- 10 Ocak 2013
- 621
- 523
- 103
- Konu Sahibi uglybetty89
sizin de erkek arkadaşınız, iki yıldır gizli tuttuğunuz ilişkinizin zamanı geldiğine onun ailesi tarafından öğrenildiğinde, annesinin fenalık geçirip bayılacağını, ablasının sinir krizi geçireceğini, babasının 'bula bula onu mu buldun' diye tepki gösterdiği şaka(?)lar yapıyor mu size de?
böyle şaka olur mu kızlar? beni kendisine denk mi görmüyor? ailesinin beni beğenmeyeceğini mi ima ediyor?
yoksa gerçekten sadece şaka mı yapıyor?
bir de, peki benim ailem senin hakkında ne düşünür diye sorduğumda, çok sevinirler öğrendiklerinde diyor.
:))) benimki de böyle :) ilk buluştuğumuz güne geri dönsen 4 sene yaşadığımız herşeyi biliyorsun yine beni orda bekler miydin diyorum cevap olarak geldiğin yerin aksi istikametine doğru koşmaya başlardım diyo.. saçımı makyajımı yaptırıp hazırlandığımda çok çirkinsin der beğendiği kıyafetler için bu sana hiç yakışmıyo der.. ters mantıkla devam ediyo.. şaka olduğunu çok net biliyorum çünkü bakışlarından beğenisini anlıyo gülüyorum.. bence şakaları çok kafaya takmayın her şakanın altında gerçek payı var mı dersek benim şakalarım gerçekle ilgili değil onunki niye olsun ??