sevgilinin kız kardeşinin düğününe gidilir mi ?

uzak olduğumuz için zaten tanısmaya gittiğimde onlarda kalmıstım. kızı bızım aile yatılı göndermısler bak bak mantıgında değiller türk mantıgı dıye de genellemeyelım bence

Alinti yapamadim..

Bende nefret ederim düğünlerden ama annesi arayip davet edince hayir demek istemedim ve gittim bir masaya ilistim yasli bir halasi vardi tuttu elimi tüm aksam onla muhabbet ettik zaten opusmekten tanismaktan düğün bitiyor ne oldugunu anlamadan:)

ıyı barı oyna oyna dıye ısrar etmemısler yaslılarımızda vardır ya hani :) bakalım gelecek hafta cuma günü düğün iyice bi dusunmem lazım :x

Ben önceden dedim kalkmam sakin elimi tutup cikarma diye sevgilime...ama orada teyzeler hemen hadi hadi diye zorla suruklediler çocuğu yanima ve 4 kere piste ciktim ne yazik ki( hatirladikca bike sıkınti basiyor) ama çok kalabalikti araya kaynadigimi dusunuyorum :))))

aa sen iyisin yine ben asla oynayamam piste falanda cıkamam smdıden heyecanlandım pekı dugun bitimi evıne mı gıttın onlarda mı kaldın

aa sen iyisin yine ben asla oynayamam piste falanda cıkamam smdıden heyecanlandım pekı dugun bitimi evıne mı gıttın onlarda mı kaldın

Biz ayni sehirdeyiz düğünde buradaydi o yüzden arabayla gittim geldim sorun olmadi o acidan..

Bende asla oynamam.diyordum ama yasli teyzeler oglani tepene yollayip gözlerini de dikince seçeneğin kalmıyor doğal olarak:))))

Biz ayni sehirdeyiz düğünde buradaydi o yüzden arabayla gittim geldim sorun olmadi o acidan..

Bende asla oynamam.diyordum ama yasli teyzeler oglani tepene yollayip gözlerini de dikince seçeneğin kalmıyor doğal olarak:))))

olsun oyle ya da boyle guzel bı anı olmus. umarım cok daha mutlu olursunuz

git bence
aileyi görür tanırsın
bunda bir sorun yokki

Aranızda resmi birşey yoksa söz, nişan gibi gitmeyin bence. Herşey zamanında güzel. Hem akrabalarla tanıştırırken ne olarak tanışacaksınız, sevgili diye mi? Bence pek hoş olmaz. Hemde aynı şehirde bile değilmiş. Ben olsam gitmezdim.

ben olsam gitmezdim gitmedim de

Konu dışına çıkarak üyelerin konularını katledenler artık geyiği bırakın, konu dışıdan banlanacaksınız haberiniz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…