- 7 Ağustos 2016
- 952
- 1.453
- 43
- 27
- Konu Sahibi Yildizsezen
-
Bulmuşsun da bunuyorsun bence
Gerçekten anlattığı gibi biriyse sarın sarmalayın muhafaza edin bence. Bir de üreyin ki nesli tükenmesin :)
Ayni evde kalıp her seyi yasayip da sadece birleşme olmamasi bana tuhaf geldi.
Böyle nasil ailenizin yüzüne bakiyorsa öyle de bakar zaten aileleriniz biliyordur illa bir seyler yasayacaginizi.
Bana açıklaması mantiksiz geldi. Belki bu konuda tibbi bir sorunu vardir.
Ayni evde yasamiyoruz tibbi bi sorunu var mi inceleyemiyorum da bu yuzden
Ya valla bende boyle dusunuyorum benim diye sarmaliyorum kendisi ailesi harika insanlar
Boyle dusununce de irzina goz dikmisim coşkunmusum gibi hissediyorum
ya acaba beni manevi başkasını da beden olarak mı kullanıyor diye mi düşünüyorsun ? Yani asıl sorun bedensel ihtiyaçlarını nasıl giderdiği mi ? bunu bilememek mi seni sıkıyor ,yoksa ilerde bir evlilik olursa pasif bir cinsel hayat mı seni korkutuyor ?
Ne kadar ender olsalar da ben bu gün birisine yaparsam yarında benim bacıma kızıma yiğenime yaparlar düşüncesinde veya Allah kokusu yüzünden bu işleri yapmayan çok aza indiren var
ya acaba beni manevi başkasını da beden olarak mı kullanıyor diye mi düşünüyorsun ? Yani asıl sorun bedensel ihtiyaçlarını nasıl giderdiği mi ? bunu bilememek mi seni sıkıyor ,yoksa ilerde bir evlilik olursa pasif bir cinsel hayat mı seni korkutuyor ?
Ne kadar ender olsalar da ben bu gün birisine yaparsam yarında benim bacıma kızıma yiğenime yaparlar düşüncesinde veya Allah kokusu yüzünden bu işleri yapmayan çok aza indiren var
Ya iktidarsiz oldugunu falan dusunmuyorum beni cok farkli rahibe teresa olarak goruyor galiba cunku arkadasligimiz da var birlikte en eglendigim kisidir kendisi platoniktim olmaz sanarken o bana acildi. Cok cok deger veriyor biz arkadasken konusu acilmisti bana eski sevgilisini anlatmisti dengesizdi kizi da biliyorum aralarini yapmaya calismistim hatta bana yar olmayacak diye arabeske baglayip... Bende eski sevgilimin sadece benimle yatmak icin takildigini istedigini alamayinca biraktigini anlatmistim laf arasinda erkeklete guvenmedigimi falan. O psikolojiyle gercekten seven erkek sevdigine dokunmaz bence evlenmeden dedigimde o da ben sevdigime dokunurum oyle seyler de yasarim sevdigine inaniyorsam sonrasinda da birakmam evlenene kadar demisti. Ben boyle bir izlenim biraktigim icin mi oldu bilmiyorum boyle de dusunuyorum ama arkadastik bunlari konustugumuzda pat oyle desem bastan yanlis dusunurdu hakkimda herhalde bu kadar sevmezdi. O yuzden farkli geldim galiba
millet sevgilim sapık diye konu açar sen dokunmuyor diye. bence adamı iyi muhafaza et cnm :)
Bu bacıma, kızıma mantıktaysa hiç dokunmaması gerek bana göre.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?