sevgilinin kız kardeşinin düğününe gidilir mi ?

peki takı olarak ne olabılır ?
Takı olarak ailelerde görüştüyse anne babamın selamı var hayırlı olsun tarzı bir şeyler diyip çeyrek takabilirsin bence.Aileni de araya katarsın yani.Ayrıca gitme diyenleri de anlamıyorum en önemlisi senin nişanlın olacak kişi için çok heyecanlı mutlu bir gün olacaktır,yanında olmalısın.Gitmemenin ayıp olacağını düşünüyorum ben kırılırdım.

Oraya gittiğinde kaldığın yer problem olursa , ailesinden rahatsız olacak kadar çekiniyorsan önermem boşuna ezik başlamaya gerek yok bunun dışında gitmende sakınca yok ama bence düğüne gittiğinde arkadaşında kal eğer kalacaksan.

o sehırde arkadasm yok zaten erkek arkadassm ızın vermez bole bıseye evlerı varken

hmmm ceyrek olabılır aslında tsk ederım

ailesi geri kafalı değilse gidebilirsin.benim ailem ablamın sevgilisini yaşadığı yerde birilerine sormak istediler.tesadüfen amcasına denk gelmişler.oda buyrun bi çayımızı için diye ısrar edince eve çıkmışlar oturmuşlar.söz nişan olduktan sonra sürekli lafını etti bazı kadınlar.kızınızı vermek için geldiniz diye.dikkatli olmak iyi tanımak gerek.böyle bi durum dışında hiç bi sakıncası yok bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…