Sevgilinin yakın kız arkadaşı

Aşırı sarhoşken ne ders çalışması,ben tuvaletin yerini bulamıyorum.
Aşırı saçma,amaç başka!
Araya değil mesafe koca koca duvarlar örün.

Hmm,sevgiliniz aşırı düşüncesiz ve Melis de pek normal bir tip değil.
Ayrıca alkol alıp ders çalışmak nedir,lütfen inanmayın...Hani çalışmaya çalışsalar bile adım kadar eminim ki bırakıp sohbete falan kaçmıştır o gece,insan doğru dürüst ayakta bile duramıyor bazen oturup ders mi çalışacaklar yani...
Kadın-erkek arkadaşlığına asla karşı değilim,hatta bence kesinlikle olması gereken bir şey,çünkü insan karşı cinsi bir tık daha yakından tanıma fırsatı buluyor ve ilişkilerde avantaj sağlıyor.Ama gece kalmalar ( üstelik sarhoş ) ikisinin farklı cins oldukları gerçeğini değiştirmiyor,kimseye bu kadar çok güvenmeyin derim.

Evet.

Gecenin bir vakti zil zurna sarhoşken sunum bakmaya hayır diyemeyecek kadar "iyi niyetli". Sarhoşken Türkçe okuduğunu anlamıyor insan İngilizce'ye mi bakacak?

Sen aynı durumda olsan "olsun sevgilim Allah zihin açıklığı versin iyi çalışmalar" mı diyecekti?

KudrAlobar biyas'ı da ayırıcaz inşallah.

Eğlendiğinizin farkındayım. :) Bozmayacağım bunu.

Dalga geçmez misin lütfen :)

Dalga geçmiyorum yahu. Erkek milleti saftır. Melis gibi garabetler olduğu sürece erkeklerimizi elde tutamayız.He ben konu sahibinin yerinde olsam bu akşam yedekte yakın arkadaş olan bir Melih varsa ders çalışmaya çağırırdım. Kafaları çekip sunum yapardım. Sabah da özrümü dilerdim.

Demeyecekti doğru.

Sunum hazırmış kız daha önce ingilizceden çevirmiş. Sevgilime çeviriyi kontrol ettirmiş. Bence de saçmalık.
sarhoş insanın İngilizce çeviriyi kontrol edebilmesi büyük maharet gibi geldi bana, sevgilinizi tebrik ederim.

Melis fena ama sevgiliniz de sarhoşluğun ardına sığınacak kadar çakal
Saglam muhabbet dönmüştür o gece, açıklama yapamayacak kadar zom olmus bir adamin gece yarisi ders calistigina beni kimse inandiramazdi.

Aklın yolu bir...

Bir yakınlaşma olmadıysa benim de adım kudra değil demiş miydim?

Aralarında bir şey geçme kısmını yanlış okuyarak beğendim sonra geri alamadım. Bence sabahında özür dilemesi falan gece Melisin bir hamlede bulunduğunu düşündürttü bana.

Ben yakın kız arkadaşından kıskanmazdım ama bana başka bir şey deyip karşı tarafa hayır diyemeyen adama bir kez uyarı çekerdim ikincisini görmezdi bile.
Ailesiyle tanışmada bu olay olmamış gibi hislerinle git tanış, bundaki sinirin oraya yansımasın ilk intiba toparlanmaz yoksa.

Demeyecekti doğru.
Başka sorum yok.

Aklın yolu bir...

Bir yakınlaşma olmadıysa benim de adım kudra değil demiş miydim?
Dememiştin çünkü adın kudra değil

Ya illa fiziksel yakınlaşma olmuştur diyemem ama yürüme olayı olmuştur. Farklı cinsiyetten iki arkadaş birlikte içebilir onda bir şey yok, alkol alan herkes birbirinin üstüne atlamıyor. Ama Melis zaten çocuğa yürüme peşinde, fırsatı kaçırmamıştır. Bu kızın çakal sevgilisi de kızın ilgisinden hoşlanıyor.

Bence sabahında özür dilemesi falan gece Melisin bir hamlede bulunduğunu düşündürttü bana.

Ayyynısını biz dedik.

Kuzum bak farklı insanlar aynı yorumları yapıyor. Sevgilini sevmememiz geyiğini bir kenara bırakıyorum şimdi ciddileşiyorum. Lütfen artık gözünü açık tut, saflığını iyi niyetini bir kenara bırak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…