sevgiliniz cinselliğe düşkünse?..

sosyalbilimci

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2012
3.878
1.546
133
kızlar, benim erkek arkadasım cinselliğe düşkün biri..tamam erkek sonuçta ve bunlar normal şeyler ama abartıyo bazen..beni sevdıgıne emın oldugumdan bazı seylere tamam dıyorum, ama bazı ısteklerı de bana agır gelıyo yapamıyorum..o bu konuda ısrarcı degıl, ancak bılıyorumki ertelese bıle aklında hep kalıcak..1.bulusmada dıle getırmesse 2.bulusmada dıle getırıyo veya sınyalını verıyo..bu durumdan onu kırmadan nasıl sıyrılabılırım?..tamam ben de onu ıstıyorum ama ılerı gıtmek ıstemıyorum..
sizin sevgiliniz de cinsellige düşkün mü, nasıl davranmak gerekıyo?

kızlar, benim erkek arkadasım cinselliğe düşkün biri..tamam erkek sonuçta ve bunlar normal şeyler ama abartıyo bazen..beni sevdıgıne emın oldugumdan bazı seylere tamam dıyorum, ama bazı ısteklerı de bana agır gelıyo yapamıyorum..o bu konuda ısrarcı degıl, ancak bılıyorumki ertelese bıle aklında hep kalıcak..1.bulusmada dıle getırmesse 2.bulusmada dıle getırıyo veya sınyalını verıyo..bu durumdan onu kırmadan nasıl sıyrılabılırım?..tamam ben de onu ıstıyorum ama ılerı gıtmek ıstemıyorum..
sizin sevgiliniz de cinsellige düşkün mü, nasıl davranmak gerekıyo?

Ne gibi isteklerde bulunuyoki cinsel konudamı konuşalım diyo yoksa ilişkiyemi girelim?
Eğer her 2sindende rahatsızsan söyle hoşlanmıyorum böyle konuları konuşmatan veya yapmaktan
Hala ısrar ediyosa sert çıkış anladığım kadarıyla bide sizin daha erken
Bence biraz tavrını koy gerisi kötü olabilir canım
Bunlar fikrim ama senin düşüncenede saygı duyarım canım

ısrarcı değil demişsin ama ilk buluşmada olmasa bile 2. buluşmada sinyalini veriyo demişsin kafam karıştı :37: madem rahatsız oluyosun uygun bi dille söyle bence yok yine ısrar ederse veya üstüne gelirse kesin tavrını ortaya koy derim

Ne gibi isteklerde bulunuyoki cinsel konudamı konuşalım diyo yoksa ilişkiyemi girelim?
Eğer her 2sindende rahatsızsan söyle hoşlanmıyorum böyle konuları konuşmatan veya yapmaktan
Hala ısrar ediyosa sert çıkış anladığım kadarıyla bide sizin daha erken
Bence biraz tavrını koy gerisi kötü olabilir canım
Bunlar fikrim ama senin düşüncenede saygı duyarım canım

canım, konusmak degıl de yasamak ıstıyo..tabı dırek ılıskıye gırmek degıl, kısmen yasamaktan bahsedıyorum..ben tavrımı koyup hayır dedıgımde tamam dıyo konu kapanıyo..ama bı sonrakı bulusmada yıne ısteklı göruyorum..benım rahatsız oldugum nokta, onun benden once gundelık cok ılıskısı olmus, alıskın böyle seylere..cınselıge düşkünleşmiş, alısmıs..bense cok farklı dusunuyorum bu konularda..ılıskımız ılerledıkce bu konuların sorunn olmasndan korkuyorm

ısrarcı değil demişsin ama ilk buluşmada olmasa bile 2. buluşmada sinyalini veriyo demişsin kafam karıştı :37: madem rahatsız oluyosun uygun bi dille söyle bence yok yine ısrar ederse veya üstüne gelirse kesin tavrını ortaya koy derim

ısrarcı degıl yanı ıstemedgmde tamam dıyo konu kapanıyo..ben senı sevıyorum gerısı önemlı degl dıyo ama erkek sonucta..bu konu hıc kapanmazkı, o kapatmıs gıbı gözukse de :)

İnsanın cinselliğe düşkün olmasının sakıncası yok ki..
Seven insan dokunmak ister tabii...:16:

canım, konusmak degıl de yasamak ıstıyo..tabı dırek ılıskıye gırmek degıl, kısmen yasamaktan bahsedıyorum..ben tavrımı koyup hayır dedıgımde tamam dıyo konu kapanıyo..ama bı sonrakı bulusmada yıne ısteklı göruyorum..benım rahatsız oldugum nokta, onun benden once gundelık cok ılıskısı olmus, alıskın böyle seylere..cınselıge düşkünleşmiş, alısmıs..bense cok farklı dusunuyorum bu konularda..ılıskımız ılerledıkce bu konuların sorunn olmasndan korkuyorm

Anladım canım ama ozaman düzgün bir dille konuş istemiyorum. Böyle şeyler bana tuhaf geliyo de.
Başbaşa kalmayın derim:1:yoksa seni kandırabilir:107:

Anladım canım ama ozaman düzgün bir dille konuş istemiyorum. Böyle şeyler bana tuhaf geliyo de.
Başbaşa kalmayın derim:1:yoksa seni kandırabilir:107:

haftada 1 gün evine gidiyorum, başbaşa kalmak aaslında bana ıyı gelıyo canım cunku bazen dısarısı benı cok yoruyo..evdeyken işte ıstemeden ılerleyebılıyo bazı seyler..gecen gun dedım ona, ya bız eve geldgmzde yapcak baska bıseyımız yokmuuu

haftada 1 gün evine gidiyorum, başbaşa kalmak aaslında bana ıyı gelıyo canım cunku bazen dısarısı benı cok yoruyo..evdeyken işte ıstemeden ılerleyebılıyo bazı seyler..gecen gun dedım ona, ya bız eve geldgmzde yapcak baska bıseyımız yokmuuu
Canım hani uzun yıllar geçse anlarım ama bence tavrını koy gerekirse sert çıkış. Tamam seven insan dokunmak ister ama sonra sen üzülebilirsin. Erkek sonuçta babana bile güvenme

Canım hani uzun yıllar geçse anlarım ama bence tavrını koy gerekirse sert çıkış. Tamam seven insan dokunmak ister ama sonra sen üzülebilirsin. Erkek sonuçta babana bile güvenme

o zaman da o üzülürse, kendını benden cekerse dıye korkuyorumm acıkcası..

öyle tabi de bunun boyutları var :)

Bilemicem...
Yani o boyutları bilemicem.
Az mı dokundurman gerekiyor yoksa belli noktaları yasaklaman mı gerek bilmiyorum.
Aşkla yapılan hareketlere sınır koymak bana garip geliyor.
Madem bu durumdan hoşnut değilsin bence kalabalık ortamlarda ve mesafeli görüş.

24 yaşında canım..amann dıkkatlı olmak lazm zaten..ama 30lu yaslar daha tehlıkelı, bı keresnde 33 yasnda sevglm olmustuu aman allahmm :)

Yasi kucuk degilmis madem cinsellige boyle duskun evlensin duznli bir cinsellik hayati olsun

Sen bi gun zaafina yenik dusebilirsin

Sonra da uzulursun

Ama ona bisey olmaz

Sen hayir dedikce onu kaybetmekten korkma

O seni kaybetmekten korksun

Biraz irade sahibi olsun

Sen kac yasindasin?

Bilemicem...
Yani o boyutları bilemicem.
Az mı dokundurman gerekiyor yoksa belli noktaları yasaklaman mı gerek bilmiyorum.
Aşkla yapılan hareketlere sınır koymak bana garip geliyor.
Madem bu durumdan hoşnut değilsin bence kalabalık ortamlarda ve mesafeli görüş.

hersey sınırlı olmak zorunda benm dusuncem..hıc yasamasak olmaz, cunku aşk bunu gerektırıyo..tamammen yasasak hıc olmaz canm cunku bızım dusuncemız bu yonde..o da tamamen yasayalım demıyo, ama ıstedıgı seyler de nerdeyse tamamna yakın seyler..belkı byle sınırlandırmak komık tuhaf ama boyle olmalı..onunla basbasa kalmak hosuma gıdıyo, dısarda da gorusuyoruz ama bırbırımızı kalabalıkta degıl de sakın yerlerde daha ıyı anlıyoruz ve yasıyoruz..evde fılm ızlemek yemek yapmak beraber uzanıp konusmak gıbısı yok ıste ama olay bı sure sonra oraya gıdıyo canm

Yasi kucuk degilmis madem cinsellige boyle duskun evlensin duznli bir cinsellik hayati olsun

Sen bi gun zaafina yenik dusebilirsin

Sonra da uzulursun

Ama ona bisey olmaz

Sen hayir dedikce onu kaybetmekten korkma

O seni kaybetmekten korksun

Biraz irade sahibi olsun

Sen kac yasindasin?
ben de 24 yasındayım..zaten kac aydır ben hayır dıyorum, ona kalsak tamamen yasıcaz nerdeyse..ben herzaman hayır derım guvenıyorum kendıme bu konuda..sonucta cok yalnız kaldık ..ama benm korkum onu mutsuz etmek..üzmek..onu sevdıgım ıcın bunlar olsun ıstemıyorum..
evlenmek ıcın zamana ıhtıyacımız var..en az 2 sene..bu 2 senede neler olur bılemıyorum

ben de 24 yasındayım..zaten kac aydır ben hayır dıyorum, ona kalsak tamamen yasıcaz nerdeyse..ben herzaman hayır derım guvenıyorum kendıme bu konuda..sonucta cok yalnız kaldık ..ama benm korkum onu mutsuz etmek..üzmek..onu sevdıgım ıcın bunlar olsun ıstemıyorum..
evlenmek ıcın zamana ıhtıyacımız var..en az 2 sene..bu 2 senede neler olur bılemıyorum

Sen neden hayir diyorsun

Evlenmeden cinsel beraberlik yasamak istemiyor musun?

Sevgilin sadece sana mi düskün?

Yoksa baska biriyle de beraber olup rahatlayabilir yani

Birden sana israri kesse ben suphelenirim baskasiyla mi beraber oldu diye

canım senin diğer sevgililerinde böyle problemin olmadı? 33 yaşında sevgilim vardı cinselliğe düşkündü diyorsun onu nasıl engelliyordun?

Back
X