sevgilinin kız arkadaşa çalışmaya gitmesi?

Erkek Kardeşimin çok yakın kız arkadaşı var anasınıfından bu yana arkadaşlar bize yatıya gelir kardeşim onlara yatıya gider. Bizim evin kızı gibi oldu artık. Hani kardeşimin kız arkadaşı böyle birşey dese ben önce bir dur hopp ne oluyoruz derim açıkçası

İki saat başı arasında neler olabilir neler

Bence arkadaşıyla tanışınca anlarsın tehlikeli bir durum mu yoksa normal bir arkadaşlık mı.

Bir şey yapmaya niyetleri olsa her türlü yaparlar
Niye ders çalışacağız da oydu da buydu da diye sizi de uyandırsınlar mevzuya?
Yoo benim erkek arkadaşım böyle yapıp gitmişti

yapacak adam dibinde de yapar. Annem ''insanlara güven ama takip et' der siz de öyle yapın. Çok baskı hissetmesin üstünde, baskıdan anarşi doğar.

Bence sevgiliniz güveni hak ediyor.
Asla aramayın ders çalışmaya gittiğinde.

Sevgiliyken hic bu tarz hesaplar vermedim. Sevgilime de sormadim.
Simdi evliyim, esim sehir disina gitse özellikle aramam, bizden ayri takilsin biraz derim.
Bana da bu denli hesap vermek anormal geliyor.
Ayrica esim sevgiliyken baya muhafazakar biriydi yani, ona ragmen bu denli bana karisma hakkini kendinde gormemistir. Tabi bunlar bi 15 20 yil oncesi, bu devirde hele bence cok normal.

Benim erkek arkadaşlarım bana gelirdi, derste çalışırdık. Şimdiye kadar hiçbirinin üstüne atlamadım.

Yok

Biz daha rahatmışız

Lisedeki arkadaşlarla bir kız ve erkek gerekirse aynı yatakta da yatar muhabbeti yapardık

40 yaşında hala aynı fikirdeyim

Burada da yazmıştım erkek bir arkadaşın evinde kalmış yemiş içmiştik gece de yattık hatta sabah kalkıp bana kahvaltı hazırladı

Hiç benim aklıma sevgilimin bundan rahatsız olacağı gelmedi, o zaman sevgilim hiç tepki göstermedi, çevremizdeki diğer arkadaşlar da bu durumda bir gariplik görmedi, ima dahi duymadım

Şimdi buradaki konuları okuyorum herkes habersiz tuvalete bile gitmiyor

Galiba biz cep telefonsuz dönemde yaşadığımız için böyle de sizin cep telefonunuz da vardır

Ne sanıyorsunuz ki bir erkek ve kadın aynı evde ders çalışınca illa bir şey mi olacak. Bir erkek ve kadın birbirlerine dokunmadan vakit geciremez mı? Üslü sayı çalışırken üstlerini çıkarmak mı akıllarına girer, üreme çalışırken de hadi cocuk yapalım mı girer fikirlerine. Tövbe tövbe.. ve evet iki yalnız kaldı diye hemen bir şeyler düşünecek kendine hakim olamayacak bir sevgiliniz olduğuna inanıyorsaniz ayrılın. Güvenle alakalı bir şey de değil ki bu tam. Sevgilinizin karakterinden kişiliğinden emin değilsiniz.

Benim esim eskiden daha bir muhafazakardi dedigim gibi. Hosuna gitmezdi bilirdim tabiki ama soylemezdi de.
Hatta bir keresinde, ben inegim tabi, odevim var yapamiyorum acayip moralim bozuk, kendi dedi x lere git de birlikte yapin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…