bence cok sacma hıcbır sekılde gıtmen gerekmıyor ,baska sehırde ve orda kalman gerekecek ama ne sıfatla?Ve aılesıne bak kızı bızım eve yatılı yollamıslar derler bence bu ön elemeden kalırsın gıdersen dırek Türk mantıgıyla..
O zaman gidin tabiki de... Daha ne..
Cok tatli bir heyecan umarim cok guzel gecer:)
Alinti yapamadim..
Bende nefret ederim düğünlerden ama annesi arayip davet edince hayir demek istemedim ve gittim bir masaya ilistim yasli bir halasi vardi tuttu elimi tüm aksam onla muhabbet ettik zaten opusmekten tanismaktan düğün bitiyor ne oldugunu anlamadan:)
Ben önceden dedim kalkmam sakin elimi tutup cikarma diye sevgilime...ama orada teyzeler hemen hadi hadi diye zorla suruklediler çocuğu yanima ve 4 kere piste ciktim ne yazik ki( hatirladikca bike sıkınti basiyor) ama çok kalabalikti araya kaynadigimi dusunuyorum :))))
aa sen iyisin yine ben asla oynayamam piste falanda cıkamam smdıden heyecanlandım pekı dugun bitimi evıne mı gıttın onlarda mı kaldın
Biz ayni sehirdeyiz düğünde buradaydi o yüzden arabayla gittim geldim sorun olmadi o acidan..
Bende asla oynamam.diyordum ama yasli teyzeler oglani tepene yollayip gözlerini de dikince seçeneğin kalmıyor doğal olarak:))))
olsun oyle ya da boyle guzel bı anı olmus. umarım cok daha mutlu olursunuz
Tesekkur ederim:) hepimiz daha güzel günler görürüz inşallah
git benceiyi akşamlar kızlar. nasıpse kurban bayramndan hemen sonra nısanım olacak. bu ayın 22 sınde de sevgılımın kız kardesının dugunu war. 7 aylık sevgılıyız bu arada.sevgılım ve kız kardesı dugune gıtmemı cok ıstıyolar sevgılım yanlız kalmım bana eslık et dıyo.ısrar edıolar. yurtdısından da abısı gelcek nısanda vs. göremıcem gıdersem onun aılesını de gormus olucam. dugun samsunda bende ızmırden gıdıcem. evlendıgımız zamanda ızmırde yasıcaz bu arada dıger akrabalarını da pek tanıyamıcam.sız ne dıosunuz bu konuyla ılgılı ?
ızmırden samsuna ne gerek war dıyenler ıcın dıpnot. dugunden sonra gorev yaptıgım yere gıdıcem tekrar ızmıre donmıcem.gorev yaptıgım yerle samsun arası uzak deıl bu arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?