Sevgilinin isteksizliği

ama o da adama "tabi yapmadım" demiş
yalan mı var ortada benim kafam karıştı

Ben de o yorumu gördüğüm için sorayım dedim. Öyleyse sıkıntı olur bence

Ben de herkesin geçmişinin sadece kendisine ait olduğu düşüncesine sahibim ama anladığım kadarıyla hayatındaki erkek biraz tutucu. İleriye dönük düşünmüyorsan böyle devam et mutluluğuna gölge düşürme elbette, ama er geç ortaya çıkacaksa o gün hem kafasındaki yıldızsezen algısı değişecek hem de baştan beri kandırıldığını düşünecek. Ki haklı da.

Adamı gözünüzde fazla büyütmeyin bence. Nişanlıyken haram diye çok yanaşmayan ex kocama benziyor, nasıl da masum nasıl da edepliydi mübarek... Evlenince daha istekli olmadı hiç... Erkek adam ister ve hissettirir arkadaş, kendini tutması başka-istememesi başka şeyler...

Bakireyim ben fizyolojik olarak da ortada yuzde yuz bakireyim diye gezen cinsinden degil belirtme istegi duyuyorum bunu

TAmam sen bilirsin ama benim fikrim yine de söylemen konusunda sonuçta hiçbir sır sır olarak kalmıyor

edit : Ben mesajı yanlış anlamışım :)

onu ilgilendirmez ama siz "seni ilgilendirmez" diyip geri çekilmemişsiniz ki. kandırmışsınız adamı

ortada yalan olacaksa ilişki olmasın bence

neyse konuyu bu yüzden açmadınız, o yüzden konuyu bu tarafa çekmek istemiyorum. sadece o yorumu görünce şaşırdım

yoksa konudaki sorunuz hakkında da fikrimi belirttim diyerek ortadan çekileyim ben :)

onu ilgilendirmez ama siz "seni ilgilendirmez" diyip geri çekilmemişsiniz ki. kandırmışsınız adamı

ortada yalan olacaksa ilişki olmasın bence

neyse konuyu bu yüzden açmadınız, o yüzden konuyu bu tarafa çekmek istemiyorum. sadece o yorumu görünce şaşırdım

yoksa konudaki sorunuz hakkında da fikrimi belirttim diyerek ortadan çekileyim ben :)

Ay ex diyince... Ben biraz yanasayim nolacak acaba

Bence normal değil.
Ayrıca bir erkeğin ya da kadının cinsellik arzulaması o kişiyi sapık mı yapıyor bu ne biçim düşünce!
Cinsellik yaşayan herkes terkedilmiyor, ya da sizin bakış açınızla kullanılıp atılmıyor.
Aşkın temelinde yatan şey cinsel arzudur.Bu psikolojide de vardır.
İnsan cinsel olarak arzulamadığı birine aşık olmaz.
Bu yüzden anormal buldum durumunuzu.
Daha önce de yazmıştım burda, çok yakın arkadaşlarımdan birisi erkek arkadaşıyla çıkmaya başladığı ilk gün birlikte oldu ve şu anda da evliler.Cinsellik niyeti bozuk olmayan insanlar için bir araç ya da amaç değil, düşünce yapınızı değiştirin.

Ya cok fazla sey gormus insanlar doyuyor bir seylere ve ilgisini cekmemeye belki de o durumu abartmamayi ogreniyorlar. Acaba boyle bir sey mi emin olmalisin.

Eşim de nişanlıyken ailelere ayıp olur onların yüzüne nasıl bakarım filan tarzında konuşuyordu.Fakat evlendik vee evet sonuç ortada adam isteksiz.
Siz normalsiniz anormal olan o.Madem bunu günah ayıp gibi görüyor o zaman aynı çatı altında bile bulunmamalı.
Hiç sağlıklı bi durum değil iyice gözlem yapın derim ama rahibe gibi de olmaya çalışmayın hafiften istediğinizi belli edin ara ara bakalım ne yapacak?

Konu sahibini tamamen tenzih ediyorum ama bi laf var ki şu ana çok müsait " Tokmağın değmediği yer kalmamış , davul delinmemiş..."

Asıl konuya gelirsek kesinlikle bi iki sinyal vermeli tamamen isteksizse kesinlikle ilerde çok daha büyük sorunlara yol açabilir siz ufaktan rahibeliği bi kenera koyun bence ağır ağır yanaşmaya çalışın tepkisine bakın derim:)

Merak etme düzenli cinsel hayatı olunca göxü açılır...şşmdilik toy ablası
bu masumiyeti mumla ararsın....fazla kapılma ve hep böyle kalcağını sanma...
ticrubiişş konuşiyrrr.

Aslında sevgilinin bu şekilde davranması hem iyi hemde kötü iyi yönü bu devirde böyle erkek bulmak zor evlenirsenirseniz sana sadık olur ki seninle evlilik düşünüyormu gerçekten?İçinde Allah korkusu olsa bile içinde cinsel İstekleri olan bir kişi seni tabiki istiyorum ama günah olduğu için yapmıyorum der ki burdada bir çelişki var günahsa öpüşmekte günah ki sizi öpmüş kötü tarafıda arkadaşların dediği gibi evlenincede böyle isteksiz olursa gençliğiniz güzelliğiniz solar bence açık açık sorun veya siz yaklaşın bakalım napıcak fazlada yakınlık gösterirseniz bu seferde size kötü göZle bakacak zamana bırakın en iyisi acele etmeyin derim

Niyetim yok degil digerinde eski sevgilim istememisti yoksa ben yap yap digeri kalsin modunda degildim

Gordum sizin konunuzu da sanki sosyal deneymişçesine ard arda kalmışız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…