Sonrada biz bayanlar öküzsünüz,odunsunuz deyince kızıyorlar.Al işte ben bile sinirlendim anlıyorum canım seni
Yuh yani, dogum gününüde hatirlamiyacaksa artik ne diyeyim yani, bu ne yaaaaaaa
:S nebicim sevgili o ?
Kac senedir birliktesiniz?
6 yıldır beraberiz canım çok oldu eskidik galiba
iyi bir trip atmanin vakti geldide geciyor,
3 yildir unutuyormus daha nolsun
evet zamnı geldide geçiyo ama onu naı cezalandırmalıyım siz olsanız napardınız
Öncelikle nice mutlu senelere sevdiklerinizle beraber, sağlıkla, huzurla inşallah...
Benim de sevgilim geçen yıl doğumgünümü unuttu, askerdeydi.
Ona rağmen 1.5 ay telefonlarını açmadım çatlattım adamı.
Bugün de aynı şey olursa, yarın güzel bi mesaj atarsınız kırgınlığınızın geçip geçmeyeceğini bilmediğinizi ve bu sürede görüşmek istemediğinize dair.
Eminim ki beyefendi tutuşur, bugüne kadar hep affetmeniz ya da gerçek anlamda ona bu durumdan dolayı üzüldüğünüzü göstermemeniz tekrarına neden olmuş gibi gözüküyor.
Gerçekten üzüldüğünüzü gösterin ve onun hatasından dolayı da üzülmesini sağlayın işler değişir.
bu arada doğum günün kutlu olsun:)
tşkr ederim canım güzel dilklerin için............. haklısın canım bi süre telefonlarına cvp vermemek en iyiisi ama buda hafif kalır sinirimin yanında
Cevap vermeyin, görüşmeyin ama bu arada da mesajınızda kızgınlığınızı, öfkenizi ve hissettiğiniz değersizliği dile getirin.
Hatta direkt olarak suçlayın, içinizde kalmasın.
Aman kırılır aman bir şey düşünür diye sakin hareket etmeyin çünkü bu 3.ymüş.
Nasıl üzüldüğünüzü ancak tahmin edebiliyorum, ben yaşadığımda dünya başıma yıkılmıştı resmen.
Ondan sonraki hiçbir özel günde hiçbir şey yapmadım, yapan o oldu.
İçimden gelmediğini, böyle bir şey beklememesi gerektiğini ifade ettim daha da bozuldu.
Birgün ben de heveslenirim, belki unuturum diye daha canla başla sıradan günelrde bile süpriz yapmaya çalışıyor.
Bu yüzden hıncınızı bir güzel alın artık beyefendi farketsin bu durumun onun hatası olduğunu.
Bu değersizlik durumu değişene, onun çabalarını görene de kadar da gerçekten görüşmeyin.
6 yıl çok bi zaman değil, ne evli çiftler var 40.evlilik yıldönümlerini, doğumgünlerini romantik bir şekilde kutluyorlar kaldı ki siz sevgilisiniz daha.
En özel şeyleri yapması, en çaba harcaması gereken zamanları şu dönem.
Vurun sopayı kafasına oh olsun
Eşim geçen sene unutmuştu doğum günümü ben de çok ağlamıştım. Ne yapayım senelerdir arkadaşlarımdan başka ailemden kutlayan olmadı doğum günümü ben de çok üzüldüm
ama bu sene unutmadı :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?