- 4 Mayıs 2018
- 1.995
- 4.067
- 133
- 30
Kalemi aldı eline, mümkün gibi durmuyorDalga geçmez misin lütfen :)
Evet.Ben mi safım
Eğlendiğinizin farkındayım. :) Bozmayacağım bunu.Düpedüz manyak işte. Gözünün tutmaması çok normal. Sevgilin çok saf ama özür de dilemiş melise küfür edin sevgilinizin de kıymetini bilin. Bu devirde sarhoş halde melis gibi bir yılanla ders çalışıp ertesi gün sevgilisinden özür dileyen adam zor bulunur.
Çünkü kafalar güzel ikinizdeGece bana Melis benim yakın arkadaşım bunu neden bu kadar büyütüyorsun diyordu. Sabahına üzüleceğini düşünemedim
Dalga geçmez misin lütfen :)
Ha ama bu ders calismak degil ki ...kizin işi acilmis,bunda bisey yokSunum hazırmış kız daha önce ingilizceden çevirmiş. Sevgilime çeviriyi kontrol ettirmiş. Bence de saçmalık.
Demeyecekti doğru.Evet.
Gecenin bir vakti zil zurna sarhoşken sunum bakmaya hayır diyemeyecek kadar "iyi niyetli". Sarhoşken Türkçe okuduğunu anlamıyor insan İngilizce'ye mi bakacak?
Sen aynı durumda olsan "olsun sevgilim Allah zihin açıklığı versin iyi çalışmalar" mı diyecekti?
@KudrAlobar biyas'ı da ayırıcaz inşallah.
sarhoş insanın İngilizce çeviriyi kontrol edebilmesi büyük maharet gibi geldi bana, sevgilinizi tebrik ederim.Sunum hazırmış kız daha önce ingilizceden çevirmiş. Sevgilime çeviriyi kontrol ettirmiş. Bence de saçmalık.
Melis fena ama sevgiliniz de sarhoşluğun ardına sığınacak kadar çakal
Saglam muhabbet dönmüştür o gece, açıklama yapamayacak kadar zom olmus bir adamin gece yarisi ders calistigina beni kimse inandiramazdi.
Gece bana Melis benim yakın arkadaşım bunu neden bu kadar büyütüyorsun diyordu. Sabahına üzüleceğini düşünemedim mantıksız davrandım dedi. Aralarında bir şey geçtiğini düşünmüyorum ama haklısınız ikisinin de davranışı sorunlu.
Başka sorum yok.Demeyecekti doğru.
Dememiştin çünkü adın kudra değilAklın yolu bir...
Bir yakınlaşma olmadıysa benim de adım kudra değil demiş miydim?
Aklın yolu bir...
Bir yakınlaşma olmadıysa benim de adım kudra değil demiş miydim?
Mümkün değil gerçekten dimi ya. Acaba noldu da pişman olup sabahına sen haklıydın diye özür diledi.sarhoş insanın İngilizce çeviriyi kontrol edebilmesi büyülü maharet gibi geldi bana, sevgilinizi tebrik ederim.
Pek iyi şeyler olmamış vicdan yaptığına göre.Mümkün değil gerçekten dimi ya. Acaba noldu da pişman olup sabahına sen haklıydın diye özür diledi.
Bence sabahında özür dilemesi falan gece Melisin bir hamlede bulunduğunu düşündürttü bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?