Sevgiliniz dogum gununu unutuysa napardiniz?

Onemseyen ve beklentisi olan biriysem esprili bir dille hatirlatirim. Hatta hediye siparisi bile verebilirim, bu da cezan diye bitiririm cumleyi.:))

Pek umursamayan biriysem evde kendim pasta vs birsey alir maksat beraber tatli yemek der gunu geciririm ;)

Unutmaktan daha kotu olani bilip de yaninizda olmaya ozen gostermemesi oluyor.
Takan biriyseniz, beterin beteri var diyip teselli verebilirim yani ;))

Affederiz ama unutmayiz diyorsun ha:)

###Yaptıkların sana daha iyi bir yaşam sundu mu?###

eger bugün doğum gününüzse biz kutlayalım bari mutlu yıllar :27:

sorunuza cevaben de bilmiyorum aslında biz de illaki konusu açılır bi iki ay öncesinden :26:
eger unutursa çok bozulurum :19:

Trip atar yaklaşık 2 hafta süründürür ve bende onunkini unuturdum.:41:

Benim esimin unuttugu cok olmuştur. Ya da kuru bir mesajla gecistirmistir.yapacak bisey yok ben artik sadece anneler gununu kutluyorum.sevgiliyken unutsa biraz alinirdim tabi beni tinlamadigini dusunurdum ana dunyanin sonu degil

beni önemsemediğini düşünürdüm...
tabiki mantıklı açıklamalar olabilir ama mantık duyguyu denetleyemiyor çoğu zaman

Sevgiliniz dogum gununu unutuysa napardiniz?

geçen sene çok güzel bi şekilde kutladı...
ama bu sene nedense unutcak gibi hissediyorum..(2 ay gibi süre kaldı hiç lafını etmedi geçen sene ne alsam diye sürekli bana soruyodu):9:
unutursa eger o gün hiç ses çıkarmam tam doğum günümün bittiği an gece 12 yi geçtiğinde dün benim doğum günümdü diye mesaj atarım...
tabi 2 yıla yakın bi zaman geçirdik bi doğum günü için ayrılmam ayrılmaktan beter ederim:32:

Son düzenleme:
Back
X