• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilinin yalan söylemesi...

Valla sevgiline geçmiş olsun :)
Sana bişey demiyorum. Neden geçmişi bu kadar didiklersiniz ki? Sevgilin birde senin geçmişini didiklesin bakalım neler çıkacak.
Uf işiniz mi yok sizin ya canınız mı sıkılıyor? Sıcaklar mı bunalttı noldu?!

kendsiyle birlikteyken kız eski sevgilisine kaçmış. kız hata ettim deyip dönmüş kabul etmiş. kız o adamdan hamile kalmışmış. bu da doğurunca ancak öğrenmiş ve ayrılmış.

Bnu sizi hayatına sokarken söylememiş miydi peki, yani siz son zamanlarda zorlayınca yalanlarını yakalayınca mı öğrendiniz?

Valla sevgiline geçmiş olsun :)
Sana bişey demiyorum. Neden geçmişi bu kadar didiklersiniz ki? Sevgilin birde senin geçmişini didiklesin bakalım neler çıkacak.
Uf işiniz mi yok sizin ya canınız mı sıkılıyor? Sıcaklar mı bunalttı noldu?!

geçmişte tuhaflık olduğu için didklendi kardeş, iyi de edildi :1:

Eskiyi bu kadar kurcalama bnce.sen de söylemişsin, seninle birlikteyken kimseyi aratmamış.benim de sevgilimden önce hoşlandığım konuştuğum kişiler oldu.çıkmadım ama konuştum sadece.ama sevgilime anlatmadım.neden anlatmadım, eskiyi unutmadığım için değil, sevgilimi kaybetmekten korktuğum için.bence bir şansı daha hak ediyor sevgilin

yok başta dedi arkadaşken. onu da bir güzel karıştırdı karıştırdı öyle söyledi.

Canım valla konunu açarken bu şüphelerini de yazsaydın keşke, şuan sana hak verdim çok şüpheli bu adam. Bir eski sevgilisi için "evliydi" demiş,bir "öbür adama gitti hamile kaldı sonra bana geri döndü" demiş. Ne malum bu adamın sen araştırırsın,tüm kirlilerini serersin diye kızın ismini yanlış söylemediği. Belki kadın evli ve adam evli insanlarla birlikte olan bir karakterdeyse. Büyük konuşmayayım da eski ilişki önemsenmemeli ama okadarı da kabul edemezdim. Hiç aklını kurcalama gidene bay bay. Ya da çok seviyorsan o kızı bir araştır gerekirse gizlice konuş bakalım ne çıkacak altından

Eskiyi bu kadar kurcalama bnce.sen de söylemişsin, seninle birlikteyken kimseyi aratmamış.benim de sevgilimden önce hoşlandığım konuştuğum kişiler oldu.çıkmadım ama konuştum sadece.ama sevgilime anlatmadım.neden anlatmadım, eskiyi unutmadığım için değil, sevgilimi kaybetmekten korktuğum için.bence bir şansı daha hak ediyor sevgilin

aslında ben konuyu açarken tam ifade edemedim. sevgilimin eskisini çok kurcalamış gibi görünüyorum ama çok meraklı olsam çıktığı diğer kızla olan ilişkisini de kurcalardım. eminim ki siz olsanız siz de kurcalardınız.

arkadaşken bana evli biriyle çıktığını çok pişman olduğunu söylemişti. karşınızdaki bir insanın sözlerine ilk etapta itibar edersiniz değil mi? ben de öyle yaptım. fakat konu açılınca ileriki dönemlerde bana anlattığı şeyi değiştirerek anlatmaya başladı. evli kadın bekar oldu, başkasına gittiği için ben evli kabul ettim de o zaman ondan öyle demiştim dedi.

şimdi düşünün biri size bir şey anlatıyor, sonra konu açılıyor siz üzerine gitmedenbambaşka bir şey anlatıyor ve siz aslını öğrenmek istiyorsunuz bu didiklemek değildir. o yüzden diyorum ki eğer bu sorunlu ilişkiyi benden bariz bir biçimde saklıyorsa bunda muhakkak bir şey var, yani önceki anlattıklarından da neyin doğru neyin yalan olduğunu ayırt edemiyorum.

Canım valla konunu açarken bu şüphelerini de yazsaydın keşke, şuan sana hak verdim çok şüpheli bu adam. Bir eski sevgilisi için "evliydi" demiş,bir "öbür adama gitti hamile kaldı sonra bana geri döndü" demiş. Ne malum bu adamın sen araştırırsın,tüm kirlilerini serersin diye kızın ismini yanlış söylemediği. Belki kadın evli ve adam evli insanlarla birlikte olan bir karakterdeyse. Büyük konuşmayayım da eski ilişki önemsenmemeli ama okadarı da kabul edemezdim. Hiç aklını kurcalama gidene bay bay. Ya da çok seviyorsan o kızı bir araştır gerekirse gizlice konuş bakalım ne çıkacak altından

sağ olun valla aynen demek istediklerim, ben de öyle düşünüyorum. geçmiş bir yere kadar yani.

Ben seni anladım, adamda hayır yok yalancının önde gideni.. Ki ben hala o kadar çok şey yaşadığı eskiyi unuttuğunu düşünmüyorum. Biriylr sevgili olmuş ayrılınca yine ilkini aramış durmuş göndermeler yapmış vs vs. Benleyken aratmamış diyosun da silmiş de olabilir..

Ben seni anladım, adamda hayır yok yalancının önde gideni.. Ki ben hala o kadar çok şey yaşadığı eskiyi unuttuğunu düşünmüyorum. Biriylr sevgili olmuş ayrılınca yine ilkini aramış durmuş göndermeler yapmış vs vs. Benleyken aratmamış diyosun da silmiş de olabilir..

evet ikinciden ayrıldıktan sonra ilkine sarmış yani. elbette silinmiş de olabilir.

Back
X