- Konu Sahibi kendinedon
Aldatmanın karşındaki insanla alakalı olduğunu düşünmek kendini aklamaktır. Ve aldatmanın aklanacak hiç bir yanı yoktur. Ayrılıp dilediğinizi yaşayabilirdiniz. En azından onurlu bir duruş olurdu.esim yatagina baska kadin girse bana ‘ya bi gel surdan al sunu’ diyecek adamdir. İlk sevgililik animizdan su gune kadar bana hic o yonde bir elektrik vermedigi icin asla acaba o 6 saatte beni aldatiyor mu diye dusunmem. Bunu dusundugum insanla olmam cunku. Erkektir yapar kismina ben katilmiyorum. Yani disarda gozu kayip guzel kiz gorup bakacaksa da baksin yani ne var ben de bakiyorum kiz erkek masallah deyip geciyoruz. Yani icinden baska sey geciriyorsa da bana caktirmadi. Yani 9 yildir kokusunu dahi almadim. Simdi ben bu adami niye darliyayim? Salak miyim? Evden zor gonderiyorum cik disari gez toz erkek muhabbeti yap biraz diye zaten. Yani bence o arkadaslarinizda bi sorun var. Ben de arkadaslarimlayken tam kacta doncem ne yaptim hesabi vermek istemem. Nereye kimle gidiyorum asagi yukari ne zaman donerim bilsin telefonum da acik olsun acil durumda ulassin yeter. Kadinlar Boyle boyle kastiklari icin erkekler evlilikten soguyor ilk firsatta yaz bekari olsam yaaa derdine dusuyor.
Beni eskiden cok darlayan tum sevgililerimi aldattim. Acik acik da soyledim zaten cok uzatmadan ayrildim. Bak kiyafetime karistin telefonumu karistirdin arkadaslarimi kisitlamaya her yerden foto istemeye calistin ama ruhun duydu mu duymadi hadi simdi yoluna boynuzlarinla yasa dedim. Hic pisman degilim. Ruhlari duymadi cunku. Ozellikle de yaptim zaten ayrilmayi kafaya koydugum icin. Gerci bendeki de gereksiz isguzarlik bas tekmeyi gitsin. Genclik iste:))