- 20 Ocak 2010
- 48.205
- 183.551
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi laurabeybi
3 çocuk yapmazsam kabul olmuyormuş vatandaşlık demiştirBir tanıdığımın böyle "formalite" evlilikten 3 çocuğu var ama yine de siz bilirsiniz.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 çocuk yapmazsam kabul olmuyormuş vatandaşlık demiştirBir tanıdığımın böyle "formalite" evlilikten 3 çocuğu var ama yine de siz bilirsiniz.
Buna tamam demek için çok saftirik olmak lazım. Yok başka kadınla evlenecekmiş de sonra sizinle evlenecekmiş ikimizi düşünüyorum seni seviyorum falan filan, hepsi yalan dolan. Kabul etmezdim tabiki.Yurtdışında yaşayan bir erkek arkadaşınız var. Sizinle evlenmek ve hayatınızı orada geçirmek istiyor. Fakat orada kalması için yapması gereken tek şey evlilik yani oraya ait bir kadınla evlilik kuracak 22 23 ay boyunca evlilik yapmış olacak. Ve sizden de tek isteği ikinizin de hayatını orada kurmak için bunu görmezden gelmeniz ve sabırlı olmanız. Yani sevgiliniz size diyor ki ben 22-23 ay boyunca bu kadınla evli olacağım ama bu evlilik Sadece kağıt üzerinde olacak ve evlilik bittikten sonra Türkiye'ye gelip Seninle evlenip seni de oraya götüreceğim. Bu ikimizin de hayatını kurtarmak için yani ben ikimizi de düşünüyorum diyor. Ne yapardınız?
Aslında benim de aklıma geldi çocuklar da formaliteden olabilir hemen kötü düşünmeyelim3 çocuk yapmazsam kabul olmuyormuş vatandaşlık demiştir![]()
Almanya acı vatan hikayelerine dönersinizYurtdışında yaşayan bir erkek arkadaşınız var. Sizinle evlenmek ve hayatınızı orada geçirmek istiyor. Fakat orada kalması için yapması gereken tek şey evlilik yani oraya ait bir kadınla evlilik kuracak 22 23 ay boyunca evlilik yapmış olacak. Ve sizden de tek isteği ikinizin de hayatını orada kurmak için bunu görmezden gelmeniz ve sabırlı olmanız. Yani sevgiliniz size diyor ki ben 22-23 ay boyunca bu kadınla evli olacağım ama bu evlilik Sadece kağıt üzerinde olacak ve evlilik bittikten sonra Türkiye'ye gelip Seninle evlenip seni de oraya götüreceğim. Bu ikimizin de hayatını kurtarmak için yani ben ikimizi de düşünüyorum diyor. Ne yapardınız?
Ben cidden hemen ikna oldum meselaAslında benim de aklıma geldi çocuklar da formaliteden olabilir hemen kötü düşünmeyelim
Alamanya başkanı oldu şuan eee boru değil 3 çocukBen cidden hemen ikna oldum meselapeki o arkadaş napmış 3 cocuktan sonra
![]()
ben de burada görmeye başladım bu olayı. uzak mesafe ilişkisi diyorlar, ama daha hiç görmemişler bile birbirlerini. telefondan ilişki yaşıyorlar. bir de sorsan dolu dizgin ilişkiler. ayrıl barış kavga dövüş ihanetler falan. saçma sapan.Arkadaşlar eski konularına bakın zaten saçma sapan bir ilişki hoş ilişki bile değil kadın kendi kendine gelin güvey oluyor adam istediği gibi takılıyor zaten hiç etrafınızda canlı kanlı insan yok uzak mesafe ilişkiside moda oldu
Valla yeni nesile çok üzülüyorum dokunmadan birbirinin kokusunu enerjisini duymadan saçma sapan ilişkiler yaşıyorlar sanarsın biz gibi hiç bir olanak yok bu kadar sanal bana fazlaben de burada görmeye başladım bu olayı. uzak mesafe ilişkisi diyorlar, ama daha hiç görmemişler bile birbirlerini. telefondan ilişki yaşıyorlar. bir de sorsan dolu dizgin ilişkiler. ayrıl barış kavga dövüş ihanetler falan. saçma sapan.
Adamcağız ne yapsa yaranamıyo çocuk doğurmayı da aradan çıkartmış işte hemen kötü düşünüyosunuz djdjskksks3 çocuk yapmazsam kabul olmuyormuş vatandaşlık demiştir![]()
Hazır çocuk mis bak hiç bu açıdan düşunmemiştimAdamcağız ne yapsa yaranamıyo çocuk doğurmayı da aradan çıkartmış işte hemen kötü düşünüyosunuz djdjskksks
Vereceğim dedi dün ama vermedi tabineden soruyorsunuz ki
eski konularınıza baktım felakettt
bu adam oralara da gitse evlenip 3 çocuk da yapsa yine onu kabul edecek gibisiniz
takıntı çok kötü bişey
verdiğiniz parayı geri aldınız mı?
Dürüst cevap vereyimmilaurabeybi bebeyim bu adamda ne var anlatta bizde bilelim mesela şeyi altından mı onu bile gördüğün şüpheli gerçi hiç buluşuyor musunuz veya buluştunuz mu?
Buna hiç şaşirmadım peki bu adamla devam edene kadar bu 1 senede ayda 1 kilo versem 12 kilo vermiş olurdum biliyorsun dimi ama bu şekilde kolayına gelmiş galiba neyse sen bunu evlendir bekle seninle evlenir eminimHayır biz bu adam hiç görüşmedik arkadaşlar 1 kere bile. Ama ben ozguvenu olan biri değilim. Kilolu bir kızım. O beni yargılamadan kabul etmişti. Sorun bu.