..ama durum şöyle.ben ona birkaç kere söyledm beni az arıyorsun çok ihmal ediyorsun diye.Ama hiçbir şey değişmedi.beni günde ortalama 3defa arar.ama günlük konuşmalarımızı toplasanız 5dakika bile etmez.ben az konuşuyoruz deyincede konuşacak birşey bulamıyorum diyor !! 2 sevgili nasıl konuşacak birşey bulamaz..2. bir durum ise erkek arkadaşım eski sevgilisinden şöyle ayrılmış; zamanla aramalarımı azalttım dedi...!! bu lafı aklımdan çıkmıyor deli oluyorum.ben burda okuduğum kadarıyla şu taktiği bugünden itibaren uygulamaya koydum.artık hiç aramıyorum.bugün sadece 2 kere aradı ve soğuk konuşmalar heyecansız.ve birbirimizle çok şeyi paylaşmıyoruz artık.Ve tuhaf olan şu biz daha 7. ayımızdayız.bu tür sıkılmalar için çok erken değil mi? ne yapmam gerekiyor nolur akıl verin bana.üstünede düştüm birşey değişmedi.şimdi aramayı kestim.beni kaybedebileceğinin farkına varsın diye.bugün dediğim gbi daha sonuç alamadım hiç.zaman ne gösterecek bakalım.

Şimdi lütfen bana yardım edin ne yapmalıyım?? :'((

Son düzenleme:
aynısı benm başıma geldi 1 yıl peşimden koştu okulu değiştiği halde genede beni unutmamıştı ben yüz vermiodu kendimi yalnız hissettğim bi anda evet dedim ve sonra aşık oldm sonunda da noldu biliomusun aramalar tamamen kesildi ve bende artık yüzsüzlük edip arayamadım. bide sıkıntıdayım diodu falan arayamıyorum bilmem ne. bigün msnde karşılaştık laf attım"ayrıldık mı ara mı verdik noldu" dedim "ne olduğu ortada" tarzı bi cevap yazdı "iyi madem bitmiş bende bilmiş oldum" yazdım o çıkana kadar msnden çıkmadım daha da cvp yazmadı o andan itibaren msnden sildim zor olsada kalbimdende sildm. asıl konduramadığım o benm peşimden koşmuştu ben onun diil ve ben bu duruma düştm.

ondan sonra şimdiki sevgilimle başladık onun yaptığı herşeyi unutturdu bana. iyikide ondan ayrılmışım şuan öyle mutluyumki her işte bi hayır vardır bişey olmuosa zorlamaya gerek yok. herksin kısmeti ayağına gelio.

yalnız şu da var o olayın ardından bir yılı geçmeden ayrıldığım eşşek bana bayramlarda kandillerde msjlatr atmaya başladı güya her arkadaşına atıomuş falan filan açık açık yeniden olma ihtimali belirmiş kafasında yoksa eski sevgililerimle asla konnuşmam demişti bana. bende "atma artık mesaj cevap yazmıyorum zaten anlamıomusun istemiyorum" yazdım acayip bozuldu tabi sonra faceten ekledi kabul etmedim daha da karşımaçıkmıo şükürler olsunki

Zor bir durum gerçekten,
biz bayanlar ilgiyi çok severiz sonuçta.
Ama bunlar hep karşılıklı olmalıdır diye düşünüyorum.
Herşeyide ondan beklemeyin siz ilgilenin siz arayın birazda.
Hemen pes etmeyin seviyorsanız ve sevgisinden eminseniz eğer.
Baktınız siz aradığınızda da soğuk davranıyor,
birşeyler düzelmiyor hala aynı gidiyor,
o zaman bu ilişkiyi bir gözden geçirin derim.

söküp atmak hiç kolay değil çok canım yanıyor.ya benden soğursa.ben şuan hiç aramıyorum onu.ondan bekliyorum.beni kaybetme korkusu kalmadığını biliyorum çünkü sevgimi çok belli ettim benden çok emin .aldatma ihtimalini düşünemiyorum içim yanıyor.aileler biliyor.benmi çok büyütüyorum bilmiyorum ama bekledgm çok değil.biraz daha ilgi.seninle yaşadklarımız birbirine benziyor ama inşallah sonu benzemez.neyse en iyisini Allah bilir.ama dayanamıyorum bu acıyaa :'((

Ayrıca konu başlığınızında büyük harflerle ve uzatarak yazdığınız cümleyi de düzeltin nolur.
Çok göz yoruyor çünki.

Zor bir durum gerçekten,
biz bayanlar ilgiyi çok severiz sonuçta.
Ama bunlar hep karşılıklı olmalıdır diye düşünüyorum.
Herşeyide ondan beklemeyin siz ilgilenin siz arayın birazda.
Hemen pes etmeyin seviyorsanız ve sevgisinden eminseniz eğer.
Baktınız siz aradığınızda da soğuk davranıyor,
birşeyler düzelmiyor hala aynı gidiyor,
o zaman bu ilişkiyi bir gözden geçirin derim.

zaten bu durumda iki seçenek var

ya üstüne düşeceğim yada kendimi çekeceğim

ilk yolu denedm aşırı bir fark olduğunu söyleyemem.ben msj atınca araması beni hiç mutlu etmedi.
şimdi sıra ikinci yolda.bugün başladım ama benden soğumasından çok korkuyorum
inşAllah beni elinde tutmadığını ve beni kaybetme ihtimali olduğunu anlar.yaşananları buraya yazacağım.çok zor bir durumdayım.
beni inciten boş vakti olduğundada elinin telefona gidememesi.1 dakikayı bile çok görüyor bana.tamam beni sevdgni biliyorum.hatta dün annesiyle konuştm.ama benm ilgi bekledgmi biliyor.tam tersi bilerek beni üzmek isteyerek istedgmi yapmıyor.bunu anlayamıyorum.oysa ben o ne istese benden yapmaya hazırım :'(

bi erkeğin soğuyacağı varsa soğur zaten inanki onlar bizim gibi diil sevdikleri insanın ilgisi hoşlarına gidiosa
soğuduklarının ilgisi de baskı gibi geliyo
umarım sonumuz birbirine benzer diyorum ben çnkü mutluluğun nerden geleceği belli olmaz
eğer senin için hayırlıysa bu kişi bitmesin devam etsin ilişkiniz ama hayırsızsa seni üzecekse sürekli inceldiği yerden kopsun

bi erkeğin soğuyacağı varsa soğur zaten inanki onlar bizim gibi diil sevdikleri insanın ilgisi hoşlarına gidiosa
soğuduklarının ilgisi de baskı gibi geliyo
umarım sonumuz birbirine benzer diyorum ben çnkü mutluluğun nerden geleceği belli olmaz
eğer senin için hayırlıysa bu kişi bitmesin devam etsin ilişkiniz ama hayırsızsa seni üzecekse sürekli inceldiği yerden kopsun

of Allahım 8 saat oldu ve şuanda düğünde.beni hiç mi düşünmüyor.hiç bu kadar olmamıştı.wallahi annenden babandan başka kimseye güvenmeyeceksin.benim korkum ben güvenimi kaybettim herkese ileride nasıl güvenecgm başka birine.amin inşAllah hayırlıysa sevglim benm için aramız düzelsin.hayırlı deilse en kısa zamanda bitsin.
ben gelişmeleri buraya yazacagm.çünkü okudum burda.çoğu kişi benm yaptığım gbi yapılmasını öneriyor.pişman olup geri dönecektr diyor.bende deniyorum.ama içim hiç rahat değil.hadi bakalım görecgz sonucu..

ayrı şehirlerde olduğumuz için sürekli bu ilgisizlik sorununu yaşadım..yanyanayken bi problem yoktu
ilgisizliğinden şikayet ettim durdum yeri geldi kaçan kovalanır taktiğini uyguladım
yeri geldi ayrıldım sonra yine barıştık
en son ayrılıkta uzun uzun konuştuk ve bitirmeyelim ilişkimize şans verelim dedik bi süre güzel gitti ama sonra yine ilgisiz davrandı ve biz 1 haftadır hiç irtibat kurmuyoruz
senin yaptıklarını yaptım sevgimi çok belli ettim kaybetme korkusu kalmadı..o nedenle artık ben de aramaktan vazgeçtim..bu şekilde sessizce bitecek sanırım

umarım sizin sonunuz böyle olmaz ama 7 ay daha çok kısa bir süre biz 2 yılı doldurduk
yine de anlamanın tek yolu var yaptığın gibi ilgisiz davranmaya aramamaya devam etmek..uzaklaşmadıysa bitirmek istemiyorsa elbet bi süre sonra neyin var neden ilgisizsin artık der sana..o zaman da hiçbişey olmamış gibi davran ve artık kendini değiştirmeye çalış..bırak o senin için deli olsun o arasın o üzülsün aramıyo diye..ben yapamadım bunu geç kaldım ama sen yap canım
bu erkeklere vazgeçilmez olduklarını asla hissettirmemen gerekiyo ve beklentilerini de bi nebze olsun düşürmelisin..ne kadar az beklenti o kadar az hayal kırıklığı

canım benim çok zor olsada bence sen de ilgiyi kes. o zaten ayrılmayı seni gözden çıkarmayı kafasına koymuşsa sen ne yaparsan yap sonuç aynı olur.ama bazen erkekler fazla sevgi ve ilgiye boğulduklarında bu onlarda ters tepki yaparak ilgisizliğe itiyor.çünkü ne yaparsa yapsın çok sevildiğini ve karşıdakinin herzaman cepte olduğunu biliyor.sen onu kaybedince çokda umrunda olmayacakmış imajı vermelisinki o koorksun.sen değil.valla tecrubelerime dayanarak sölüyorum.

Sevgilisinden aramaları azaltarak ayrılmış diye yazmışsınız,
buda beyfendinin bir taktiği mi?
Nedensiz aramaları kesmeleri buna mı işaret sizce ?

Sevgilisinden aramaları azaltarak ayrılmış diye yazmışsınız,
buda beyfendinin bir taktiği mi?
Nedensiz aramaları kesmeleri buna mı işaret sizce ?

evet bu sözü hep aklıma geliyor.önce günde çok kez arardı şimdi 4 artık 3 ...

bu böyle gidecek ve kaderimde eski sevgilisi gbi olacak diye korkuyorum.

ayrı şehirlerde olduğumuz için sürekli bu ilgisizlik sorununu yaşadım..yanyanayken bi problem yoktu
ilgisizliğinden şikayet ettim durdum yeri geldi kaçan kovalanır taktiğini uyguladım
yeri geldi ayrıldım sonra yine barıştık
en son ayrılıkta uzun uzun konuştuk ve bitirmeyelim ilişkimize şans verelim dedik bi süre güzel gitti ama sonra yine ilgisiz davrandı ve biz 1 haftadır hiç irtibat kurmuyoruz
senin yaptıklarını yaptım sevgimi çok belli ettim kaybetme korkusu kalmadı..o nedenle artık ben de aramaktan vazgeçtim..bu şekilde sessizce bitecek sanırım

umarım sizin sonunuz böyle olmaz ama 7 ay daha çok kısa bir süre biz 2 yılı doldurduk
yine de anlamanın tek yolu var yaptığın gibi ilgisiz davranmaya aramamaya devam etmek..uzaklaşmadıysa bitirmek istemiyorsa elbet bi süre sonra neyin var neden ilgisizsin artık der sana..o zaman da hiçbişey olmamış gibi davran ve artık kendini değiştirmeye çalış..bırak o senin için deli olsun o arasın o üzülsün aramıyo diye..ben yapamadım bunu geç kaldım ama sen yap canım
bu erkeklere vazgeçilmez olduklarını asla hissettirmemen gerekiyo ve beklentilerini de bi nebze olsun düşürmelisin..ne kadar az beklenti o kadar az hayal kırıklığı

anladığım kadarıyla sizde benim gbi davranmışsınız ve sonuç kötü bitmiş.bakalım bekleyeceğim.gerçekten bu doğru.ben seviyorumki o aramadığı zaman deli oluyorum şuan bile gözüm telefonda ve 8 saati geçti o aramayalı.ben tutuyorum kendimi.bakalım ben aramayınca o ne yapacak.geçenlerde sen git desen bile ben gitmem bırakma beni diyordu.doğrumu bakalım dediği.Allahım sen bana sabır ver :1no2:

yardımlarınız için çok sağolun.fikirlerinizi benden esirgemeyin nolur.bu zor günlerimde :(

canım benim çok zor olsada bence sen de ilgiyi kes. o zaten ayrılmayı seni gözden çıkarmayı kafasına koymuşsa sen ne yaparsan yap sonuç aynı olur.ama bazen erkekler fazla sevgi ve ilgiye boğulduklarında bu onlarda ters tepki yaparak ilgisizliğe itiyor.çünkü ne yaparsa yapsın çok sevildiğini ve karşıdakinin herzaman cepte olduğunu biliyor.sen onu kaybedince çokda umrunda olmayacakmış imajı vermelisinki o koorksun.sen değil.valla tecrubelerime dayanarak sölüyorum.

çok haklısınız.ben burda okudum ve çoğu kişi bunu söylüyor.bende öyle yapmaya başladım.bugün ilk gün.hiç aramadım.nereye kadar gidecek bakalım :(( peki ya o da benden soğursa :(

anladığım kadarıyla sizde benim gbi davranmışsınız ve sonuç kötü bitmiş.bakalım bekleyeceğim.gerçekten bu doğru.ben seviyorumki o aramadığı zaman deli oluyorum şuan bile gözüm telefonda ve 8 saati geçti o aramayalı.ben tutuyorum kendimi.bakalım ben aramayınca o ne yapacak.geçenlerde sen git desen bile ben gitmem bırakma beni diyordu.doğrumu bakalım dediği.Allahım sen bana sabır ver :1no2:

yardımlarınız için çok sağolun.fikirlerinizi benden esirgemeyin nolur.bu zor günlerimde :(

ben de sürekli saat sayardım hatta ona da dersim 'şu kadar saat oldu niye aramadın' diye
tavsiyem o ki kendini oyalayacak bişeyler bul..onu çok fazla düşünmemeye çalış bi de kesinlikle hayatının merkezi yapma
ilgiye alıştırmamak gerekiyo erkekler..sonra sanki ilgilenmek bizim görevimiz nasılsa biz yapıyoruz bu nedenle onların parmağını oynatmasına gerek yokmuş gibi algılıyorlar
üstüne düşmemek en iyisi..keşke yapabilseydim zamanında ama kişilik meselesi biraz da
bi süre kendini şartlandırıyorsun ama sonra ilgisizliğini görünce delleniyosun ve ona çatıyosun niye aramıyosun niye mesaj yazmıyosun diye
ilişki içindeyken insan göremiyor hatalarını ama sonradan fark ediyo
sen biraz rahat ol canım aramazsa aramasın aman yaa de geç..kaybetmek istemeyen adam çabalar..

ben de sürekli saat sayardım hatta ona da dersim 'şu kadar saat oldu niye aramadın' diye
tavsiyem o ki kendini oyalayacak bişeyler bul..onu çok fazla düşünmemeye çalış bi de kesinlikle hayatının merkezi yapma
ilgiye alıştırmamak gerekiyo erkekler..sonra sanki ilgilenmek bizim görevimiz nasılsa biz yapıyoruz bu nedenle onların parmağını oynatmasına gerek yokmuş gibi algılıyorlar
üstüne düşmemek en iyisi..keşke yapabilseydim zamanında ama kişilik meselesi biraz da
bi süre kendini şartlandırıyorsun ama sonra ilgisizliğini görünce delleniyosun ve ona çatıyosun niye aramıyosun niye mesaj yazmıyosun diye
ilişki içindeyken insan göremiyor hatalarını ama sonradan fark ediyo
sen biraz rahat ol canım aramazsa aramasın aman yaa de geç..kaybetmek istemeyen adam çabalar..

aynen bende öyle yapıcam.şimdi göstersin yüzünü.beni deli gibi seven adam.sırası geldi.bugün ilk deneme günümdü.sonuç kötü.yarın ve daha sonraki günler ne olacak acaba.haklısınız erkekler aynen öyle ben onun kölesiyim ya beni bağladı kendine gitmem ya....! öyle sansın

canım bende boyle bır donemden gectım
hatta konu acmıstım burada
onlar bır ısıme yaradı
ama ben gercekten cok savastım
bır ay boyunca
kuduruyordum aramadıgında ama ses etmıyordum
sıkayet etmemeye basladım
mutsuzum gıbı gostermedım kendımı
arkadaslarımla gorusmeye basladım
bır baktım yavastan ıskıllendı bızımkı bır boyle kafa dank ettı
baktımkı adamda kapaıste var gercekten
ya bırde ben adamın bır lafını bılıyorum
benım sevgılım beni çok sevsin ama bellı etmesın nazlı olsun dıye
dedımkı çözüm buymuş demek ki
çoğu coşkumu içimde yaşıyorum
ne yapayım bizimkine de bu yarıyor:)

Bizde ilk 3 ay her gece yatmadan önce telefonla 2-3 saat konuşurduk..
Ne bulurduk o kadar konuşucak bilmiyorum ama konuşurduk işte :)
Biraz zaman geçtikten sonra konuşma süremiz azaldı..
O memleketine gittikten sonra bir kaç günde bir konuşmaya başladık..
Şuanda öyle devam ediyor ama yinede sürekli iletişim halindeyiz msj olarak tabi.
Konuşmalarımızda öncekiler kadar çok fazla değil..
Ayrıca 1 hafta sonra 2 aydır birbirimizi görmemiş olucaz...
Uzaklıktan olduğunu düşünüyorum böyle şeylerin; ilgisizlik soğukluk, tartışmalar araya her şekilde mesafe girmeler vs vs vs...
Mesela biz birbirimizi görmediğimiz zamanlar yani son 2aydır çok tartışıyoruz... Yanyanayken hiç tartışmıyorduk... Şimdi en ufak birşeyden tartışıyoruz birbirimizi görememenin uzak olmanın vermiş olduğu bi sıkıntı bu..
Sizinde böyle olduğunu düşünüyorum uzaklık, tartışmalar..
Tartışma yok dersende insanlar bazen çok farklı düşünebiliyorlar çok normal bi durum hakkında öyle dallandırıp budaklandırıyorlar ki öyle kafalarında kuruyorlar ki sonra kendi kafasında kurduklarına kendileri inanıyor.. Durum böyle olunca karşı tarafa yansıyor,soğuk davranılıyor ve insanın canıda konuşmak istemiyor haliyle..
Biraz zaman verin birbirinize çok fazla üstüne düşme eğer bir araya geldiğinizde de durum böyle devam ederse o zaman ilişkinizi gözden geçirmeni tavsiye ederim..

Son düzenleme:
erkekler hep böle biz de biliorz ilk günkü gibi olmaz zaman geçtkçe ama erkeklr daha bizim içimzdeki heyecan bitmeden ilgiszliklere başlıolar malesf çözüm yok kabullenmktn başka.başkası da böle yapacak emin ol biri 3 ay sonra biri 5 ay sonra öbürü de 2 yıl sonra ama yapacak deişmez kural...

Back
X