Sevgiliniz böyle bir şey istese kabul eder razı olur muydunuz

laurabeybi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2017
195
42
98
28
Yurtdışında yaşayan bir erkek arkadaşınız var. Sizinle evlenmek ve hayatınızı orada geçirmek istiyor. Fakat orada kalması için yapması gereken tek şey evlilik yani oraya ait bir kadınla evlilik kuracak 22 23 ay boyunca evlilik yapmış olacak. Ve sizden de tek isteği ikinizin de hayatını orada kurmak için bunu görmezden gelmeniz ve sabırlı olmanız. Yani sevgiliniz size diyor ki ben 22-23 ay boyunca bu kadınla evli olacağım ama bu evlilik Sadece kağıt üzerinde olacak ve evlilik bittikten sonra Türkiye'ye gelip Seninle evlenip seni de oraya götüreceğim. Bu ikimizin de hayatını kurtarmak için yani ben ikimizi de düşünüyorum diyor. Ne yapardınız?

Yurtdışında yaşayan bir erkek arkadaşınız var. Sizinle evlenmek ve hayatınızı orada geçirmek istiyor. Fakat orada kalması için yapması gereken tek şey evlilik yani oraya ait bir kadınla evlilik kuracak 22 23 ay boyunca evlilik yapmış olacak. Ve sizden de tek isteği ikinizin de hayatını orada kurmak için bunu görmezden gelmeniz ve sabırlı olmanız. Yani sevgiliniz size diyor ki ben 22-23 ay boyunca bu kadınla evli olacağım ama bu evlilik Sadece kağıt üzerinde olacak ve evlilik bittikten sonra Türkiye'ye gelip Seninle evlenip seni de oraya götüreceğim. Bu ikimizin de hayatını kurtarmak için yani ben ikimizi de düşünüyorum diyor. Ne yapardınız?

"Benim de yaşım ilerliyor, doktor bir an önce çocuk yapmam gerektiğini söyledi, o süre içerisinde bi' evleneyim çocuk yapayım, sonra kocamdan ayrılır çocuğumla oraya taşınırız" diye karşı teklifte bulunun. 'Sabırlı olmasını ve tamamen çocuk için evlendiğinizi, kendisini çooook sevdiğinizi' de belirtmeyi ihmal etmeyin sakın. Seviyorsa kabul eder.

:)

öf cidden inandınız mı bu söylenenlere ya çok safsınız ama yanı bu devırde bu kadar saf olmak fazla. Üzüldüm sizin adınıza, çok üzerler bu hayatta sizi çok.

"Benim de yaşım ilerliyor, doktor bir an önce çocuk yapmam gerektiğini söyledi, o süre içerisinde bi' evleneyim çocuk yapayım, sonra kocamdan ayrılır çocuğumla oraya taşınırız" diye karşı teklifte bulunun. 'Sabırlı olmasını ve tamamen çocuk için evlendiğinizi, kendisini çooook sevdiğinizi' de belirtmeyi ihmal etmeyin sakın. Seviyorsa kabul eder.

:)
Harikasınıııızz

Gerçekten sen neden hiç akıllanmıyorsun?

Eklentiler

• Screenshot_20250722_112903_Samsung Internet.webp
    Screenshot_20250722_112903_Samsung Internet.webp
    77,2 KB · Görüntüleme: 436
Hayatiniz kurtulmayi versin yurt disinda evlilik yolu degil de baska yolla gitmeye calissin yada yurdunda kalsin...evlenin yarım ekmegi paylaşın hayirdir yani acliktan da ölüyormuş turkiyede hic mi is yokmus tek is yolu bumuymus hikaye anlatiyor

Orada bir işi varsa kalması için evlenmesine gerek yokki? İyi misiniz konu sahibi bu sorulacak soru mu insan nasıl kabul eder yahu

Konu gerçekten sahte evlilik olmuş olsaydı bile kabul etmezdim. Benim için evliliğin bir kıymeti var. Kendisi orada çalışarak oturum alamıyorsa kalmasın. Siz de sırf yurtdışına kapak atacağım diye böyle bir şeye göz yummayın. Çok çiğ düşünceler, vasıfsız insan hareketleri tamamen.

Back
X