- Konu Sahibi naznaznazz
-
göstermek istemeye bilir
özelimdir der.
ama içinde samimi msj lar yakaladıysan ve bundan dolayı
senden saklıyorsa
şupheli bir durum var derim.
Başlıktada belirttiğim gibi sevgiliniz telefonunu görmenizden çekiniyorsa ve her görüşmenizde telefon sessiz bir şekilde cebinde duruyorsa, siz yanındayken sözde özel anlarınız olduğunu öne sürerek hiç kimseye cevap vermiyorsa, bayan arkadaşlarından gelen arkadaşcada olsa samimi mesajlarını yakalarsanız ve itiraf ettiği birkaç tanede yalanı varsa güven oluşabilir mi? Siz olsanız şüphe duymaz mısınız? Fikirlerinizi merak ediyorum.
Fıstığım nasıl özeliim diyebilirki gerçek boyutta bir ilişki yaşıyorlarsa??
Haklısınız tabi... Olmadı yapamadık zaten ayrıldık. Sebep benim şüphelerim ve onun yapmadığı şeyleri yapmış gibi davranmammış bu kadar şeyin üstüne rahat olamazdım ki. Kafamda kurup kurup ona sardım. Şeffaf ol bişey saklama dedim onun özeliymiş telefonla güven sağlanmazmış mışmışmışşş vs...nazcım çok güvensen bile toz kondurmasan bile inansan bile sevdiğine .. bu yaptığı hareketler doğrultusunda tüm gözleri kendisine çeviriyor ve kafanda ???? işaretlerine yol açıyor HAKSIZMIYIM??
kırmızıyla işaretledigim şu sebeplerden ötürü ilişki bitmiştir benim için...Başlıktada belirttiğim gibi sevgiliniz telefonunu görmenizden çekiniyorsa ve her görüşmenizde telefon sessiz bir şekilde cebinde duruyorsa, siz yanındayken sözde özel anlarınız olduğunu öne sürerek hiç kimseye cevap vermiyorsa, bayan arkadaşlarından gelen arkadaşcada olsa samimi mesajlarını yakalarsanız ve itiraf ettiği birkaç tanede yalanı varsa güven oluşabilir mi? Siz olsanız şüphe duymaz mısınız? Fikirlerinizi merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?