Sevgilinin yakın kız arkadaşı

Ahaha ne diyem mahmut mu diyem.

Yakınlaşmadan kastım sadece fiziksel bir yakınlaşma değil. Bişiler oldu ama dün akşam.

Melis yaz kızım ordan iki torba çimento
şaka bir yana da bunlar seni harcar kuzum.
Sevgilin bir şeyler yapmıştır demiyorum ama bu ortamlar sakat. Bugün olmaz yarın olur bir nane.
Sana açıklama yapamayacak kadar sarhoş adam gece yarısı öyle Mervelerle Melislerle nasıl çeviri yapıyor?
O Melis i bir gün kıstır tenhada

Ben bunları hiç düşünmemiştim ama söyleyen arkadaşlarım da oldu. Haklısınız sanırım hoş olmayan bir durum oldu arada.

Ben de kıskanmıyordum kızla tanışana kadar. Ama tavırları yüzünden rahatsız oluyorum ondan. Gelmeyecek dedikten sonra gelmesini de biz telefonu kapattığımızda eve varmak üzereydi geri dön diyemedim diye açıkladı.

Daha çok ailesiyle sohbet edeyim en iyisi. :)

Valla ben okurken gözüm seyirdi sinirden.. Sizde iyi sabır varmış arkadaşım bu Melis tekin değil gooo melis gooo goo gooo

Ailesi farklı bir şehirde yaşıyor ve yoğun çalışıyorlar. İstanbula bir iş için iki günlüğüne geldiler. Daha uzun süre ikisi aynı anda gelmez bir daha kolayca. Ertelemek yerine iptal etmem gerekiyor. Bu da çok mu ayıp olur insanlara bilemiyorum.

Haklısın maalesef. Fazla güveniyorum ben.

Melis fena da seninki de az değil hani. Yarın gel diyememiş ha.. Tabi ya, Hayırlı işler. Sarhoş sarhoş oturup pi'yi 3 mü alalım 3,14 mü diye tartışmamışlardır herhalde. Çok üzgünüm ama boşuna gelmemiştir o özür mesajı

Kız istediği kadar yanınızda bile flörtöz olsun mesafeyi koyması gereken erkek arkadaşınız.
İsterse kapıdan geri çevirsin. O saatte sarhoş olduğumu bile bile iş yapmaya gelecek samimiyette biriyse kapıdan “kafam çok güzel” der gönderirim.
Neden başkası kırılmasın diye kırılan siz olasınız ki?

Evet resmen onu üzmemek için beni üzmüş.

Anne babasıyla tanışma sırasında heyecanlı olabilirsin,şahsen ben heyecanlandım. Tatlı heyecanlar bunlar. Doğal davranın. Asaletinizden ödün vermeyin :) Ve erkek arkadaşınıza sinir oldum. Kıza da öyle. Kız çok kavramsız. Gecenin bir yarısı alkollü alkollü sevgilisi olan arkadaşının yanına gitmesini etik bulmuyorum. Sevgiliniz hatalı ama o ikaz edebilir ve ilişkisini kesebilir. Bir insan hayır dediği anda karşıdaki kişi kapıyı bile çalmaz. Ki sevgiliniz arkadaşlarına karşı sınır çizemiyor gibi geldi. Bu ihtimal aklınızın ucunda bulunsun. Benim sevgilimin başında vardı bi tane. Kızda her türlü kavramsızlık vardı. Erkek arkadaşım ona benim sevgilim var kendine gel diyerek görüşmeyi kesti. O günden beri kız bırak konuşmayı selam bile vermiyor. Biraz da sevgiliniz sınır çizebilmeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…