Sevgiliniz, Einiz vs...Ruja ve Ojeye karyormu?

benim aşkımda karışmaz hiççç:asigim:
abartmam zaten :1closedeyes:
çok güzel olmuşsun der diliylede gözleriylede :kedi:

ojeye karışmaz..günlük hayatta ruj rengine karışır...adamın ruja karşı bir antipatisi var yıllardır aşamadık.

Hiç karışmaz. Çünkü makyajı çok iyi yaparım konuştururum yani. Birde iyi taşırım hal böle olunca o da yanında bakımlı gezmemden çok hoşlanır.

makyaj yapmamı hele hele ruj sürmemi hiiç sevmezdi..
hattta rujdan midesi bulanıyormuş nefret ederdi..

evlendik ne hikmetse şimdi bayılıyor..
makyajlı halimi beğenir çok..
ojeyi ben sürmem zaten hep abdestli dolaşıırım çünkü..
ama hoşuma gider çok sürmek isterdim..

Kirmizi ojeyi sevmez.
Kirmizi rujuda. Cok dikkat cekirmis:smiley-cool:
Sürme demedi hic aslinda ama sevmedigini bildigim icin kirmizi oje kullanmiyorum mesela. Zaten ojeyle cokta aram yoktur. Ruja gelince, cok nadir yakin bir dostun yada akrabanin dügünü felan olursa kiyafetede uyarsa kullaniyorum cok hafif. Evlenince hic sürdürmez herhalde.

yok karışmaz. hatta ben seviyorum diye kırmızı ruju bana çeşit çeşit en iyilerinden alır.
oje ben pek sevmiyorum oda bu konuda bişi demiyo diyemezde zaten.

bende abdestli gezdiğim için oje süremiyorum.rujdanda pek hoşlanmıyor.benimki zaten elinden gese beni paket yapıp gezdirecek :kedi: makyajdan hiiiççç hoşlanmıyor.tesadüfki bende hoşlanmıyorum.sorun olmuyor yani Şeniz

canım aşkım benim karışmaz...
hatta hafif yaptığım için bi pudra bi rimel bi ruj hiçbişi demez özellikle kırmızı rujuma baylıyor
aklinialirimsmile

wuu kırmızı ruju kim sevmez kızz ben bayılırım şahsen hem hiç bir erkek olamaz heralde sevmeyen ama tabi evde ve dışarda izin veren vermeyen die ayırabiliriz tabi istisnalar olabilir arkadaşımın nişanlısı sevmiodu mesela asla öpmem seni rujlu diyordu böyleleride var sositososito

benim erkek arkadaşım alıştı :) önceleri garipserdi ben uçuk renkleri çok severim ojede sarı, mavi, turuncu gibi istemezdide sürmemi şimdi nasıl istersen, nasıl beğenirsne öyle dio.

benim sevgilim ojeme rujuma hiç karışmaz hoşuna gider:)hatta her oje sürdüğümde tırnaklarımı tek tek kontrol edip bunu taşırmışsın bunu güzel sürmüşsün fln der çok gülerim:)

benm sevgilim bişe demez zaten pek bişe yaptığım yok

ama babam kırmızı ojeye acayip karşı sürdürtmüyo valla

makyaj yapmamı istemiyor,kıskançlıktan değil doğallığı seviyor,makyaj yapan kızlardan bıktım,senin gerçek halini görmek istiyorum diyorbilmiyorumkismile

parfüm sıkmamıda istemiyor benim kendi kokumu sevdiği için ama ben hafif kokular sürüp duş jeli falan diye kandırıyorumzemuszemus

ojeleri sever hatta tırnaklarım her daim uzundur takma tırnak gibi,kıskanmaz hiç

Ojeye değilde ruju beyenmezse yakışmıyor sil başka reng kullan derdi rahmetli. Eski sevgilim o bakimdan rahmetli diyorumkaydirigubbakcemile3

benim sevgilim ojeme rujuma hiç karışmaz hoşuna gider:)hatta her oje sürdüğümde tırnaklarımı tek tek kontrol edip bunu taşırmışsın bunu güzel sürmüşsün fln der çok gülerim:)

delikafaduldenseninkide alemmiş be cnm ay katıldım bide taşırdın mı dio o zaman al sen sür bi daha derim ben olsam

bugün birlikte yeni bi ruj aldık bayanssulusmile bana o sürdü kaydirigubbakcemile3 azcık kaçırdı ama olsun :asigim:

Back
X