aramadım hala daha ama az sonra arayacaktım, hiç aramayayım yaniHer saat başı ve görüntülü arama. İşi bitince kendisi arasın.
Eşşeğin aklına karpuz kapuğunu sokma. Kendini de küçük düşürme.
Merhaba ablalarım biliyorumki güven sorunun varsa ayrıl diye tepki vereceksiniz ama yinede yazıyorum. sevgilim üniversite sınavına hazırlanıyor, bi kız arkadaşı var kardeşi gibiymiş, kızın evine ders çalışmaya gidecekmiş konu eksiği varmış kız anlatacakmış. bana gideyim mi diye sordu, ben ilk kabul etmedim ama daha sonra saat başı ara beni istersen görüntülüde ara dedi ve daha sonra kızla beni tanıştırmak istiyormuş deyince bende kabul ettim. sizce doğru mu yaptım? sonuçta kız beni biliyor, hem öyle olsa saat başı ara istersen demezdi hatta istemese hiç söylemezdi gideceğini değil mi?
bana gideyim mi diye sordu,
Ohooo saat başı ara diyerek fazla taviz vermişsiniz. Üniversite sınavına hazırlanan ergen birinin libidosu çoktur. 1 saat sürmez bile onun işi. Şipşak bitirebilir bence. Gitsin de 10 dk da bir arasın.Merhaba ablalarım biliyorumki güven sorunun varsa ayrıl diye tepki vereceksiniz ama yinede yazıyorum. sevgilim üniversite sınavına hazırlanıyor, bi kız arkadaşı var kardeşi gibiymiş, kızın evine ders çalışmaya gidecekmiş konu eksiği varmış kız anlatacakmış. bana gideyim mi diye sordu, ben ilk kabul etmedim ama daha sonra saat başı ara beni istersen görüntülüde ara dedi ve daha sonra kızla beni tanıştırmak istiyormuş deyince bende kabul ettim. sizce doğru mu yaptım? sonuçta kız beni biliyor, hem öyle olsa saat başı ara istersen demezdi hatta istemese hiç söylemezdi gideceğini değil mi?
aramadım hala daha ama az sonra arayacaktım, hiç aramayayım yani
Bence de arama. Onu kaybetmekten korktuğunu hissettirme. Bırak o seni arasın.aramadım hala daha ama az sonra arayacaktım, hiç aramayayım yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?