• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilinin yalan söylemesi...

ortada bir mesele olmadıgı halde garip triplere girmişsiniz.aslında siz ilk sevgilisini kıskanıyorsunuz bu da bahane olmus.madem adamın eski sevgililerini kıskanacaktınız niye başladınız bu işe.neyse adam için hayırlı olmuş.

Sebep ne olursa olsun yalan söylediği için güveniniz mi sarsıldı, yoksa eski ilişkilerinden dolayı mı rahatsız oldunuz?
İkisi de ayrılma sebebi olamaz bence olmamalı:50:
.

Bence 1 numara gayet ayrilik sebebi, guvenmedigim biriyle ne isim olur? Yani adam bende guven olusturamamissa ortada bir neden vardir, guvenmedigim biriyle olamam ben.

bahsettiğim kişiyle olan ilişkisi pek tasvip edilecek bir şey değildi.

ayrıca bir arkadaş yazmış aranıyorsun ayrılmak için diye, yok kardeş. aransam çok önceden ayrılırdım.
valla kardeş ben bu kadar zorlayamazdım benim herifi konuş konuş konuuuş çin işgencesi gibi :1::1::1::1::1::1:

Sinir bozucu bir durum, insan geçmişinin bu kadar sogulanmasından hoşlanmayabilir. Şahsen ben hoşlanmam, ne o öyle bence çok gereksiz. Adamı zorla yalana siz itmişsiniz. Ayrılmanız da, adam için hayırlı olmuş.

İnsan neden yalan söyler zor durumda kaldığı için o kadar sorgulamışsınız o kadar üstüne gitmişsiniz ki aslında siz yalan söyleme mecburiyeti getirmişsiniz kimi bu kadar sıkıp üstüne giderseniz yalan söyler sonuçta bir yıl kısa bir süre değil sizi sevmese aklı başka birinde olsa 1 yıl sizle birlikte olmaz bence hem bu konuyu kafanıza takıp dert edip kendinizi üzmeyin hemde güzel ve emek verdiğiniz ilişkiyi bitirmeyin
merhaba kızlar,

bir yıldır biriyle beraberdim. önceki gün ayrıldım ondan. olayı size anlatayım:

ilişkinin ilk zamanlarında eski sevgililerden bahsederken merak edip onların isimlerini sormuştum. ilk sevgilisinin adına X, ikincisine de Y dedi. ilkiyle iki yıl, diğeriyle de üç beş ay sevgili kalmış. fakat X in kendisini terk etmesi yüzünden çok acı çektiğini falan söylemişti. ben de bu konuşmadan, yalan olmasın, birkaç ay sonra facebookdaki eski paylaşımlarına baktım. ikinci sevgilisinden ayrıldıktan sonraları, yabancı bir isimle geçen yazılar paylaşmış, kısaltma daha doğrusu, ona da Z diyelim. ben bunu o zaman sordum kim bu Z diye, öyle biri yok öylesine yazıyordum X görsün de yalnız sanmasın falan diyerek. üzerine gittiğimde bu defa dedi evet öyle biri vardı ama onla sevgili olmadım sadece hoşlanıyordum. tekrar üzerine gidip söyle kötü olacak falan deyince gene çark etti öyle biri yok bana inanmıyordun ben de var dedim dedi. deli olmuştum resmen. üzerime de çok düşer, sevgisini hissediyordum, sen, kaybetmekten korktuğum için saçmaladım falan demişti.

birkaç gün önce buradan bir arkadaş sevgilisinin hareket dökümüne baktığını yazmıştı, sevgilisi birilerini aratmışmış... ben de faceden çok anlamadığım için ilk kez duydum bunu :31: neyse sevgilimin hareket dökümüne baktığımda benleyken kimseyi aratmamış (zaten face e çok girmiyordu), fakat sevgili olmadan önce sürekli Z isimli birini aratmış (yukarıda bahsettiğim Z bu). kızın profilini açınca gördüm ki bu aslında bana başta X diye tanıttığı ilk sevgilisi! bana o zaman o kızın face hesabı olmadığını, varsa da bilmediğini falan söyletmişti.

her neyse ben buna dedim Z kim, dedi o nereden çıktı. dedim kim bu, Z benim uzaktan akrabam dedi. kısa kesiyorum dedim bana X dediğin kız buymuş yalanı söyleme artık. dedi evet bu o, senden önce onun adını oraya buraya yazdığım için, sen de hala onu unutamadığımı düşünürsün diye adını başka söyledim dedi. sonraları ısrar edince de yalanımı açıklayamadım dedi. ben de dedim sana o kadar ısrarıma rağmen bana bir yıldır yalan söylemişsin, güvenemem bitsin dedim ayrıldım.

şimdi de mesajlar atıyor şans ver falan diye, durumu açıklamaya falan çalışıyor.

siz olsanız böyle bir durumda ne yapar, ne düşünürdünüz?

İnsan neden yalan söyler nxndnd

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İçim sisti vallahi...

Yazik yani caniniza zamaniniza adami soylettiginize oturup söylendiğinize değmez..

###Yaptıkların sana daha iyi bir yaşam sundu mu?###

Son düzenleme:
Bence 1 numara gayet ayrilik sebebi, guvenmedigim biriyle ne isim olur? Yani adam bende guven olusturamamissa ortada bir neden vardir, guvenmedigim biriyle olamam ben.

neden var evet. başkasına giden birini gözünü karartıp kabul etmesi.

açıkçası ilişkiye başladıktan sonra bir dönem çok pişman oldum ama nasıl diyeyim, iyi biri olduğunu düşündüğüm için bırakmadım.

hayırlı olsun diyen bacıları da pek anlamadım. sağlık olsun.

merhaba kızlar,

bir yıldır biriyle beraberdim. önceki gün ayrıldım ondan. olayı size anlatayım:

ilişkinin ilk zamanlarında eski sevgililerden bahsederken merak edip onların isimlerini sormuştum. ilk sevgilisinin adına X, ikincisine de Y dedi. ilkiyle iki yıl, diğeriyle de üç beş ay sevgili kalmış. fakat X in kendisini terk etmesi yüzünden çok acı çektiğini falan söylemişti. ben de bu konuşmadan, yalan olmasın, birkaç ay sonra facebookdaki eski paylaşımlarına baktım. ikinci sevgilisinden ayrıldıktan sonraları, yabancı bir isimle geçen yazılar paylaşmış, kısaltma daha doğrusu, ona da Z diyelim. ben bunu o zaman sordum kim bu Z diye, öyle biri yok öylesine yazıyordum X görsün de yalnız sanmasın falan diyerek. üzerine gittiğimde bu defa dedi evet öyle biri vardı ama onla sevgili olmadım sadece hoşlanıyordum. tekrar üzerine gidip söyle kötü olacak falan deyince gene çark etti öyle biri yok bana inanmıyordun ben de var dedim dedi. deli olmuştum resmen. üzerime de çok düşer, sevgisini hissediyordum, sen, kaybetmekten korktuğum için saçmaladım falan demişti.

birkaç gün önce buradan bir arkadaş sevgilisinin hareket dökümüne baktığını yazmıştı, sevgilisi birilerini aratmışmış... ben de faceden çok anlamadığım için ilk kez duydum bunu :31: neyse sevgilimin hareket dökümüne baktığımda benleyken kimseyi aratmamış (zaten face e çok girmiyordu), fakat sevgili olmadan önce sürekli Z isimli birini aratmış (yukarıda bahsettiğim Z bu). kızın profilini açınca gördüm ki bu aslında bana başta X diye tanıttığı ilk sevgilisi! bana o zaman o kızın face hesabı olmadığını, varsa da bilmediğini falan söyletmişti.

her neyse ben buna dedim Z kim, dedi o nereden çıktı. dedim kim bu, Z benim uzaktan akrabam dedi. kısa kesiyorum dedim bana X dediğin kız buymuş yalanı söyleme artık. dedi evet bu o, senden önce onun adını oraya buraya yazdığım için, sen de hala onu unutamadığımı düşünürsün diye adını başka söyledim dedi. sonraları ısrar edince de yalanımı açıklayamadım dedi. ben de dedim sana o kadar ısrarıma rağmen bana bir yıldır yalan söylemişsin, güvenemem bitsin dedim ayrıldım.

şimdi de mesajlar atıyor şans ver falan diye, durumu açıklamaya falan çalışıyor.

siz olsanız böyle bir durumda ne yapar, ne düşünürdünüz?

eskiyi çok kurcalamamak lazım.
daha mühim yalanı var mı bilinmez lakin eski sevgiliyi neden merak eder sebepsiz yere kendimize iş ediniriz ki?
adam şimdi x-z ye giderse daha mı iyi..resmen aklına soktun..şimdi kızın ne yaptığını merak ediyordur.

kendsiyle birlikteyken kız eski sevgilisine kaçmış. kız hata ettim deyip dönmüş kabul etmiş. kız o adamdan hamile kalmışmış. bu da doğurunca ancak öğrenmiş ve ayrılmış.

Ee sizene sevgiliniz bunu kabul etmiş?
Geçmişe gidip kıza silemiyceğinize göre?

Of be arkadaşım işin gücün derdin yokta eskiyi mi kurcalıosun
Senden önce bin kişiylede olabilir binini de sevebilir
Ama şuan seninle seni sevio gerisi hikaye

Ee sizene sevgiliniz bunu kabul etmiş?
Geçmişe gidip kıza silemiyceğinize göre?

şimdi bakın... her zora geldiğinde yalan söylerse ipin ucu kaçar. neyin doğru neyin yanlış olduğunu bilemeyiz.

bu hikayeye de başta o evliydi şeytana uydum hata ettim diyerek başladı. yani her inkarını buraya yazmıyorum. artık bir tuhaflık olduğuna kanaat getirdiğim için ayrıldım ben.

Son düzenleme:

Güven önemli evet ama eşinizin ufak da olsa hiç yalanını yakalamadınız mı? Yada sevgilinizin? Hemen ayrıldınız mı?

Konu sahibinin durumundan örnek vermek gerekirse eski sevgilisini çok sormuş,karşıdaki kişi de ismini farklı söylemiş ve bu geçmişte kalan bir kişi,ismini hiç vermeyebilirdi de. Ama hala onu seviyorsa ve konu sahibi de bundan şüpheleniyorsa o güvensizlik demek. Ayrılık sebebi de olur tabiki

şimdi bakın... her zora geldiğinde yalan söylerse ipin ucu kaçar. neyin doğru neyin yanlış olduğunu bilemeyiz.

bu hikayeye de başta o evliydi diyerek başladı. yani her inkarını buraya yazmıyorum. artık bir tuhaflık olduğuna kanaat getirdiğim için ayrıldım ben.

Ee canım sen ayrılmışsın kendine göre haklı sebeplerin var geri dönme o zaman.

Back
X