Bence müstakbel görümcenle nasıl anlaştığına bağlı.
İstiyor o da demişsinde en iyi sen anlarsın tavrını hani yarım ağızla mı diyor yoksa gerçekten aranız iyi mi..
Mesafeyi hiç sorun etmezdim ki ben sevdiği için yurtdışından gelip taaaa mardine gitmiş insanım.
Burda karşı tarafın duruşu bakışı önemli aslında.. Herşeye laf eden herşeyden nem kapan bir aile değilse ben giderdim şahsen..
Birde benim sevgilimle aramızda kültür ve adet gelenek görenek farkı olduğu için oraların düğününü hep görmek istediğimden bizimde nişanımız 1-2 ay sonra olsa(bir nevi aileye girmiş sayılırsın artık) ben giderdim hemde seve seveee
Hatta gidim mi gitmim mi diye düşünmezdim düğünde ne takçam ben yaa derdine düşerdim direk
daha önce ailesiyle tanışıyor olsan belki gidebilirsin diyeceğim ama ben olsam gitmezdim. ailem de müsade etmezdi zaten.
Aranızda resmi birşey yoksa söz, nişan gibi gitmeyin bence. Herşey zamanında güzel. Hem akrabalarla tanıştırırken ne olarak tanışacaksınız, sevgili diye mi? Bence pek hoş olmaz. Hemde aynı şehirde bile değilmiş. Ben olsam gitmezdim.
aileler tanıştıysa olabilir o zaman..aileler tanıstı zaten
Ben eşimin abisinin düğününe gitmemiştim aynı şehirde olduğumuz halde :) ama hala söylerhoş benim gitmeme sebebim çekindiğim ve pek sevmediğim için düğün falan sen gitmek istiyorsan git bence hem yakın zamanda da nişanlanacaksınız
Gitmek istiyorsan gidersin.Davet edilmişsin.Şu kalıplaşmış saplantılardan kurtarın kendinizi.Düğüne gidince ne değerin düşer ne artar.Sadece davete icabet etmiş olursun.iyi akşamlar kızlar. nasıpse kurban bayramndan hemen sonra nısanım olacak. bu ayın 22 sınde de sevgılımın kız kardesının dugunu war. 7 aylık sevgılıyız bu arada.sevgılım ve kız kardesı dugune gıtmemı cok ıstıyolar sevgılım yanlız kalmım bana eslık et dıyo.ısrar edıolar. yurtdısından da abısı gelcek nısanda vs. göremıcem gıdersem onun aılesını de gormus olucam. dugun samsunda bende ızmırden gıdıcem. evlendıgımız zamanda ızmırde yasıcaz bu arada dıger akrabalarını da pek tanıyamıcam.sız ne dıosunuz bu konuyla ılgılı ?
ızmırden samsuna ne gerek war dıyenler ıcın dıpnot. dugunden sonra gorev yaptıgım yere gıdıcem tekrar ızmıre donmıcem.gorev yaptıgım yerle samsun arası uzak deıl bu arada.
munecim seni bulamadım burdan yazıyorum artık..online forum takip çok iyiydi olacakmı acaba tekrar olursa iyi olurda..Konu dışına çıkarak üyelerin konularını katledenler artık geyiği bırakın, konu dışıdan banlanacaksınız haberiniz olsun.
iyi akşamlar kızlar. nasıpse kurban bayramndan hemen sonra nısanım olacak. bu ayın 22 sınde de sevgılımın kız kardesının dugunu war. 7 aylık sevgılıyız bu arada.sevgılım ve kız kardesı dugune gıtmemı cok ıstıyolar sevgılım yanlız kalmım bana eslık et dıyo.ısrar edıolar. yurtdısından da abısı gelcek nısanda vs. göremıcem gıdersem onun aılesını de gormus olucam. dugun samsunda bende ızmırden gıdıcem. evlendıgımız zamanda ızmırde yasıcaz bu arada dıger akrabalarını da pek tanıyamıcam.sız ne dıosunuz bu konuyla ılgılı ?
ızmırden samsuna ne gerek war dıyenler ıcın dıpnot. dugunden sonra gorev yaptıgım yere gıdıcem tekrar ızmıre donmıcem.gorev yaptıgım yerle samsun arası uzak deıl bu arada.
iyi akşamlar kızlar. nasıpse kurban bayramndan hemen sonra nısanım olacak. bu ayın 22 sınde de sevgılımın kız kardesının dugunu war. 7 aylık sevgılıyız bu arada.sevgılım ve kız kardesı dugune gıtmemı cok ıstıyolar sevgılım yanlız kalmım bana eslık et dıyo.ısrar edıolar. yurtdısından da abısı gelcek nısanda vs. göremıcem gıdersem onun aılesını de gormus olucam. dugun samsunda bende ızmırden gıdıcem. evlendıgımız zamanda ızmırde yasıcaz bu arada dıger akrabalarını da pek tanıyamıcam.sız ne dıosunuz bu konuyla ılgılı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?