- 13 Nisan 2007
- 33.829
- 103.211
- 1.123
- 46
- Konu Sahibi Yildizsezen
-
Ya elbet bakir erkek vardır da o zaman öpmeyecek de dokunmayacak da.Bakir erkekle evleneni duydum eşine sebep olarak bunu vermiş :) ondan yazdım yani :) Ama bide şu var bu gün önüne geçen her kızı değerlendirende söz konusu kendi aile ferdi olunca bir destur çekiyor ülkemizde
Hahaha çok tatlısınız, ilk mesajınıza da buna da bayıldım. Seviyorsunuz içiniz kıpır kıpır belli, e istiyorsunuz daBundan doğal bir şey olamaz. Ama karşınıza eski nesil sevdi mi dokunmaya kıyamayan bir erkek çıkmış. Bence ona ayak uydurun :)
Bu arada umarım neslimizin erkeklerinin son moda hastalığı penisismus değildir, isteksiz erkekler türedi son zamanlarda maalesef...
Tesekkur ederiim siz de cok tatlisiniz :) Ya insallah bende boyle ayak uydurmaya calisicam gittigi yere kadar tabi alttan alttan sinyaller vermeyi de kesmeyecegiim
taş mı bu ayol ne kadar olsa bi oynaşma kıpraşma olur illa sonuca varılmasına gerek yok
öyle bişeye ihtimal veriyomusun diye sormuş mu bide. olamaz mı. olsa şerefsiz ya da namussuz mu olur. ben anlamadım.
bana normal gelmiyo. kimse lütfen kusura bakmasın ama en muhafazakar aileden gelen görüştüğüm biri vardı. onun içini ben bilirim.
demiyorum ki herkes öyle istekli olmalı ama bana normal gelmedi.
kaç zamandır berabersiniz?
Ben de teşekkür ederim :) Bak bir konu gördüm hatta yorum da yaptım az önce, aşık erkek kıyar mı kıyamaz mı tartışması sürüyor. Göz at derim :)
Valla bende diyorum sahne boyu diktim gozlerimi yok gram oynasma yok cildirdim sapik hissediyorum artik
Evet her halti yiyip nasil bakire olduguma inanmiyorsun diyen muhafazakar aileli kiz gibi tepki verdi sasirdim gecenlerde gaza gelip anlatacaktim eski sevgilimle biseyler yasadigimi bu agir iffet karsisinda gozlerim doldu ay opustugum icin cok pismanima cevirdim valla
bence eski sevgiliyle ne kadar cinsellik yaşandı diye konuşulmasın. anlatmayın boşverin. sorduğunda isterseniz anlatırsınız.
büyük ihtimal zamanında sizin söylediklerinizden dolayı böyle.
Öffff bu ne yavvvvMerhaba aslında dertten sayılmaz da merak ediyorum. Hayatımda tanıdığım en harika insanla cok guzel giden bir iliskim var. Ilk defa sevilmek ne onu gördüm diyebilirim. Regl olduğumda sabah eczane bulamam diye gece vakti benim icin nobetci eczanede agri kesici arayan, her daim yanimda destegini eksiltmeyen biri. Benim merak ettigim sey su suana kadar opusmekten ileri gitmedik hic mi insanin icinde birseyler uyanmaz insan bu kadar mi masum olur algilayamiyorum. Ne bileyim insan bi dokunur falan yok boyle seyler... Oyle ahlaklı ki böyle dusununce kendimi gazozuna ilac atip irzina gecmeye calisan Nuri Alco gibi hissediyorum. Normalde bi erkek film izleyelim mi diyince insanin aklina klasik amaclar gelir bunda o yok dumduz 2.5 saat filmi izliyor filmde opusme sevisme sahnesi cikiyor hic tepki yok. 1 2 sene once baya elit yazlik biyerde 1 yil boyunca yalniz yasamis. Gecen gunlerde boyle biseyin konusu acildi yok bi erkege boyle bisey sorulur muymus ben onun boyle seyler yasadigina ihtimal veriyor muymusum sonra dedi ben hicbi kizla oyle bisey yapmadim cok firsatim oldu ama o kizlarin bi ailesi vardi ailelerinin yuzlerine bakamazdim anca cok seversem o da aradan 3 5 sene gecerse evlenecegime eminsem oyle bir sey yaparim, sen zaten o kizlar gibi degilsin seninle tamamen ciddi dusunuyorum benim fikrim boyle senin de oyle bir sey yapmadigini dusunuyorum dedi dedim tabi yapmadim... (tabiki temas yasadim) Gercekten her anlamda harika biri sevdigimden ve beni sevdiginden gercekten eminim yatip kalkip sukredeyim gerci boyle seylerden surekli bahsetseydi de sapik amaci belli der konu acar gomerdim de sizce normal mi aramizda hic hic boyle seyler yasanmayip konusu dahi acilmamasi?
ama o da adama "tabi yapmadım" demişBir de yanlış anlamazsan senin önceki konunu hatırlıyorum, beraberlik yaşadığını vs. Bu erkek arkadaşın seni rahibe teresa gibi görüyormuş ya. Sıkıntı yaratır mı öğrenirse?
Bir de yanlış anlamazsan senin önceki konunu hatırlıyorum, beraberlik yaşadığını vs. Bu erkek arkadaşın seni rahibe teresa gibi görüyormuş ya. Sıkıntı yaratır mı öğrenirse?
şey senin gri rengin yok gibi duruyor :) ya siyah ya beyazYa elbet bakir erkek vardır da o zaman öpmeyecek de dokunmayacak da.
Benim çizgilerim çok kalın galiba.
Yok yanlis anlamam tabiki. Bunu ben de dusundum yasadiklarindan dolayi gocunan biri degilim mesela. Sonuc olarak daha once biriyle sevistim onda da bekaretim gitmesin kafasinda degildim. Biraz yumusak tavirli olsa anlatirdim da kendisi yasamadim diyorsa ben de anlatip guzel iliskimi mahfetmeyeyim gecmis gecmiste sonucta o yuzden anlatmamayi tercih ediyorum. Gozunde Teresaysam oyle kalayim
ama o da adama "tabi yapmadım" demiş
yalan mı var ortada benim kafam karıştı
bak kaybedersin ileride öğrenince her kavgada zaten sen bakire değildin bunu bana kendine bağladıktan sonra söyledin diyecek
Hımmm bu da zormuş.Yok yanlis anlamam tabiki. Bunu ben de dusundum yasadiklarindan dolayi gocunan biri degilim mesela. Sonuc olarak daha once biriyle sevistim onda da bekaretim gitmesin kafasinda degildim. Biraz yumusak tavirli olsa anlatirdim da kendisi yasamadim diyorsa ben de anlatip guzel iliskimi mahfetmeyeyim gecmis gecmiste sonucta o yuzden anlatmamayi tercih ediyorum. Gozunde Teresaysam oyle kalayim
Pardon bunu kaçırmışım.Bakireyim ben fizyolojik olarak da ortada yuzde yuz bakireyim diye gezen cinsinden degil belirtme istegi duyuyorum bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?