• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilinin şakaları...

uglybetty89

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2013
76
1
11
İstanbul
sizin de erkek arkadaşınız, iki yıldır gizli tuttuğunuz ilişkinizin zamanı geldiğine onun ailesi tarafından öğrenildiğinde, annesinin fenalık geçirip bayılacağını, ablasının sinir krizi geçireceğini, babasının 'bula bula onu mu buldun' diye tepki gösterdiği şaka(?)lar yapıyor mu size de?

böyle şaka olur mu kızlar? beni kendisine denk mi görmüyor? ailesinin beni beğenmeyeceğini mi ima ediyor?
yoksa gerçekten sadece şaka mı yapıyor?

bir de, peki benim ailem senin hakkında ne düşünür diye sorduğumda, çok sevinirler öğrendiklerinde diyor.

Son düzenleme:
sizin de erkek arkadaşınız, iki yıldır gizli tuttuğunuz ilişkinizin zamanı geldiğine onun ailesi tarafından öğrenildiğinde, annesinin fenalık geçirip bayılacağını, ablasının sinir krizi geçireceğini, babasının 'bula bula onu mu buldun' diye tepki gösterdiği şaka(?)lar yapıyor mu size de?

böyle şaka olur mu kızlar? beni kendisine denk mi görmüyor? ailesinin beni beğenmeyeceğini mi ima ediyor?
yoksa gerçekten sadece şaka mı yapıyor?

böyle sakami olur o kendini ne saniyor cevap veremiyormusun senin ailen onu görünce ne diyecek onun ne kusurlari var acaba senin ailen tarafindan begenilmeye bilir.böyle saka olmaz.

böyle sakami olur o kendini ne saniyor cevap veremiyormusun senin ailen onu görünce ne diyecek onun ne kusurlari var acaba senin ailen tarafindan begenilmeye bilir.böyle saka olmaz.

sordum neden böyle şakalar yapıyorsun bir şey mi ima ediyorsun diye, sadece şaka olduğunu iddia ediyor.
ben onun kusurlarını hiçbir zaman yüzüne vurmadım. ama onun bu düşüncesizliği ayrılığa götürüyor...

Sürekli mi söylüyor bunu ? Yoksa bir sefer mi söyledi..
Senin tepkini gördükten sonra devam etti mi böyle şakalar yapmaya ?

Bence tam tersi seni begeneceklerini vurgulamak istiyor
ama havaya girme diye de saka yapiyor :)

Bir sey yok bunda bu kadar buyutecek :))

Son düzenleme:
yapılacak en son şaka bu olmalı heralde...
o öyle deyınce dedi ki sende : annen:kızım bula bula bunu mu buldun odun getirsen karşımıza daha iyiydi " de...
baban : bula bula bu bastıbasağımı buldun der...
napayım de?

Sürekli mi söylüyor bunu ? Yoksa bir sefer mi söyledi..
Senin tepkini gördükten sonra devam etti mi böyle şakalar yapmaya ?

iki kez yüzyüzeyken söyledi, en son da mesajla. başta çok büyük tepki göstermedim ama insanın yüzü düşüyor tabi... anlaması gerekirdi. en sonki mesajına tepki gösterdim artık. bir haftadır konuşmuyoruz.

yapılacak en son şaka bu olmalı heralde...
o öyle deyınce dedi ki sende : annen:kızım bula bula bunu mu buldun odun getirsen karşımıza daha iyiydi " de...
baban : bula bula bu bastıbasağımı buldun der...
napayım de?

olur mu hiç... kendisi ailemin onu çok seveceğini, çok sevineceklerini söyleyip duruyor.
sanırım kendisi bulunmaz hint kumaşı, ben de paçavra...

iki kez yüzyüzeyken söyledi, en son da mesajla. başta çok büyük tepki göstermedim ama insanın yüzü düşüyor tabi... anlaması gerekirdi. en sonki mesajına tepki gösterdim artık. bir haftadır konuşmuyoruz.

Keşke ilk söylediğinde tepkini ortaya koysaymışsın canım..

Düşün , sen ona gidip ''annem senin için öyle kocamı olur '' dedi desen ne hissedermiş bi sorsaydın keşke..

Keşke ilk söylediğinde tepkini ortaya koysaymışsın canım..

Düşün , sen ona gidip ''annem senin için öyle kocamı olur '' dedi desen ne hissedermiş bi sorsaydın keşke..

sordum ama cevap yok canım. veremez tabi cevap falan. bana kalırsa kaygıları var benimle ilgili...
kendine mi yakıştıramıyor ne yapıyorsa artık.

sevgilinin karakterine bağlı bir tanem şakacı patavatsız biri ise şaka yapıyor olabilir (yine de hoş şakalar değil).ama normalde böyle şakalar yapmıyorsa bu şakanın altında birşeyler arayabilirsin.ayrıca ciddi düşündüğün birine duygularını açıkça anlatabilmelisin.ama kızıp bağırarak başının etini yiyerek değil.mesela de ki''sen aileni benden iyi tanıyorsun sence benimle ilgili nelerden hoşlanmadılar düzeltmem gereken birşeyler varmı?''belki senin tepkinden kırılmandan korktuğu için işi şakaya vuruyordur.büyük tepkiler vermeden gerçeği öğrenmeye çalış.sakin karşılayacağına inanırsa daha çok şey anlatır.öpüyorum.

sevgilinin karakterine bağlı bir tanem şakacı patavatsız biri ise şaka yapıyor olabilir (yine de hoş şakalar değil).ama normalde böyle şakalar yapmıyorsa bu şakanın altında birşeyler arayabilirsin.ayrıca ciddi düşündüğün birine duygularını açıkça anlatabilmelisin.ama kızıp bağırarak başının etini yiyerek değil.mesela de ki''sen aileni benden iyi tanıyorsun sence benimle ilgili nelerden hoşlanmadılar düzeltmem gereken birşeyler varmı?''belki senin tepkinden kırılmandan korktuğu için işi şakaya vuruyordur.büyük tepkiler vermeden gerçeği öğrenmeye çalış.sakin karşılayacağına inanırsa daha çok şey anlatır.öpüyorum.

öyle çok şaka yapan patavatsız biri değildir canım. ama bu şakaya çok takılmış durumda. tamam bir kaç kez yaptı belki ama o kadar kırıcı ki sanki onlarca kez yapmış gibi. bir haftadır konuşmuyoruz canım. ayrıldık sanırım. bu konuyu bahane ederek ondan ayrılmak istiyormuşum öyle düşünüyor.

Böyle insanlara sinir oluyorum. İnsan ne düşüneceğini nasıl tepki vereceğini bilemiyor. Ciddiye alsan onun yanında bir dakika durmaman gerekir, şaka desen böyle salakça şaka mı olur? Hadi düşüncesiz bir kere yaptı bu şakayı diyelim, senin hoşuna gitmediğini anlayıp gönlünü alması ve bir daha tekrarlamaması gerekirdi. Bir de tepki vermeye kalksan şakadan da anlamıyorsun diye üste çıkıyordur o. Bir de sen suçlu oluyorsundur. Bence hiç böyle saçma şakalara katlanma. Eğer ciddiysen herhalde ben kendimi böyle bir duruma düşürmem, bu büyük bir sorun, bunu konuşalım bence de. Eğer ciddi değilsen de bu tür şakalar hiç hoşuma gitmiyor moralim bozuluyor, bütün keyfimiz kaçıyor, o yüzden lütfen tekrarlama de. Gayet sakin ve ciddi bir şekilde bunları söyleyip gözlerinin içine bak ve cevap vermek zorunda bırak onu.

Böyle insanlara sinir oluyorum. İnsan ne düşüneceğini nasıl tepki vereceğini bilemiyor. Ciddiye alsan onun yanında bir dakika durmaman gerekir, şaka desen böyle salakça şaka mı olur? Hadi düşüncesiz bir kere yaptı bu şakayı diyelim, senin hoşuna gitmediğini anlayıp gönlünü alması ve bir daha tekrarlamaması gerekirdi. Bir de tepki vermeye kalksan şakadan da anlamıyorsun diye üste çıkıyordur o. Bir de sen suçlu oluyorsundur. Bence hiç böyle saçma şakalara katlanma. Eğer ciddiysen herhalde ben kendimi böyle bir duruma düşürmem, bu büyük bir sorun, bunu konuşalım bence de. Eğer ciddi değilsen de bu tür şakalar hiç hoşuma gitmiyor moralim bozuluyor, bütün keyfimiz kaçıyor, o yüzden lütfen tekrarlama de. Gayet sakin ve ciddi bir şekilde bunları söyleyip gözlerinin içine bak ve cevap vermek zorunda bırak onu.

evet, tam da öyle, ben suçlanıyorum şu anda. konuşmuyoruz bir haftadır. ayrıldık desem yeridir hatta.
bu konuyu bahane edip ondan ayrıldığımı düşünüyor.
insanın fikri neyse zikri de odur. beni kendine layık görmüyor ki böyle şakaları yapma gereği duyuyor.
ailesine uygun kişiyi bulsun o halde ne diyeyim.

Toplum içinde o kadar patavatsız ve densizce şakalar yapan biri değildir belki ama sadece çok samimi olduğu insanlara karşı böyle şakalar yapıyor olabilir. Çevresinden şimdiye kadar bir uyarı almadıysa şakalarının çok normal olduğunu düşünüyor olabilir. Bence direkt kestirip atmadan onunla açık açık konuşmayı dene, hem senin de aklında kalmasın. Gerçekten böyle düşünüyor ve şaka yoluyla dile getirmeye çalışıyorsa bu çok ayıp bir şey. :19: Ancak yok ben şaka yapıyordum diye devam ederse bunun şaka değil neredeyse hakaret oldugunu ona söyle. Yaptıgı şakadan sadece kendisi eğleniyorsa ciddi bir sorun vardır. :20:

evet, tam da öyle, ben suçlanıyorum şu anda. konuşmuyoruz bir haftadır. ayrıldık desem yeridir hatta.
bu konuyu bahane edip ondan ayrıldığımı düşünüyor.
insanın fikri neyse zikri de odur. beni kendine layık görmüyor ki böyle şakaları yapma gereği duyuyor.
ailesine uygun kişiyi bulsun o halde ne diyeyim.

Ara bence buluşup ciddi bi konuşma yapın. Aslında senin ayrılmak istemediğni biliyordur ama üste çıkıcak işte bu şekilde. Hem senin kalbin kırılıyor şakalar yüzünden, hem de ayrılmayalım diye sen yalvarıcaksın. Olldu canım!!! Ayrılmak istesem bahane bulmam söylerim. Ayrılmak istemiyorum ama bu şakalar devam edecekse, kırıldığımı bile bile hala kırmaya devam edeceksen belki ayrılmamız daha iyi olacak, sana bırakıyorum de.

Güldüm :1: Bence şaka yapıyor ciddi olsa niye sizin yanınızda olsun ki ? Fazla ciddiye almayın siz de ona aynı şekilde karşılık verseydiniz .

ayy konuşmuyor muşsunuz ... O zaman bişe diyemem.Ben gerçekten şaka sanmıştım.

Son düzenleme:
Back
X