- 6 Ağustos 2014
- 8.401
- 7.128
- 163
Takı olarak ailelerde görüştüyse anne babamın selamı var hayırlı olsun tarzı bir şeyler diyip çeyrek takabilirsin bence.Aileni de araya katarsın yani.Ayrıca gitme diyenleri de anlamıyorum en önemlisi senin nişanlın olacak kişi için çok heyecanlı mutlu bir gün olacaktır,yanında olmalısın.Gitmemenin ayıp olacağını düşünüyorum ben kırılırdım.peki takı olarak ne olabılır ?
Oraya gittiğinde kaldığın yer problem olursa , ailesinden rahatsız olacak kadar çekiniyorsan önermem boşuna ezik başlamaya gerek yok bunun dışında gitmende sakınca yok ama bence düğüne gittiğinde arkadaşında kal eğer kalacaksan.
Takı olarak ailelerde görüştüyse anne babamın selamı var hayırlı olsun tarzı bir şeyler diyip çeyrek takabilirsin bence.Aileni de araya katarsın yani.Ayrıca gitme diyenleri de anlamıyorum en önemlisi senin nişanlın olacak kişi için çok heyecanlı mutlu bir gün olacaktır,yanında olmalısın.Gitmemenin ayıp olacağını düşünüyorum ben kırılırdım.
Henüz nisanli olmadiginiz icin taki takmani beklemezler...
Eğer cok yapmak istiyorsan sevgilinle ortak yap sevgilin takarken sende tebrik ederken ikimiz adina diyip verirsiniz ...
Doğru diyosun , bi de sert yazmış gibiyim niyeyse kusura kalmao sehırde arkadasm yok zaten erkek arkadassm ızın vermez bole bıseye evlerı varken
Doğru diyosun , bi de sert yazmış gibiyim niyeyse kusura kalma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?