Sevgilinin isteksizliği

Ya elbet bakir erkek vardır da o zaman öpmeyecek de dokunmayacak da.
Benim çizgilerim çok kalın galiba.

Tesekkur ederiim siz de cok tatlisiniz :) Ya insallah bende boyle ayak uydurmaya calisicam gittigi yere kadar tabi alttan alttan sinyaller vermeyi de kesmeyecegiim

Tesekkur ederiim siz de cok tatlisiniz :) Ya insallah bende boyle ayak uydurmaya calisicam gittigi yere kadar tabi alttan alttan sinyaller vermeyi de kesmeyecegiim

Ben de teşekkür ederim :) Bak bir konu gördüm hatta yorum da yaptım az önce, aşık erkek kıyar mı kıyamaz mı tartışması sürüyor. Göz at derim :)

taş mı bu ayol ne kadar olsa bi oynaşma kıpraşma olur illa sonuca varılmasına gerek yok

Valla bende diyorum sahne boyu diktim gozlerimi yok gram oynasma yok cildirdim sapik hissediyorum artik

Evet her halti yiyip nasil bakire olduguma inanmiyorsun diyen muhafazakar aileli kiz gibi tepki verdi sasirdim gecenlerde gaza gelip anlatacaktim eski sevgilimle biseyler yasadigimi bu agir iffet karsisinda gozlerim doldu ay opustugum icin cok pismanima cevirdim valla

Reactions: KV_
Bir de yanlış anlamazsan senin önceki konunu hatırlıyorum, beraberlik yaşadığını vs. Bu erkek arkadaşın seni rahibe teresa gibi görüyormuş ya. Sıkıntı yaratır mı öğrenirse?

bence eski sevgiliyle ne kadar cinsellik yaşandı diye konuşulmasın. anlatmayın boşverin. sorduğunda isterseniz anlatırsınız.
büyük ihtimal zamanında sizin söylediklerinizden dolayı böyle.

Eğer ki gece birlikte kalıyorsanız böyle düşünmesi çok saçma nikah düşer o Zaman neden hemen evlenmiyor çok düşünüyorsa bunları:) Seninle aynı eve girip o Zaman o temas bar dediğiniz şeyde olmasın ya başka şekilde bastırıyor o duygularını haberiniz yok yada libidosu düşük evlenince sorun çıkacak birinden biri.Ama her iki durumda tercih edilesi bir durum değil.Tanıdıgım bir arkadaşım da da aynısı olmuş kocası aynı sevgilin gibiydi evlendikten sonra da aynı devam etmiş.Arkadasım da diyordu ki iyi ki bende düşkün değilim yoksa geçim olmazdı diyor.Kabulleniyorsan devam et.Benim eşim de hiç rahat durmazdı biz de o yüzden evliliği erkene aldık.Böyle olması hiç normal degil bir erkeğin.

bence eski sevgiliyle ne kadar cinsellik yaşandı diye konuşulmasın. anlatmayın boşverin. sorduğunda isterseniz anlatırsınız.
büyük ihtimal zamanında sizin söylediklerinizden dolayı böyle.

Ben de boyle dusunuyorum sanirim ondan dolayi tesekkurler cok yardimci oldu bana yorumlariniz

Reactions: KV_
e anladığım kadarıyla sizin de adamla sevişme gibi bi niyetiniz yok
çünkü "tabi yapmadım" demişsiniz, doğru mu anladım?

o zaman böyle kalın işte
ben her şeyi yapıp yapıp birleşmeyi yapmamayı saçme ve arada kalmış buluyorum
onlar olmayacaksa diğerleri de olmasın bence

Öffff bu ne yavvvv
Kimi istekli der aglar
Kimi isteksiz
Kardesin bdv ne haydar dümen nede nuri alco

Bir de yanlış anlamazsan senin önceki konunu hatırlıyorum, beraberlik yaşadığını vs. Bu erkek arkadaşın seni rahibe teresa gibi görüyormuş ya. Sıkıntı yaratır mı öğrenirse?
ama o da adama "tabi yapmadım" demiş
yalan mı var ortada benim kafam karıştı

Yok yanlis anlamam tabiki. Bunu ben de dusundum yasadiklarindan dolayi gocunan biri degilim mesela. Sonuc olarak daha once biriyle sevistim onda da bekaretim gitmesin kafasinda degildim. Biraz yumusak tavirli olsa anlatirdim da kendisi yasamadim diyorsa ben de anlatip guzel iliskimi mahfetmeyeyim gecmis gecmiste sonucta o yuzden anlatmamayi tercih ediyorum. Gozunde Teresaysam oyle kalayim

bak kaybedersin ileride öğrenince her kavgada zaten sen bakire değildin bunu bana kendine bağladıktan sonra söyledin diyecek

ama o da adama "tabi yapmadım" demiş
yalan mı var ortada benim kafam karıştı

Tam anlatir gibi oldugumda anlamazdan geldigi icin pat opustum dedim hem gecmisim onu ilgilendirmez sonucta guzel iliskimi bozmaya gerek yok. Gercekten anlatmaya degecek guzel gecmis bir iliski olsaydi gocunmaz anlatirdim zaten. Bi anlik vicdan yapip anlatirken kendimi durdurdum cunku ben o gecmiste aci siddet ihanet disinda bir sey goremiyorum. Aldatildigimi uyusturucu bagimlisi sapigin teki oldugunu zor kurtuldugumu biliyor az cok tahmin ediyordur da dile getirmiyordur.

Hımmm bu da zormuş.
Bekarete bu kadar önem veren birine bakire olmadığını söylemek nasıl olacak ki?
Sonuçta böyle normal iş güç sohbeti arasında dink diye de söylenmez ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…