Sevgiliniz cep telefonunu sizden sürekli saklasa bu sizde güven eksikliği yaratır mı?

Herşeyin hayırlısı olsun. Bir daha ki sefere telefonu olmayan internet kullanmayan biriyle beraber olmayı düşünüyorum zaten :) Şaka bir yana kolay kolay güvenemem artık

Kesinlikle guven eksikligi yaratir. Bir iliski yasiyosak o benim ozelim karistirma gibi bi durum olamaz. Tabi bazi seylerde olur belki ama telefon icin gecerli deyil bu.
Hem bide internet olayida varmiss.. Ayrilmakla en dogrusunu yapmisin...

bencede senden sakladığı gizlediği bişeyler vardır. ben olsam kesinlikle şüphe duyardım. anladığım kadarıyla bi iki kerede olan bişi değil.herzaman böyle olmasına rağmen sen sabırlı davranmışsın bence ben o kadarınıda göstermezdim ne demek ya ben bi insanla ciddi boyutta bi ilişki yaşıyosam özelinide herşeyinide bilmeliyim diye düşünüyorum.zaten şüphe kurt gibidir insanın içine bi girdimi kemirmeye başlar bu durumda sevgiline tam manasıyla güvenmen imkansızlaşır. güven olmayan bi ilişkide ne kadar devam eder orasıda ayrıı...

kesinlikle güvensizlik yaratır bende.gizliycek birşeyi olmasa zaten neden saklasın ki?

Özel mi? Ne özeli pardon? Ben o özelin alnını karışlarımklava:

aranızda gerçek anlamda ortak bir ilişki, ortak bir yaşam anlayışı varsa, öyle özel falan olamaz. Bireylerin kişisel zevkleri vardır ama özelleri falan olamaz. En azından bizim ilişkimizde olamaz.

sesi kısık oluyor cevap vermiyor evet ama yanımda bırakıp markete gidiyor :roflol:
eğer gizli bişi yakalasam biter ama sesinin kısık olması cevap vermemesi çok kafama takmıyorum :dilcikar:

tabi ki şüphe duyarım ama bunlar bana göre değil.yani telefonun sessizde durması,saklıyorsa benden,açmıyorsa,hele de bayan arkadaşından samimi msj geliyorsa bir de üstüne yalan varsa,bir şey söylemeye gerek yok sanırım.tabii ki şüphe duymanın ötesine giderdim :mymeka:

en nefret ettiğim şeydir ve bence başak bişiy düşünmeye gerek yok kesinlikle bir haltlar yiyordur.hiç bir korkusu olmayan yada saklayacak bişiyi olmayan biri neden cebini sessize alır yada kapatır yada size telini vermez.
aslında bölelerinin alıp telefonu kafasına geçirmek sonrada kalkıp gitmek var ama neyse...

elbettekı kıllanırım :mymeka:
mutlaka bunun arkasından bı seyler cıkar
ınsan cebını ne dıe sevgılısınden saklar kı

bu gorunenler karsisinda guven mi kalir adam rengini belli etmis o iliskide guven degil zaten basli basina bir iliski yok zor bir durum

Şüphe duymaya gerek yok direk bir gizli saklısı vardır.Korkusu olmayanın tlf sessizde vs olmaz.
Gerisi sizin olaya bakış açınıza,olayı aydınlatmanıza ve karşıdaki kişinin inkarlarına inanıp inanmamaya kalmıştır....

şüpheli hareketler tabii.. hatta kafamda araştırmaya yönelik bi fikir yoksa bile aklıma düşürür yani..

ben kendi dusuncem ..
ayrılırdım... her ne kadar ciddi olsakta cunku ciddiysek benden saklamaması gerek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…