Merhaba Arkadaşlar,
Kararsız kaldığım için size danışmak istedim.
Sevgilim her gün spora giden, vücut yapan, kilo takıntısı çok olan biri. Şöyle diyeyim bir seferliğine bile fast food, tatlı vs yemez, hep dikkat eder.
Bense son 2 ayda 10 kilo aldım, 75 kilo oldum maalesef

ama bana hiç karışmaz, kilo ver falan demez, ben hep vericem derim, sen nasıl rahat ediyorsan der. Bende pis boğazımı kısıp bir başlayamadım spora. Bugün yine konuşurken bu hafta spora başlıcam dedim, o da "senin acil kilo vermen lazım dedi", beynimden aşağıya kaynar sular döküldü, normalde hiç böyle bir şey demez, hiç beklemiyordum, ben zaten kilo aldım diye çok üzülüyorum, bir de o öyle söyleyince özgüvenim sarsıldı, hali ile durgunlaştım,bu sefer özür diledi, çok pişmanım, ben senin sağlığın için dedim, benim için fark etmez falan dedi.
Ben şimdi her görüştüğümüzde çok rahatsız olacağım, kilomamı bakıyor diye, ona da ben artık senin yanında rahat olmayacağım, söylediğin şeyde haklısın kilo vermem lazım ama söyleme şeklin yanlıştı, ben biraz kilo verip kendimi rahat hissedene kadar bir ay görüşmeyelim dedim. O da olur mu öyle şey falan dedi ama ben kararlıyım, yoksa görüştüğümüzde kendimi çok rahatsız hissedeceğim.
Sizce söylediği şey yanlış mı? Benim daha önce bir tane sevgilim olmuştu, o da kendi kilosuna çok dikkat ederdi ama ben seni her halinle seviyorum, istersen 100 kilo ol derdi. O yüzden ben bir sevgilinin kilo vermelisin demesi doğru mu yanlış mı çok kestiremiyorum, ben olsam demezdim çünkü. Eğer doğru ise benim bir süre yüzyüze görüşmeme kararım doğru bir karar mı sizce?
Saçmalamış olabilirim, saçmaladıysam kusura bakmayın, olay şimdi oldu ve beni çok üzdü.