Sevgiliniz cep telefonunu sizden sürekli saklasa bu sizde güven eksikliği yaratır mı?

:1shok:
Ben de ilişkilerde şeffaflıktan yanayım ama oturup da sevgilimin cep telefonunu karıştırmam ya da o benimkini karıştırmaz.. Zaten her şey ortadadır.. Ama yok kız arkadaşı aramış yok benim erkek arkadaşım aramış böyle şeyler tartışma konusu dahi olamaz.. Elbette arkadaşlarımız olacak.. Sosyal varlıklarız neticede..

bu yazdıkalrını tek tekkkk yaşadım sakın sakın inanmaaa ilk fırsatta al bak tlfna ummadıgı anda ben yakalamıştım bana kzıların rahatlıgını söylemişti salak gibi kanmıştımm sonra ögrendimki aldatılmışım oda diğer sevgilisiymiş çocugunnnn .

Normal şartlarda ne cep telefonumun karıştırılmasına izin veririm ne de ben onun kini karıştırırım.Bu hiç hoşlanmadığım bir hareket. Ama ortada bu kadar şüphe çeken hareketler olunca tabi sonuç kaçınılmaz oluyor... Boşver üzme kendini

Niye kaçırsın kaçırması için bir sebeb olmalı.

İllaki aldatıyor demem ama,söylemek istemediği bazı şeylerde olabilir sevgili isek.

Sonuçta sevgililer daha ortak bir yaşamı paylaşmaya başlamamıştır.

Kurcalamam.

Ama evlilikte durumlar çok farklı oluyor.Evli insanlar hayata ortak pencereden bakıyor ve ne yaşandıysa biliniyor hala birşeyler saklanıyorsa o zaman dikkat edilmesi gerekiyor diye düşünüyorum.

bende telefonu karıştırma taraftarı değilim ama eğer telefon sessizde oluyorsa, iş den arıyorlar vs.. gibi nedenlerle telefonlar açılmıyorsa orda şüphelenmeye başlarım. ee zaten şüphe duymaya başladıysanda elinde sonunda zaten ayrılık oluyor çünkü bu duruma çok fazla tepkisiz kalamıyoruz.

Tabikide yaratır.Benim sevgilimse,sevdiğim kişiyse aramızda gizli saklı bir şey olmamalı.Rahatça telefonu ortalık yerde bırakabilir.Ama aksini yaparsa bir şeyler gizlediğini,birisiyle konuştuğu düşünceleri kafamda dolanır durur..

Konu basligini okudugum an aklimdan tam gecen: YARATIR!!!!!
Telefon kurcalama felan, bana göre degil ama bence senin sevgilin biseyler karistiriyor, bence firsatin olunca bi bak. Gerci yalanlarini itiraf etmis...
Ve iliskiniz eger ciddiyse güzel bi gözden gecir, eger simdiden böyle yapiyosa ilerde cok cekersin! Burdaki yazilanlardan ders cikar derim...
Aklina kötü seyler sokmak istmem, yanlis anlama sadece yazdiklarimi bi nasihat olarak düsün....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…