Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
sevğiliniz bu siri sizinle paylaşirsa tepkiniz me olur?
İşin rengi biraz değişti o zaman. Yani daha çok kuma, ikinci eş durumları var burda. Herkes durumdan haberdar ve sorun yapmıyor. O zaman açıkçası ben böyle bir durumun içinde olmak istemezdim. İlerde çocuklarıma dede ve iki babaneyi nasıl anlatıcam ki? amcalar üvey amcalar herkes ayrı bir tel. bir çocuğun nasıl bir ortamda, neleri normal karşılayarak büyüdüğü çok önemli.
20 yaşında aşk başıma vurmuş olan ben büyük ihtimal iyi niyetle "ama onun suçu yokki"derdim.
Şimdiki ben " ailecek kanıksanmış resmen bir acayip aile"der ve topuklardı eminim
Wallla uzulurdum. Kendım ıcınde tasalanırdım. Cunku bu tıp yasantılar cocugunda bunu yapmasını legalleştiriyor adeta. Bu tasamı da paylasırdım.
O dort cocuga karsı ne hıssedıyor?
Aldattıgı bayanla evlenmıs mı?
Mıras bölünüyorsa bununla da yüzleşirdim şimdiden tabı gencken bunlar hıc aklıma gelmezdı oda ayrı :)
Farz ediniz ki yaklaşik 1,5 yil ilişki içinde olduğunuz kişi size "Babasi annesini aldatiği için üstelik baska kadindan 4 tane cocuk olduğunu anlatirsa...o an Tepkiniz nasil olur? Ve ne söylersiniz bu söze karşi?
Bundan emin misiniz? Daha bir kaç gün öncesine kadar böyle bir şey olduğunu da bilmiyordunuz. Kuma durumlarını size alıştıra alıştıra söylüyor olabilirler mi? Çocuk bu olayı normal karşılamıyor diyelim, ailenin geri kalanında normal karşılanıyor mu? Bu 4 çocuğun annesine yasak aşk gözü ile mi bakılıyor yoksa ikinci eş gözüyle mi?