sevgiliniz cinselliğe düşkünse?..

bi ilişkide cinsellikten daha önemli şeyler olması lazım bence oturup konuşmak ,birlikte birşeyler yapmak
(cinsellik dışında) el ele gezmek bunun gibi birçok şey bence bi ilişkiyi besleyen şeylerdir bunlar aklı sadece cinsellikteyse erkek arkadaşının bnce dikkatli ol erkeklere güven olmaz istediği şeyi alıp gitmeyeceği ne malum

Sen neden hayir diyorsun

Evlenmeden cinsel beraberlik yasamak istemiyor musun?

Sevgilin sadece sana mi düskün?

Yoksa baska biriyle de beraber olup rahatlayabilir yani

Birden sana israri kesse ben suphelenirim baskasiyla mi beraber oldu diye

sadece benle yasamak ıstedıgını söyledı..bu tabıkı normal, ben de onunla yasamak ıstıyorum..ınsan sevdıgını arzular..ona bısey dıyemem..ama ısteklerı zaman gectıkce artıcak dıye dusunuyorum..beraber uyuyoruz sonucta..haklısın bana dokunmasa öpmese ben de suphelenırım..evlenmeden ılıskıye gırmek ıstemıyorum..o da ıstemıyo..ama ona yakın seyler yasamak ıstıyo..ben onu da yapamıyorum..benm yapabldklerm de ona basıt gelıyo yetersız..ayy cok karıstımmmmallak bulllak :(

bi ilişkide cinsellikten daha önemli şeyler olması lazım bence oturup konuşmak ,birlikte birşeyler yapmak
(cinsellik dışında) el ele gezmek bunun gibi birçok şey bence bi ilişkiyi besleyen şeylerdir bunlar aklı sadece cinsellikteyse erkek arkadaşının bnce dikkatli ol erkeklere güven olmaz istediği şeyi alıp gitmeyeceği ne malum

aklı sadece cınsellkte degıl tabıkı..hatta onu konusmak dahı ıstemıyo ılgınc :)..2.plana attıgını söyluyo..ama bı yerden sonra olay oraya gelıyo canm..sevıyosun sonucta arzuluyosun ve basbasasın..fılm ızlıyosun ne bılım mum yakıp dans edıyosun yemek yıyosun ama bunlardan sonra ıster ıstemez romantık ortam yanı..

sadece benle yasamak ıstedıgını söyledı..bu tabıkı normal, ben de onunla yasamak ıstıyorum..ınsan sevdıgını arzular..ona bısey dıyemem..ama ısteklerı zaman gectıkce artıcak dıye dusunuyorum..beraber uyuyoruz sonucta..haklısın bana dokunmasa öpmese ben de suphelenırım..evlenmeden ılıskıye gırmek ıstemıyorum..o da ıstemıyo..ama ona yakın seyler yasamak ıstıyo..ben onu da yapamıyorum..benm yapabldklerm de ona basıt gelıyo yetersız..ayy cok karıstımmmmallak bulllak :(

Bu azicik ucundan mantigi nedir?

Sigaraya da bi deneyim diye baslar insanlar sonra birakamazlar

Once beraber uyursunuz

Sonra opusmeye baslarsiniz

Sonra uzerinizde kiyafetler varken sevismeye calisirsiniz

Sonra yarim soyunursunuz surtunmeye calisirsiniz filan

Sonra da bu is olur biter..

Boyle azicik ucundan olmaz insan sevdigini arzular bi koklayim sonra birakirim bi koklasam yeter diyemezsin devami gelir yani

Madem istemiyorsun basbasa kalmamaya calismalisin

İstemiyorsanız evde her hafta buluşmayı kesin ayda yılda bir gidin onun dışında dışarıda hep program yapın illa eve gitmek zorunda mısınız ben de onu anlamadım.

canım senin diğer sevgililerinde böyle problemin olmadı? 33 yaşında sevgilim vardı cinselliğe düşkündü diyorsun onu nasıl engelliyordun?

canm onunla 1 kez basbasa kaldım, ve ıstemedıgımı söyledım..hıcbısey olmadı..bıda da basbasa kalmadım..onu sevememıstım zaten sonra ayrılmıstık..o yaslarda cınsellgı daha ön planda tutuyolar..aynı evde kalalım demıstı yanı ben aılemı bırakıp onunla yasamalıymısım..evlenme konusunda da once bırlıkte yasayıp bakalım sora evlenelım mantıgındalar

canm onunla 1 kez basbasa kaldım, ve ıstemedıgımı söyledım..hıcbısey olmadı..bıda da basbasa kalmadım..onu sevememıstım zaten sonra ayrılmıstık..o yaslarda cınsellgı daha ön planda tutuyolar..aynı evde kalalım demıstı yanı ben aılemı bırakıp onunla yasamalıymısım..evlenme konusunda da once bırlıkte yasayıp bakalım sora evlenelım mantıgındalar

anladım cnm bu çocukla 7 aydr çıkıyordun sanırım değil mi?

Bu azicik ucundan mantigi nedir?

Sigaraya da bi deneyim diye baslar insanlar sonra birakamazlar

Once beraber uyursunuz

Sonra opusmeye baslarsiniz

Sonra uzerinizde kiyafetler varken sevismeye calisirsiniz

Sonra yarim soyunursunuz surtunmeye calisirsiniz filan

Sonra da bu is olur biter..

Boyle azicik ucundan olmaz insan sevdigini arzular bi koklayim sonra birakirim bi koklasam yeter diyemezsin devami gelir yani

Madem istemiyorsun basbasa kalmamaya calismalisin

ama ben onunla evde olmayı daha cok sevıyorum :( zaten o cok yogun calısıyo dısarda aksama kadar vakıt gecırıyoruz sonra yoruluyo..ben de onu öyle yalnız eve gndermek ıstemıyorum, ıcım elvermıyo..onunla gıdıyorum

Evlilik öncesi cinsellik tarafların karar vereceği bir mesele, kim nasıl düşünür bilemiyorum, yaşayanlara karşı da değilim ama, bence cinsellik birbirine aşık iki insanın yaşadığı özel bir şey. sadece "cinsellik" kelimesinden ibaret değil.
Karşılıklı isteyip yaşamadıktan sonra olmamalı. Diğer taraf engellediği halde bir tarafın zorlaması varsa sürekli, bence o sevgi, aşk, arzulamak değil, sadece 'cinsellik'!

Canım çıkmak zorunda kaldım k.bakma.
Kendi düşüncelerim bana öpüşmek bile garip geliyo
İlk çıktığımda elimi bile tutmuyodu zaten:27:
Ama seviyosun evet o yaşlar cinselliğe düşkün.
Sende onunla yaşamak istiyosan bişey diyemem
Ama yaşananları görüyoruz nerden biliceksin belki seni aldatıcak ozaman nasıl ayrılcaksın?
Bence iyi düşün derim. Çünkü çocuk oyuncağı değil.
Buluşmak istiyosanda evde ayda 1 veya 2 olsun.

hersey sınırlı olmak zorunda benm dusuncem..hıc yasamasak olmaz, cunku aşk bunu gerektırıyo..tamammen yasasak hıc olmaz canm cunku bızım dusuncemız bu yonde..o da tamamen yasayalım demıyo, ama ıstedıgı seyler de nerdeyse tamamna yakın seyler..belkı byle sınırlandırmak komık tuhaf ama boyle olmalı..onunla basbasa kalmak hosuma gıdıyo, dısarda da gorusuyoruz ama bırbırımızı kalabalıkta degıl de sakın yerlerde daha ıyı anlıyoruz ve yasıyoruz..evde fılm ızlemek yemek yapmak beraber uzanıp konusmak gıbısı yok ıste ama olay bı sure sonra oraya gıdıyo canm

Sanırım kuşak çatışması yaşıyoruz şu anda.
Tamamına yakın ne kadar oluyor hiç bilmiyorum inan ki.
Ben çocuğa hak verdim aslında. Ya bir işi tamamlayacaksın ya da yarım bırakmayacaksın.
Evde görüşmeyin.
Ona da yazık.

hersey sınırlı olmak zorunda benm dusuncem..hıc yasamasak olmaz, cunku aşk bunu gerektırıyo..tamammen yasasak hıc olmaz canm cunku bızım dusuncemız bu yonde..o da tamamen yasayalım demıyo, ama ıstedıgı seyler de nerdeyse tamamna yakın seyler..belkı byle sınırlandırmak komık tuhaf ama boyle olmalı..onunla basbasa kalmak hosuma gıdıyo, dısarda da gorusuyoruz ama bırbırımızı kalabalıkta degıl de sakın yerlerde daha ıyı anlıyoruz ve yasıyoruz..evde fılm ızlemek yemek yapmak beraber uzanıp konusmak gıbısı yok ıste ama olay bı sure sonra oraya gıdıyo canm

Kusura bakma sert olucak ama sen zaten temsili bakiresin herşeyi yaşayayım ama kızlığım kalsın diyenlerden.

Arkasında durabileceksen sonrasında ailem var kandırıldım diye yalan çığlıkları atanlardan olmayacaksan tamamını yaşa adam haklı ya hiç ya hep yapacaksın adamıa da gına gelmiştir artık. Korkuyorsan hiç bulaşmayacaksın.

Evlenmeden bişey yaşamak istememeniz gayet normal.
Ne kadar aşkla kendinizi ona teslim etsenizde geleceği bilemezsiniz.
Şimdi pişman olmam deseniz bile o zaman neler hissetceğinizi bilemezsiniz.
Bu konuda siz hak veriyorum.
Sevgilinize net bi şekilde kararınızı söyleyin.
Oda seviyorsa buna saygı duyacaktır zaten.
Bunu ihtiyaç olarak değerlendirip aldatması gerekmez.
Sonuçta başkasına dokunmadan da bu sorunu kendi çözebilir.
Neyse bence sen kararının arkasında durmalısın..

Kadını erkeği cinselliğe düşkün olmayan genç var mı?
Genç bir insan cinselliğe düşkündür zaten Adem'le Havva'dan beri. Eğer değilse bir sorun vardır.
Ama bizim toplumumuz gibi bastırılmış toplumlarda cinsellik hep suçmuş günahmış gibi algılanır ve bu yüzden kurallar vardır.
Bu kurallara uymak da, uymayıp karşı çıkmak da senin elinde, senin kararın.
Bizden, yetişkin bir bireye neyi yapması, neyi yapmaması gerektiğini söylememizi bekliyorsun, yetişkin bir birey kendi kararlarını kendi verir. Sonradan yanlış olduğunu düşünürse bu da kendi sorumluluğundadır.
Tek şunu söyleyebilirim, sonuçlarını kaldıramayacağın yanlışlara kalkışma, savunduğun doğrularını da bırakma.
Özetle senin doğrun, senin hayatın, senin dişiliğin, senin sevgilin, sınırlarını belirlemek bize düşmez.

Back
X