- 13 Mayıs 2013
- 2.399
- 6.263
- 158
- Konu Sahibi Yildizsezen
-
ama o da adama "tabi yapmadım" demiş
yalan mı var ortada benim kafam karıştı
Yok yanlis anlamam tabiki. Bunu ben de dusundum yasadiklarindan dolayi gocunan biri degilim mesela. Sonuc olarak daha once biriyle sevistim onda da bekaretim gitmesin kafasinda degildim. Biraz yumusak tavirli olsa anlatirdim da kendisi yasamadim diyorsa ben de anlatip guzel iliskimi mahfetmeyeyim gecmis gecmiste sonucta o yuzden anlatmamayi tercih ediyorum. Gozunde Teresaysam oyle kalayim
Bakireyim ben fizyolojik olarak da ortada yuzde yuz bakireyim diye gezen cinsinden degil belirtme istegi duyuyorum bunu
Bakireyim ben fizyolojik olarak da ortada yuzde yuz bakireyim diye gezen cinsinden degil belirtme istegi duyuyorum bunu
onu ilgilendirmez ama siz "seni ilgilendirmez" diyip geri çekilmemişsiniz ki. kandırmışsınız adamıTam anlatir gibi oldugumda anlamazdan geldigi icin pat opustum dedim hem gecmisim onu ilgilendirmez sonucta guzel iliskimi bozmaya gerek yok. Gercekten anlatmaya degecek guzel gecmis bir iliski olsaydi gocunmaz anlatirdim zaten. Bi anlik vicdan yapip anlatirken kendimi durdurdum cunku ben o gecmiste aci siddet ihanet disinda bir sey goremiyorum. Aldatildigimi uyusturucu bagimlisi sapigin teki oldugunu zor kurtuldugumu biliyor az cok tahmin ediyordur da dile getirmiyordur.
onu ilgilendirmez ama siz "seni ilgilendirmez" diyip geri çekilmemişsiniz ki. kandırmışsınız adamıTam anlatir gibi oldugumda anlamazdan geldigi icin pat opustum dedim hem gecmisim onu ilgilendirmez sonucta guzel iliskimi bozmaya gerek yok. Gercekten anlatmaya degecek guzel gecmis bir iliski olsaydi gocunmaz anlatirdim zaten. Bi anlik vicdan yapip anlatirken kendimi durdurdum cunku ben o gecmiste aci siddet ihanet disinda bir sey goremiyorum. Aldatildigimi uyusturucu bagimlisi sapigin teki oldugunu zor kurtuldugumu biliyor az cok tahmin ediyordur da dile getirmiyordur.
Adamı gözünüzde fazla büyütmeyin bence. Nişanlıyken haram diye çok yanaşmayan ex kocama benziyor, nasıl da masum nasıl da edepliydi mübarek... Evlenince daha istekli olmadı hiç... Erkek adam ister ve hissettirir arkadaş, kendini tutması başka-istememesi başka şeyler...
e anladığım kadarıyla sizin de adamla sevişme gibi bi niyetiniz yok
çünkü "tabi yapmadım" demişsiniz, doğru mu anladım?
o zaman böyle kalın işte
ben her şeyi yapıp yapıp birleşmeyi yapmamayı saçme ve arada kalmış buluyorum
onlar olmayacaksa diğerleri de olmasın bence
Konunu okuyunca benim bu akşam actigim "aşık erkek sevgilisine kıyamaz mi" başlıklı konumla çok ilişkili gordum :) oraya öyle saçmalık mı olur asiksa seviyorsa sevişir yazıldı surekli ama burda öp başına köy deniyor ben anlamadım :))
Link bu bakmak istersen: http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/asik-erkek-sevgilisine-kiyamaz-mi.964953/
Boşandık 3 yıl önce . İdeal eş gibi görünüyodu ama sorunlu bir eş oldu sadece ...Ay ex diyince... Ben biraz yanasayim nolacak acaba
Böyle bir doyum olduğunu hiç sanmıyorum..Ya cok fazla sey gormus insanlar doyuyor bir seylere ve ilgisini cekmemeye belki de o durumu abartmamayi ogreniyorlar. Acaba boyle bir sey mi emin olmalisin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?