senle yetinsin diye istediklerini yapsan diyelim senden soğumayacağını nerden biliyosun? bunu benim yaptıklarım basit mi gelir diye endişelendiğin için söylüyorum. erkeklerin çoğunda şu mantık var malesef zaten biliyorum, heyecan kalmadı.. sevgiliyken herşeyi yaşayıp evlencekleri zaman hiçbişeyden haberi olmayan kız arayan bir erkek milletine sahibiz ne yazık ki..erkek ister , ister ama karşısındakini gerçekten seviyosa kararına saygı duyup bunu dillendirmez bir daha bence.. ki sizin sanırım daha 7 ay olmuştu yanlış hatırlamıyorsam.. bana göre daha çok çok erken bile bişeyleri söylemek için yani benim düşüncem böyle.. bunun askerliği de var.. böyle düşünmeyi bırakmalısın bence yada diğer arkadaşların dediği gibi ya yaşa yada tavrını netleştir ve devam et.. benim bir arkadaşım (erkek) biriyle beraberdi 2-3 ay olmuştu sanırım bir konu olduğunda istesem evlenicem diye kandırabilrdim ve birlikte olurdum ama ben istemedim demişti bence o kadar kolay değil tabi. yani erkeklerin birçoğunun mantığı bu. sevgilin öyledir demiyorum asla ama genel mantıkları böyle.