sevgiliniz cinselliğe düşkünse?..

bende bu işin ya hep ya hiç yaşanması gerektigine inananlardanım..:) azıcık ucundan falan olmaz..açık konuşayım mı :)) sen ustunde tum kıyafetlerın olsa dahi onun tum vucudunu hissediyorsan vücudunda...bu iş bitmiştir.. bence cok rahat elbiselerini de cıkarmalısın..

Ben anlamıyorum adamlara nasıl bu kadar taviz veriyorsanız tüm kızlar bunlara tekmeyi bassa bunlar böyle rahat olmaz biz kızlarda da suç var hemen derhal ayrılmalısınız size bunu söylediğinde sadece siz değil,tüm kızlar böyle yapmalı ki bu kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanan erkekler,kul köle olsun.Sen kara kara düşünüyorsun adamın umrunda bile değildir,çünkü bunu yapacağı eskort bilmem adı ne olan pek çok imkan var ben bunu sevgilisinden isteyen adamın sevgilisini sevdiğini düşünmüyorum açıkca söyleyeyim.Seven adam evlenip de yaşar,onun anası da öyle yaşamadı mı evet.Ezdirmeyelim rica ediyorum kızlar basın böyle adamlara tekmeyi hiçbir şekilde ulaşamasınlar bize bak o zaman nasıl akıllanıyorlar.Evlenmeden hayır deyin ayrılın.:45:

Son düzenleme:
kızllar yanlıs anlasılma olmasın..sevgılım, bunu tamamen yasayalım ıstemıyo..bana zarar gelıcegını bıldıgı ıcın zarar vercek bısey yapmam dıyo zaten..hatta sen ıstesen bıle yapmam dedı..ama bılmıyorum ben mı abartıyorum yoksa bı erkek sevdıgı kızla tamamen bırlıkte olmasa da buna yakın seyler yasamak ıstemesı kötu bısey mı?

Kusura bakma sert olucak ama sen zaten temsili bakiresin herşeyi yaşayayım ama kızlığım kalsın diyenlerden.

Arkasında durabileceksen sonrasında ailem var kandırıldım diye yalan çığlıkları atanlardan olmayacaksan tamamını yaşa adam haklı ya hiç ya hep yapacaksın adamıa da gına gelmiştir artık. Korkuyorsan hiç bulaşmayacaksın.

canım, herseyı yasıyım ama kızlıgım kalsın dıye dusunsem herseyı yasardım zaten..ve sevgılımle suan boyle bı sorunum olmazdı..ama ben ne dıyorum, onun ıstedıgı seyler bana agır gelıyo, benm yapabldklerım ona basıt gelıyo..onun ıstedıklerını yapsaydım, herseyı yasıyım ama kızlıgım kalsın mantıgında olurdum..oyuzden suclamadan once dıkkatlı yazalım buraya..

sen arada kalmışsın ne çok uzak durabiliyorsun ondan ne de çok ileri gitsin istiyorsun. ama başbaşa kalma olayı arttıkça istemediğin sonuçlar çıkabilir. senin de karşı koyamayacağın zaman gelebilir. bence en iyisi böyle ortamlarda bulunmamak. hepimiz insanız dürtülerimize uyup sonradan pişman olabiliriz.

sen arada kalmışsın ne çok uzak durabiliyorsun ondan ne de çok ileri gitsin istiyorsun. ama başbaşa kalma olayı arttıkça istemediğin sonuçlar çıkabilir. senin de karşı koyamayacağın zaman gelebilir. bence en iyisi böyle ortamlarda bulunmamak. hepimiz insanız dürtülerimize uyup sonradan pişman olabiliriz.

aynen canım benm yaa benı en ıyı sen anladınn! :) arada kaldım derken, tabıkı onun ısteklerını yapmıcam..o da bunun farkında zaten..benm korkum ona yetememek..onu mutsuz etmek..baska seylere yönelırse dıye işte..

çünkü benim nişanlım da hemen hemen aynı ondan biliyorum. bi de asker olunca her izne geldiğinde eli kolu rahat durmuyordu :17: ben de onu kırmadan olayı atlatmaya çalışıyordum :27: ben formülü yalnız kalmama olarak buldum. yoksa ister istemez beni de etkiliyordu :27: başbaşa kalmayacağımız planlar yapıyordum. askerden dönünce de öle böle bu süreci atlatıp evlenmeyi planlıyorum :27:

çünkü benim nişanlım da hemen hemen aynı ondan biliyorum. bi de asker olunca her izne geldiğinde eli kolu rahat durmuyordu :17: ben de onu kırmadan olayı atlatmaya çalışıyordum :27: ben formülü yalnız kalmama olarak buldum. yoksa ister istemez beni de etkiliyordu :27: başbaşa kalmayacağımız planlar yapıyordum. askerden dönünce de öle böle bu süreci atlatıp evlenmeyi planlıyorum :27:

aaaa bide bunun askerlıgı var dımı :) askere gıdıcek gorusemıcezz, döndugunde rahat durmucak..hıc basbaasa kalmak ıstemedın mı? sonucta özluyosun..nasıl atlatcaksın döndugunde :)

kalmak istemez olur muyum. :27: zaten benim özlemim tavan yapmış onun zaten hep tavanda bi de yalnız kalırsak toparyamayız die yalnız kalmamak için hergün gezme planı aile ziyaretleri planları yaptım ona çaktırmadan. ama evlenmeden birşeyler yaşamak istemediğim için uzak kalmaya çabalıyorum işte. onunla paylaştığım zamanlar da oldu bu sefer de erkek arkadaşıymışım gibi davranıyor bana elimi bile tutmuyor, onu da istemiyorum. o yüzden ona söylemeden geçiştiriyorum canım açıkcası. geldiğinde de yine başbaşa kalma ortamı yapmayacağım. başka yolu yok bunun çünkü :27:

kalmak istemez olur muyum. :27: zaten benim özlemim tavan yapmış onun zaten hep tavanda bi de yalnız kalırsak toparyamayız die yalnız kalmamak için hergün gezme planı aile ziyaretleri planları yaptım ona çaktırmadan. ama evlenmeden birşeyler yaşamak istemediğim için uzak kalmaya çabalıyorum işte. onunla paylaştığım zamanlar da oldu bu sefer de erkek arkadaşıymışım gibi davranıyor bana elimi bile tutmuyor, onu da istemiyorum. o yüzden ona söylemeden geçiştiriyorum canım açıkcası. geldiğinde de yine başbaşa kalma ortamı yapmayacağım. başka yolu yok bunun çünkü :27:

ayy cok ıyıymıs canım :) ıyı taktık yapmıssın..bız nısanlı olsaydık ben de boyle yapardım..ya da aılesı burda olsaydı, evde yalnız kalmasaydı bu taktıgı uygullardım..ama sımdı yalnız kalıyo, onu yalnız bı basına bırakmak ıstemıyorum..ıcım acıyo..bıde zaten yurtdısına gtcek, gelcek askere gıtcek.hep ayrı kalcaz yanı :(

sen bilirsin şekercim ben taktiğimi söledim. yalnız kalsa ben hiç gitmezdim. 1 tavizden başlıyor bence herşey. bi arkadaşın da yazdığı gibi önce öpüşme ile başlar her basamak yukarı çıkarlar. en iyisi o ilk basamaktan yolu kapatmak yoksa önünü almak zor. ben taşıyamayacağım sorumluluklar almıyorum açıkcası. ne kadar nişanlı da olsak bu işler belli olmaz sonradan pişman olmak istemem. önce nikah defterini imzalasın sonra bakacaz bu işlere :27:

canım, herseyı yasıyım ama kızlıgım kalsın dıye dusunsem herseyı yasardım zaten..ve sevgılımle suan boyle bı sorunum olmazdı..ama ben ne dıyorum, onun ıstedıgı seyler bana agır gelıyo, benm yapabldklerım ona basıt gelıyo..onun ıstedıklerını yapsaydım, herseyı yasıyım ama kızlıgım kalsın mantıgında olurdum..oyuzden suclamadan once dıkkatlı yazalım buraya..

Çok mantıksızca oldu yazdığın bende onu diyorum kızlık yerinde ama yüzeysel felan ona yaın yaşıyorsun önceden de böyleydi şimdide böyle değilmi?

Yaşayacaksan tam yaşa korkuyorsan bu ne uğraş ?

Çok mantıksızca oldu yazdığın bende onu diyorum kızlık yerinde ama yüzeysel felan ona yaın yaşıyorsun önceden de böyleydi şimdide böyle değilmi?

Yaşayacaksan tam yaşa korkuyorsan bu ne uğraş ?

çabam onu üzmemek ve mutlu etmek..tam yaşamak istesem yaşardım zaten..

senin çaban onu üzmemek ve kaybetmemek,onun çabası ne peki?
ben anlamıyorum...
erkeğin böyle ahlaksızlık yapması,bide bunu dillendirmesi,karşıdan istemesi nasıl normal olabilir?
bu terbiyesizlikten başka bişey değil.
benim çevremde de nişanlı ,sevgili,sözlü çok insan var.kimse bunun normal olduğunu düşünmüyor,yapmıyorda.
midem bulanıyor artık..gerçekten

kızllar yanlıs anlasılma olmasın..sevgılım, bunu tamamen yasayalım ıstemıyo..bana zarar gelıcegını bıldıgı ıcın zarar vercek bısey yapmam dıyo zaten..hatta sen ıstesen bıle yapmam dedı..ama bılmıyorum ben mı abartıyorum yoksa bı erkek sevdıgı kızla tamamen bırlıkte olmasa da buna yakın seyler yasamak ıstemesı kötu bısey mı?

Bu iki mesajında görüyorum ki sen çelişki içindesin,hem sevgilim istemiyor diyorsun hemde istedikleri bana ağır geliyor diyorsun,buradan şunu anlayabiliriz;sen sevgilini daha tanımıyorsun.Sevgilin ise seni aşama aşama cinselliğe hazırlıyor farkında değilsin..Evde buluşmalar,birlikte uyumalar dışarıdan bakacak olsan sence bunların sonu nereye varır?

Sana tavsiyem yalnız kalmayın, bekar bir erkekle kadın asla yalnız değildirler akıllarını çelmek için şeytan da yanlarındadır..

Bu iki mesajında görüyorum ki sen çelişki içindesin,hem sevgilim istemiyor diyorsun hemde istedikleri bana ağır geliyor diyorsun,buradan şunu anlayabiliriz;sen sevgilini daha tanımıyorsun.Sevgilin ise seni aşama aşama cinselliğe hazırlıyor farkında değilsin..Evde buluşmalar,birlikte uyumalar dışarıdan bakacak olsan sence bunların sonu nereye varır?

Sana tavsiyem yalnız kalmayın, bekar bir erkekle kadın asla yalnız değildirler akıllarını çelmek için şeytan da yanlarındadır..

demek ıstedıgım şu, sevgilim tamamen bırlıkte olmak ıstemıyor, kısmen istiyor..o da bana agır gelıyo..yapmıyorum..yapmıcagımı da bılıyo..ben de uzuluyorum acıkcası benden sogursa dıye..kac aydır kac kez beraber uyuduk, olsa o zaman olurdu...ınsan kendını bıldıgı surece kendıne guvendıgı surece bırlıkte uyumakta kötu bırsey görmuyorum

Ben sizi anladım galiba sizin sorununuz ben sevgilime istediklerini veremiyorum ya başkasına giderse gibi bir şey yani sevgilinize değil kendinize üzülüyorsunuz daha çok ama böyle bir şüpheyle ve korkuyla yaşanmaz. Zaten bunun için yani sırf çiftleşmek için -ben artık öyle diyorum- başkasına gidecekse o potansiyel varsa varsın gitsin böyle bir adamdan hayır çıkmaz ki. Siz istemiyorsanız bazı şeyleri yaşamak açıkça konuşursunuz kesin kararınızı anlatırsınız daha da bu konuuyu açmazsınız her hafta aynı muhabbet mi dönüyor aranızda ? Bir de hem istemiyorum ama hem de istemem yan cebime koy gibi birşeyler anlaşılıyor yazıklarınızdan bir kararsızlık var gibi biz ne yapabiliriz ki burda kaç yaşında insanlarmışsınız da istiyorsanız da sizin hayatınız sizin aranızda olan biten bir şey.

demek ıstedıgım şu, sevgilim tamamen bırlıkte olmak ıstemıyor, kısmen istiyor..o da bana agır gelıyo..yapmıyorum..yapmıcagımı da bılıyo..ben de uzuluyorum acıkcası benden sogursa dıye..kac aydır kac kez beraber uyuduk, olsa o zaman olurdu...ınsan kendını bıldıgı surece kendıne guvendıgı surece bırlıkte uyumakta kötu bırsey görmuyorum

Canım senin kısmen anlayışınla sevgilininki farklı anlaşılan.
Ama bu işin kuralı, sınırlarını geniş tutan az tutana uymak zorundadır, çünkü bu durumda taviz verilen kendi hazzıdır.
Aksi durumda yani sınırları dar olanın geniş olana uyması durumunda taviz verilen kişinin kendi doğrularıdır.
Sen kendi doğrularından taviz vermek istemiyorsun, onun hazzından da taviz vermek istemiyorsun. Ama bir taraf birşeylerden taviz vermek zorunda orta yolun bulunması açısından.
Şunu da düşünmek gerek, hazdan verilen taviz telafi edilebilir, doğrudan verilen taviz edilemez.
Eğer o kişi seninle o hazzı yakalayamıyor diye başka arayışlara yöneliyorsa seni zaten yeteri kadar sevmiyordur.
Ama seninle o hazzı yaşamak istiyorsa da bundan doğal bir şey yoktur, bunun için de insanlar evlenmek diye bir şey icat etmişlerdir.
Evlenin kurtulun yahu :1:

Canım senin kısmen anlayışınla sevgilininki farklı anlaşılan.
Ama bu işin kuralı, sınırlarını geniş tutan az tutana uymak zorundadır, çünkü bu durumda taviz verilen kendi hazzıdır.
Aksi durumda yani sınırları dar olanın geniş olana uyması durumunda taviz verilen kişinin kendi doğrularıdır.
Sen kendi doğrularından taviz vermek istemiyorsun, onun hazzından da taviz vermek istemiyorsun. Ama bir taraf birşeylerden taviz vermek zorunda orta yolun bulunması açısından.
Şunu da düşünmek gerek, hazdan verilen taviz telafi edilebilir, doğrudan verilen taviz edilemez.
Eğer o kişi seninle o hazzı yakalayamıyor diye başka arayışlara yöneliyorsa seni zaten yeteri kadar sevmiyordur.
Ama seninle o hazzı yaşamak istiyorsa da bundan doğal bir şey yoktur, bunun için de insanlar evlenmek diye bir şey icat etmişlerdir.
Evlenin kurtulun yahu :1:

:) inşallah tatlım, evliliği de konusuyruz istiyoruz bakalım daha zamanı var..ben onu cok sevıyorum..evlenmeyı de cok ıstıyorum..taviz veremem bu konuda..o beklemek zorunda..sınırlarım var ve bunların dısında bısey olmasını ıstemıyorum..kendımı bılıyorum çok şükür emınım de..o da zamanla beklemesını ogrenecektır :)

Back
X