sevgilinin kız arkadaşa çalışmaya gitmesi?

Valla ablacigim ben evliyim şu ara bizim hodukten öyle gicik aliyorum ki bırak ders calismayi birine evlatliga gidecegim dese ses etmem yani o derece.
Ama senin yaslarindayken bende triplere girerdim ama keske girmeseymisim şimdi kendini bi halt sanıyor.
Ben olsam hiç tepki vermezdim kisitladikca kendini bulunmaz hint kumaşı sanacak.
Ayrıca görüntülü arayıp sorma o sasirssin ne yapiyordu da kaç saat boyunca hiç sesi solugu çıkmadı diye.

En sınır olduğum tipler bu kızkardeş gibi goren tipler. Sizde sorun yok sorun karşınızdakine. Ayrıca istersen saat başı ararım demesi de söylediği kızkardeş lafını çürütüyor. Kızkardeş gibi gördüğü birini insan bir başkasına kanıtlama gereği duymaz. Dahası Çoktan tanışmış olurdunuz.

Son düzenleme:
bana gideyim mi diye sordu,

bence sorun burada

kimseye gideyim mi diye sormadım

anneme dahi arkadaşıma ders çalışmaya gideceğim şu saatte gelirim dedim en fazla

aynı evde yaşadığım için şimdi bir yere giderken de eşime haber veririm ama sevgilim iken erkek arkadaşta kalacağımı dahi haber vermedim

neden bunu sorma ihtiyacı hissediyor

ben yaşlandım galiba da cidden bir insan ders çalışmaya arkadaşına gidecekse bunu neden sevgilisine sorar

ders bu çalışılması gerekiyorsa çalışılır, eğer sevgili gitme deyince gidilmeyecek ise de sormam da gitmem de

özetle atılacak adıma kendi karar vermeli, eğer senin bundan rahatsız olacağına dair bir fikri varsa da o zaman hiç sorup ortalığı germemeli

yani kardeşim gibi vs demeye de gerek yok bunu neden belirtiyor ki

her ilişki farklıdır başta sorması gayet doğal geldi buna tepki verilmiş ama. ne güzel düşünmüş sormuş işte cidden yaranılmıyor bazen rahatsız edici tabi ama şüphe uyandırmadı tavırları normal geldi. kızla tanışınca iyice anlarsınız zaten.

Benim ölçütüm sudur. Ben yapacaksam olsam normal diyorsa sikinti yok. Ama ben arkadasim ders calsitrisin deyincebla bla diyorsa sorun var.

İçinize kurt düşmüş bi kere. Ben olsam tepki göstermezdim ama takip de ederdim ve zamanla uzaklaştırırdım

Son derece rahat bir insanım, ama ben istemezdim böyle bir şeyi. Hiç mi erkek arkadaşı yok konu anlatacak? Birkaç kız olsa tamam, ama tek bir kız ve sevgilimin başbaşa çalışmalarını ben de istemezdim doğrusu. Niyet kötü olmasa da benim hoşuma gitmez.

Ohooo saat başı ara diyerek fazla taviz vermişsiniz. Üniversite sınavına hazırlanan ergen birinin libidosu çoktur. 1 saat sürmez bile onun işi. Şipşak bitirebilir bence. Gitsin de 10 dk da bir arasın.

Simdi yakın bi arkadasım dese tamam da bi erkek bi kız için kardesim deyince ben direkt işkilleniyorum nedense. Nerden senin kardesin oluyo, ben çok yakın kız arkadaslarıma bile kardeşim demiyorum kolay kolay. Ben suna inanıyorum, eğer bi erkek bi kızı ikna edebilmek için abartılı tabirler kullanıyorsa kapatmaya çalıştığı bisey vardır. Lisedeki ergenlikle kardeşim dediğim yakın bi erkek arkadaşım vardı, sevgilim kıskanınca sacmalama yea kardeşim o derdim, sevgilimden ayrıldığım bi dönem öpüştük cocukla.. Belki de icimde vardı hep o donem ortaya cıktı bilemiyorum. Neyse sevgilini tanımıyorum ama tek basına bi kız ve erkegin aynı evde ders calısmasından hoslanmazdım, arkadas grubu olsa tamam da boyle rahatsız ederdi beni.

Valla bacımsu sen herifi tasmayla da baglasan o yapacagı varsa her türlü yapar ,güvenmek ya da güvenmemek işte bütün mesele bu

ya çok takılma böyle şeylere. Bir şey yapacak olsalar ruhun duymaz zaten .Hem merak etme böyle seyler er yada geç çıkar meydana.. sana da kısıtlama yapmıyorsa eee yani. sen gidince bir şey mi yapıyorsun ki. Dediğim gibi bir şey olacak yada olduysa çıkar meydana . çok rahatsız edici bi durum var ise bundan rahatsız oldugunu söylersin..

Her iliskinin dinamigi farkli. Kimi icin bu durum cok normal gelebilir ama baska biri icin kabul edilemezdir. Ben sahsen boyle birseyi istemezdim. Bunun kendine guvenmemekle alakasi yok. Benim anlayisima ters. Tabi ki istese her sekilde aldatir ama konu aldatmak degil. Bence gereksiz bir durum. Tabi karsi cinsten arakadaslarimiz olabilir ama basbasa ders calismak cok gereksiz bence. Baska secenek mi kalmamis?
Iliskisinde bu tarz durumlari normal karsilayanlara saygim sonsuz. Bana ters. O yuzden o benim kiz kardesim gibidir diye bana birilerini kabul ettirmeye calisan biriyle yapamazdım. O kiz kardes gibilerin afra tafrasini, gereksiz beklentilerini, kendilerini onay mekanizmasi görmelerini cekemezdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…