- 11 Aralık 2018
- 42.614
- 264.843
- 598
Başka sorum yok.
Dememiştin çünkü adın kudra değil
Ya illa fiziksel yakınlaşma olmuştur diyemem ama yürüme olayı olmuştur. Farklı cinsiyetten iki arkadaş birlikte içebilir onda bir şey yok, alkol alan herkes birbirinin üstüne atlamıyor. Ama Melis zaten çocuğa yürüme peşinde, fırsatı kaçırmamıştır. Bu kızın çakal sevgilisi de kızın ilgisinden hoşlanıyor.
Adam sevgilisini uzecegini dusunemeyecek kadar sarhos, ama ingilizce ceviriyi kontrol edebiliyor, kendisi supersonic man olsa gerek
Azcık mı? Hala aileyle tanışmayı düşünüyor olması çok anlamsız geldi bana, adam Melis'le ne tür bir çeviri kontrolü yaptı muammaAdam süpersonic değil de bizim kız azcık saf.
Ben bunları hiç düşünmemiştim ama söyleyen arkadaşlarım da oldu. Haklısınız sanırım hoş olmayan bir durum oldu arada.Aralarında bir şey geçme kısmını yanlış okuyarak beğendim sonra geri alamadım. Bence sabahında özür dilemesi falan gece Melisin bir hamlede bulunduğunu düşündürttü bana.
Ben yakın kız arkadaşından kıskanmazdım ama bana başka bir şey deyip karşı tarafa hayır diyemeyen adama bir kez uyarı çekerdim ikincisini görmezdi bile.
Ailesiyle tanışmada bu olay olmamış gibi hislerinle git tanış, bundaki sinirin oraya yansımasın ilk intiba toparlanmaz yoksa.
Ailesi farklı bir şehirde yaşıyor ve yoğun çalışıyorlar. İstanbula bir iş için iki günlüğüne geldiler. Daha uzun süre ikisi aynı anda gelmez bir daha kolayca. Ertelemek yerine iptal etmem gerekiyor. Bu da çok mu ayıp olur insanlara bilemiyorum.Peki tanışmaya gidilir mi sizce bu durumda? Erteleme şansının olmaması için evlerinin kendi kendini imha ediyor olması lazım. Ben olsam, emin olmadan bir adım ileriye taşımam bu ilişkiyi. Melisler de bitmez, alkoller de.
Ayyynısını biz dedik.
Kuzum bak farklı insanlar aynı yorumları yapıyor. Sevgilini sevmememiz geyiğini bir kenara bırakıyorum şimdi ciddileşiyorum. Lütfen artık gözünü açık tut, saflığını iyi niyetini bir kenara bırak
Konu sahibinin yorumlarından sonra aynı sizin gibi saf olduğu kanaatine vardım malesef hele bundan sonraki planıAdam süpersonic değil de bizim kız azcık saf.
Daha çok ailesiyle sohbet edeyim en iyisi. :)
Kız istediği kadar yanınızda bile flörtöz olsun mesafeyi koyması gereken erkek arkadaşınız.Ben de kıskanmıyordum kızla tanışana kadar. Ama tavırları yüzünden rahatsız oluyorum ondan. Gelmeyecek dedikten sonra gelmesini de biz telefonu kapattığımızda eve varmak üzereydi geri dön diyemedim diye açıkladı.
Evet resmen onu üzmemek için beni üzmüş.Kız istediği kadar yanınızda bile flörtöz olsun mesafeyi koyması gereken erkek arkadaşınız.
İsterse kapıdan geri çevirsin. O saatte sarhoş olduğumu bile bile iş yapmaya gelecek samimiyette biriyse kapıdan “kafam çok güzel” der gönderirim.
Neden başkası kırılmasın diye kırılan siz olasınız ki?
Ailesi farklı bir şehirde yaşıyor ve yoğun çalışıyorlar. İstanbula bir iş için iki günlüğüne geldiler. Daha uzun süre ikisi aynı anda gelmez bir daha kolayca. Ertelemek yerine iptal etmem gerekiyor. Bu da çok mu ayıp olur insanlara bilemiyorum.
Size yapılan yanlışın yanında, ertelemeniz durumunda olabilecek ayıbınız devede kulak kalır.
Konu sahibinin yorumlarından sonra aynı sizin gibi saf olduğu kanaatine vardım malesef hele bundan sonraki planı
Haklısın maalesef. Fazla güveniyorum ben
Biz yıllardır gözünü açamadık bu kızın. Söyleyin, siz anlatın da belki aklı başına gelir.
Anne babasıyla tanışma sırasında heyecanlı olabilirsin,şahsen ben heyecanlandım. Tatlı heyecanlar bunlar. Doğal davranın. Asaletinizden ödün vermeyin :) Ve erkek arkadaşınıza sinir oldum. Kıza da öyle. Kız çok kavramsız. Gecenin bir yarısı alkollü alkollü sevgilisi olan arkadaşının yanına gitmesini etik bulmuyorum. Sevgiliniz hatalı ama o ikaz edebilir ve ilişkisini kesebilir. Bir insan hayır dediği anda karşıdaki kişi kapıyı bile çalmaz. Ki sevgiliniz arkadaşlarına karşı sınır çizemiyor gibi geldi. Bu ihtimal aklınızın ucunda bulunsun. Benim sevgilimin başında vardı bi tane. Kızda her türlü kavramsızlık vardı. Erkek arkadaşım ona benim sevgilim var kendine gel diyerek görüşmeyi kesti. O günden beri kız bırak konuşmayı selam bile vermiyor. Biraz da sevgiliniz sınır çizebilmeliSelam kızlar,
Ben mi safım sevgilim mi emin olamadım, size sorayım dedim.
Dün akşam sevgilimi aradığımda epey sarhoş bir şekilde eve gidiyordu. İş yerinden arkadaşlarıyla alkol almışlar. Arkadaşlarının arasında benim asla hoşlanmadığım, varlığından rahatsız olduğum bir kadın var, Melis diyelim.
Eve varınca uyuyacaktı, yarım saat sonra uyuyamadım diye aradı. Konuşurken of birazdan Melis gelecek bi çalışması varmış onu yapacağız kafam hala iyi değil dedi. Meğer içerken gelmek istemiş, sevgilim de tamam demiş ama ne zaman tamam dediğimi hatırlamıyorum bile diyor. Eve geçtikten sonra da kız aramış geleceğim diye, o yüzden uyumayıp beni aramış.
Sinirlendim saat 11 bu saatte senin evinde ikiniz de alkollüyken ne işi var diye. Yarım saatlik tartışmanın ardından tamam arar bahane uydururum gelmesin diye dedi. Yirmi dakika sonra napıyorsun diye sorduğumda bilgisayar ekranından fotoğraf attı, hanımefendi gelmiş birlikte çalışıyorlarmış. Liseli gibi gece gece evde buluşup ödev yapma hevesine girmiş resmen.Bir şey söylemeyip uyudum. Sabah özür mesajına uyandım. Düşüncesizlik ettim, mantıklı düşünemeyecek kadar sarhoştum diye. Haklısın yaptığım ciddi hataydı bir daha olmayacak araya mesafe koyacağım diyor.
Sevgilime güveniyorum ama o kızda beni rahatsız eden şeyler var. İnsan o kadar önemli olan bir şeyi son gece sarhoş kafaya bırakır mı, artniyetli bu diyorum. Sürekli aynı şeyi yapıyor. Aşırı teklifsiz bi kız. Bıktım artık.
Öte yandan sevgilime karşı da kırgın hissediyorum hala. Yarın anne babasıyla tanışacağım ama akşama kadar bu huzursuzluğun geçmemesinden ve orda bi pot kırmaktan çok korkuyorum. Görüşmeyi erteleme şansım da yok.
Size sorum oraya gidince nasıl davranayım, ve sevgilime o kızla görüşmesini istemediğimi söylemeli miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?