sevgilinin kız kardeşinin düğününe gidilir mi ?

Kart verildiyse, davet edildiyseniz gidilebilir.
Benim kardeşimin eski sevgilisi istenmediği halde nişanıma da düğünüme de zorla gelmişti

Madem yakında nişanınız var, bence git. Öylesine bir ilişki olsa ciddiyet resmiyet olmasa gitme derdim ama şimdi bence davet edildiysen ve yol sorun olmuyorsa git derim.

daha önce ailesiyle tanışıyor olsan belki gidebilirsin diyeceğim ama ben olsam gitmezdim. ailem de müsade etmezdi zaten.

Bence müstakbel görümcenle nasıl anlaştığına bağlı.
İstiyor o da demişsinde en iyi sen anlarsın tavrını hani yarım ağızla mı diyor yoksa gerçekten aranız iyi mi..
Mesafeyi hiç sorun etmezdim ki ben sevdiği için yurtdışından gelip taaaa mardine gitmiş insanım.
Burda karşı tarafın duruşu bakışı önemli aslında.. Herşeye laf eden herşeyden nem kapan bir aile değilse ben giderdim şahsen..
Birde benim sevgilimle aramızda kültür ve adet gelenek görenek farkı olduğu için oraların düğününü hep görmek istediğimden bizimde nişanımız 1-2 ay sonra olsa(bir nevi aileye girmiş sayılırsın artık) ben giderdim hemde seve seveee
Hatta gidim mi gitmim mi diye düşünmezdim düğünde ne takçam ben yaa derdine düşerdim direk

düğünde ne takacagım aklıma bıle gelmemıstı yaaaa ıyı hatrlattın :s

soran olursa kayınvalıde adayıma sorarlar benı sen kımsın kımın nesısın dıye arastıracak tıp deıller. o da cevabını verır herhalde. ben masa masa gezıp herkesle sohbet edıp kendımı tanıtacak deılım :S

Ben eşimin abisinin düğününe gitmemiştim aynı şehirde olduğumuz halde :) ama hala söyler hoş benim gitmeme sebebim çekindiğim ve pek sevmediğim için düğün falan sen gitmek istiyorsan git bence hem yakın zamanda da nişanlanacaksınız

bende cekınıyorum ve pek dugun sevmıyorum ama merakta edıyorum acıkcası

Gitmek istiyorsan gidersin.Davet edilmişsin.Şu kalıplaşmış saplantılardan kurtarın kendinizi.Düğüne gidince ne değerin düşer ne artar.Sadece davete icabet etmiş olursun.

Ben giderdim tatlım.Yani sonuçta 7 aylık bir ilişki,nişan da olacakmış.Ne güzel sevgilin ve ablası seni düğüne çağırmış yani aileye kabul etmişler seni.Zaten senin şartlarına da uyuyor.Tabiki git niye gitmeyesin ki,hem gezmiş olursun.

Konu dışına çıkarak üyelerin konularını katledenler artık geyiği bırakın, konu dışıdan banlanacaksınız haberiniz olsun.
munecim seni bulamadım burdan yazıyorum artık..online forum takip çok iyiydi olacakmı acaba tekrar olursa iyi olurda..

İsterseniz elbette gidebilirsiniz, koyu yazdığım kısımdan anladığım, düğüne giderek hemde diğer akrabalarıylada tanışmak? Aileniz izin veriyorsa gidin zaten, masa masa dolaşmak yada dolaşmamakda sizin tercihiniz, siz tanışmakdan bahsetmişsiniz, bende sordum sevgilisi olarakmı tanışacaksınız diye. Düğünde iyi eğlenceler.

gidin tabi nişan için gün kesilmiş her şey ciddi. benim öyle bir fırsatım olsa görümceciğimin düğününü kaçırmazdım ama benden önce evlenmişler kendileri.üstelik onlar da istiyormuş o kadar ısrar etmişler bence hiç çekinmeyin. gidip hanım hanım oturursunuz ne var bunda :).

bence gitmesseniz ayıp olmaz,giderseniz de abes olmaz.yani canınız gitmek istiyorsa orada bulunmak istiyorsa gidin.

Henüz nisanli olmadiginiz icin taki takmani beklemezler...

Eğer cok yapmak istiyorsan sevgilinle ortak yap sevgilin takarken sende tebrik ederken ikimiz adina diyip verirsiniz ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…