• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgiliniz(Einiz) Konsmatrisli Barlara giderse?...incelenecek

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
allah korusun valla oyarım adamı :olmaz:

birgün bir personelim şirkete ait bazı özel şeyleri teslim etmeden işten ayrıldı ,bir müzikholde işe başlamış ,öğrendik ve gündüz vakti şirketin müdürü ile gittik ,gündüz henüz program başlamamış neyse çocuğu bulduk oturduk konuştuk ,bir kaç genç kız girdi içeri kot pantolon bady filan giymişler ,gayet sade vatandaşlar ,dedik bunlar kim ? konsomatrist dedi çocuk ,bunlar kendisinden güzel biri başlasın işe kızı döverler yada bıçaklarlar yüzünü filan dedi ,niye dedik ,dedi güzel olan daha çok masa yapar çok para kazanır ,o yüzden istemezler dedi ..bu kızlar içki içirdiği adamın içkisinin parasının % 70 ini alırmış ,hepsinin altında evi arabası varmış.oranın bazı kuralları varmış üstelik ,elleyemezmiş adamlar eğer kadın müsade etmesse ,sadece sohbet ,dışarda buluşmazlarmış herşey orda bitermiş ,gündüz nırmal namuslu kadınlar gibilerdir dedi arkadaş laf atamassın ,evine filan davet edemessin dedi ..ayrıca çok para kazanıyolarmış ,neyse dedim iş başvuru formu varmı kaydirigubbakcemile3bir ara bozdum niyeti de son anda vazgeçtim ..

allah korusun valla oyarım adamı :olmaz:

birgün bir personelim şirkete ait bazı özel şeyleri teslim etmeden işten ayrıldı ,bir müzikholde işe başlamış ,öğrendik ve gündüz vakti şirketin müdürü ile gittik ,gündüz henüz program başlamamış neyse çocuğu bulduk oturduk konuştuk ,bir kaç genç kız girdi içeri kot pantolon bady filan giymişler ,gayet sade vatandaşlar ,dedik bunlar kim ? konsomatrist dedi çocuk ,bunlar kendisinden güzel biri başlasın işe kızı döverler yada bıçaklarlar yüzünü filan dedi ,niye dedik ,dedi güzel olan daha çok masa yapar çok para kazanır ,o yüzden istemezler dedi ..bu kızlar içki içirdiği adamın içkisinin parasının % 70 ini alırmış ,hepsinin altında evi arabası varmış.oranın bazı kuralları varmış üstelik ,elleyemezmiş adamlar eğer kadın müsade etmesse ,sadece sohbet ,dışarda buluşmazlarmış herşey orda bitermiş ,gündüz nırmal namuslu kadınlar gibilerdir dedi arkadaş laf atamassın ,evine filan davet edemessin dedi ..ayrıca çok para kazanıyolarmış ,neyse dedim iş başvuru formu varmı kaydirigubbakcemile3bir ara bozdum niyeti de son anda vazgeçtim ..
birde çalışma kartı çıkarıyolar kimliğini alarak polise bildirip
işte ozaman sicilin kirleniyor maalesef.
birde her kadın bu işi yapsa merdiven yıkayan ev temizliklerine giden kadınların bir değeri kalmazdı sanırım
ev alamasalarda onların teri yeter.
kısacası arkadaşım iyikide vazgeçmişsin.vereliniortak

yinemi sennn çık dışarı çık dışarıııı:roflol::roflol:

Oralardaki kadınlardan ne zevk alırlar bu kıt akıllı erkekler bende anlamam....

Evde gül gibi eşleri durur .. onlar gider iki sohbete biton para yatırırlar..

Kadınlarda kadın olsa bari... feleğin çemberini delip gecmişler....:umursamaz:

Bu uçkur düşkünü erkeklerin parasını yerler..cokacimcoook

Yesinler helal olsun....adamlar yee yee diye bağrıyo zaten...delikafadulden

Yazık yazık.. böyle yerlere giden erkekelrin eşlerine yazık..

Kadınlarda eğer izin veriyor göz yumuyorsa .. tencere kapak misali derim o zaman...:kahve:

.............................................

Son düzenleme:
..................................................

Son düzenleme:
'zampule biliyormusun aslında sen seviyeli birisin..yani burda insanlar sana neler neler diyor sen sükunetini koruyorsun.neden sana losap kolonya patiskayı tanıyormusun diye sordum biliyormusun?çünkü onlarda senin gibi değirmenlere karşı sabırla susarlardı..başkası olsa ar perdesini yırtar dağıtırdı burayı yeminle...sen bakma-ben de dahil- bu kıskanç paçozlara onların senin gibi kısmetleri kapıda dizilmiyor..'

diye yazacaktım sana...
taa ki...
bana eksi rep verip 'delirtmeyin artık benii yolarım o üyeleri' diyene kadar...

Son düzenleme:
'zampule biliyormusun aslında sen seviyeli birisin..yani burda insanlar sana neler neler diyor sen sükunetini koruyorsun.neden sana losap kolonya patiskayı tanıyormusun diye sordum biliyormusun?çünkü onlarda senin gibi değirmenlere karşı sabırla susarlardı..başkası olsa ar perdesini yırtar dağıtırdı burayı yeminle...sen bakma-ben de dahil- bu kıskanç paçozlara onların senin gibi kısmetleri kapıda dizilmiyor..'

diye yazacaktım sana...
taa ki...
o üyeleri dediğim sizler değilsinizki
esprisine yazdım aslında,lolonya pasitka sanıyordunuz onlardan bahsettim
sağol yinede :delphin:

Son düzenleyen: Moderatör:
bana barzey nikli bir arkadaş
rap vermiş panelime,'şizofrenikmisin kuzum sen' diye yinede birşey demedim.espri yapıyordur diye algılamaya çalıştım.belkide espriydi alınmadım yinede.
niye alınayım ki çünkü ben ne olduğumuda biliyorum ne olmadığımıda.;)

diye yazacaktım sana...
taa ki...

paçozmu?
yok artık :olmaz:

diye yazacaktım sana...
taa ki...

bana bak garip nikli üye -tatlicadiarzu-
o paçoz lafını yediririm ülen sana :mymeka:

bu paçoz lafı sadece irony dimiiikafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

keşke gitse hayatına biraz renk gelirdi....hergün, pijama, terlik fenerbahçe tv nereye kadar....ben de biraz nefes alırdım...

offfffffffffffffffffffffffffff be işi geyiğe vurdum iyi ki...öylesine dedim töbe töbe..bir ironi yaptırmadınız beaaa

Back
X