Sevgilinin instagramı

Sizin bu rahatsız oldugunuz durumu ciddiye alıp düzeltmezse, emin olun bıdaha düzeltmez. Bu kadar da emınım bu kadar da kesın konusurum. En büyük derdimdir bu olaylar!!!

Adamla konuşman fayda ederim ki? Çoğu insan konulun demiş de.Ne alaka adamın karakteri bu.konuşsan Ne değişir.yokda geçenlere de bakacak sonuçta, sürekli zılgıt mı vereceksin adama.Kro karakterli adamlardan uzak durun. Net

Ne tesadüffff. Şu an hala bekarsam karşıma çıkan bütün tiplerde bu sorunun olmasıydı. Sahi herkes mi yapar ya ??

Yapiyo yapiyo 3 yildir kimseyi ciddi anlamda almiyorum hayatima. Cunku hepsinde ayni sorun. Ben takip etmekten yoruldum artik

"Herkes yapar"a dogru evriliyor galiba.

Ben de cok yoruldum. Karsima cikan erkeklerin sosyal medya hesaplarini kurcalayip hayal kirikligina ugramaktan oyle yoruldum ki... Ruhum yoruldu artik.

"Herkes yapar"a dogru evriliyor galiba.

Ben de cok yoruldum. Karsima cikan erkeklerin sosyal medya hesaplarini kurcalayip hayal kirikligina ugramaktan oyle yoruldum ki... Ruhum yoruldu artik.

bende gercekten instagram face yetmiyoda bi bakiyorum swarmi cikmis bilmemneyi yuklemis. Benim erkek arkadasim instamessage diye uygulama indirmis onu yakalamistim affettim sildi. bigunde baktim happn mi ne acayip bi uygulama indirmişMailde adini soyadini yazmislar happn e hosgeldiniz diye yaziyodu beynimden asagi kaynar su dokulmustu telefonunda yakindaki kadinlarla yazismak icinmis uygulamada artik stalk uzmani olduk sayelerinde
Baktim olucak gibi degil tak sepeti koluna herkes kendi yoluna

30 yaşına gelmiş evliliğe doğru giden bir adamın artık dekolte fotoğrafı peşinde değil, ev ihtiyaçları pesinde koşması gerekir. Siz çok olgunsunuz , sorun sizde de değil bence. Benimde arkadaşlarım vardı, fotomodel olduğundan boxerli fotolar koyuyordu, Ben takipten çıktım. Bu arkadaşımla değil eşime verdiğim izlenimle alakali. Bence ciddi ciddi tekrar düşünün.

Benzer uygulamalari duydukca daraliyorum. "Hayatimda duzgun biri olsun artik" dedikce daha da kotu oluyor her sey. Neden?

Çok mantıklı birisiniz. Nişan için acele etmeyin her yönden gözlemleyin derim. Benimde bçyle bir arkadaşım var ciddi ilişkisi olduğundan beri fotoğraf dahi atmıyor. Hala bir beklentisi var gibi geldi

benim ilişkimde bu yüzden bitti sosyal medyaya eklediği tuhaf tarzda kızların fotoğrafını begeniyordu sevdiğim halde ayrıldım sonra zaman geçince öyle bir kızla takıldığını öğrendim kişiliksiz insan değişmez bence hayırlısı olsun hakkınızda

çok basit, sevgilinizin size göstermediği bir yüzü ve yönü var. iki meme görmekten, bakımlı seksi hatunların profillerine bakıp erotik rüyalara dalmaktan keyif alan bir yüz.bunu farkedip ondan soğuma ihtimalinizi ve sizi kaybetme ihtimalini bile umursamayacak kadar zevk-i sefa düşkünü bir yüz.
1-2 değil yüzlerce... sevgiliniz olmasaydı onu görünce abazaya bak ıyy der geçerdiniz muhtemelen.
ayrıca ben sizin de kaslı erkek takibe almanızı falan önermem.bu sefer daha da azıtıp siz bir şey deyince ama sen de takip ediyosun kiiğğ diye üste çıkmaya çalışabilir.

Okuduğum her yorum duruma bakışımı daha genişletti çok teşekkür ederim hepinize. Ben o akşam ciddi bir tartışma yaşadım kendisiyle. Büyük şehirde özel okulda okuduğu için zengin ve tiki çevresi olduğunu geçmişte arkadaşı olduğu için fotoğraflarını beğendiğini fakat şu an internet dışında herhangi bir kızla görüşmediğini anlatmaya çalıştı tabii ki bu kadar kibar değildi konuşması tartışma meyilliydi hep. Bana güvenmiyorsan devam etmeyelime getirdi ben de onun haksız olduğu durumda bile açıklama yapmak yerine beğenmiyorsan Git tavrını itici buldum zaten sana güvendiğim için beklemedim ve görünce şok oldum ama o güvenim sarsıldı dedim ilişkiyi bitirmek istediğimi ben de onun gibi tartışma halinde söyledim. telefonu suratıma kapatmalar bir dakika geçmeden arayıp açıklama yapmaya çalışmalar... Bu olaya kızdığım için bana sinir hastası mısın sen diye sordu tabi sonra şakaya vurmaya çalıştı yok sen beni vurursun da falan saçmaladı kendi kendine güldü ki aa bu şakaymış diye düşüneyim... Ciddi olduğumu anladığı dakikadan itibaren de beni nasıl sevdiğini hiç beni kaybetmeyi göze alamayacağını ne desem hakli olduğumu düşüncesizlik ettiğini daha bir sürü şey konuşmaya başladı. Eskiden etkilendiğim bu cümlelerine şüpheyle yaklaştığımı farkettim. Ayrılmadık fakat nişan düşüncem falan kesinlikle yok. Aradım anlattım bu yaptığın hoş değil fakat daha kötüsü haksız olduğun bi konuda bile beni sinir hastası olmakla suçlayacak şekilde benimle kavga edip anlayışsız olman benim için daha da olumsuz bir durum oldu dedim. Kaldı ki arkadaşımdı kötü niyetle bakıp beğendim zannetme demenin de bi anlamı yok benim için eğer biz sevgiliysek dedim. Anlattıklarının mantığıma oturmadığını ve soğuduğumu söyledim. Belki de hayata bakışımız farklı bilemiyorum zaman gerek iyice anlamam için dedim. O ise sürekli muhabbeti iyiye çevirip öyle düğün yapalım böyle nişan yapalım diye nabzımı ölçmeye devam ediyor iki gündür. Bu sohbetine ısrarla katılmadığımı farkedince de istemiyor musun dedi şu an istemediğimi belirttim. Şimdi aramız soğuk daha doğrusu ben soğuk olan tarafım. Çünkü eğer gerçekten güvenmiyorsam buna devam edemem. Herşeyden önce bunu anlamak istiyorum

Aynı yaştayız ve kesinlikle çok doğru hareket etmişsin ama erkek arkadaşın bence seni idare edecek kapasiteye sahip değil, senin düşünce tarzın ona göre daha mantıklı ve ağır. O ise 20 yaşında bir ergen gibi hareket etmiş. Olgun bir adamın tepkisi kesinlikle böyle olmazdı diye düşünüyorum. Hadi diyelim beğendi, sana bu konuyla ilgili sorularından sonra "Böyle bir şeyin güvensizlik yaratacağını tahmin edemedim ama özür dilerim, madem rahatsız oluyorsun bundan sonra ona göre daha düşünceli hareket ederim." dese eminim sen bu konuyu kapatırdın ama kendisi dengesiz hareketleriyle abuk sabuk davranmış. İzlemeye devam..

Benim de başıma benzer bir olay gelmişti 3 yıl falan önce :). ben instamessage falan bilmiyorum, beraber yaşadığım erkek arkadaşımı tesadüfen yanımda biriyle yazışırken gördüm, o ne ya dediğimde, instagram'daki insanlarla mesajlaşmayı sağlıyor demişti hahah, meğer baya tinder gibi bir uygulamaymış. Salak da değilim ama yemiştim o zaman. Sonra zaten aldatmayan erkek olmadığına ikna oldum ciddi ilişki yaşayamıyorum artık :/

Bir kişinin bahsettiğiniz tinder veya instamessage uygulamalarını kullanıp kullanmadığını nasıl anlayabiliriz? :/

Bir kişinin bahsettiğiniz tinder veya instamessage uygulamalarını kullanıp kullanmadığını nasıl anlayabiliriz? :/

Normalde anlayamayız ama siz de çakma üyelik açıp yakalamayı deneyebilirsiniz. Öyle o kadar uğraşacak enerjiniz varsa detaylı anlatabilirim yakalama ihtimali nasıl artırılabilir :).

Bir taraflarını çekip instagramda bunları herkese servis eden kadınlar ne kadar basitse, onları takip edip beğenen erkekler de bir o kadar itici ve iğrenç. Bu zavallı kadınlar resmen egolarını tatmin etmeye çalışıyorlar erkekler de buna malzeme oluyor.

ben de böyle biriyle tanışmıştım ilişki bittikten sonra tekrar eklemeye başladı tanımadıklarını falan. güya bırakmıştı bu huyunu huylu huyundan vazgeçmiyormuş gerçekten

Normalde anlayamayız ama siz de çakma üyelik açıp yakalamayı deneyebilirsiniz. Öyle o kadar uğraşacak enerjiniz varsa detaylı anlatabilirim yakalama ihtimali nasıl artırılabilir :).

Buna enerjim yok sanirim. :/

Ayni ben zaten çocuğum olsun yuvam olsun olaylarindanda gectim evlenip mutlu olan insan yok nerdeyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…