• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgiliniz/einizle ayn kanal m izlersiniz? yoksa kumanda sava m var?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dizim oldugu zamanlarda bırlıkte bakarıs sonra reklam cıktıgında onun maç yorumları olan kanala gecerıss :roflol:

aslında senın dizin ızlenıyor dıyebılırız kaydirigubbakcemile5
buuu cok ıyı :lepi: kadın liderlıgı hihih

Ben pek tv izlemem, kk dan vakit kalmıyor.
Eşimle ortak izlediğimiz birkaç dizi var onun dışında o istediğini açar, farketmez benim için.

aklıma bişy geldi anlatıcam.. bizim bi kız var arkadas... -tatlicadiarzu-
sevgiliside sevgilimin arkadası... çift olarak o çiftle tanısıyoruz samimizyiz yani..
kız aşırı kıskanc
cocuk kumandayı eline alsa kıyamet kopuyo kavga ediyorlar.
cocuk bi kanala baksa aman efendim o kıza mı baktın o reklamda acık kız varmısta sen ona mı bakıyosun falan.. kumandalar kırılmış kaç kere
sora bunlar baslamıslar gece gündüz bir aradayken stv izlemeye artık son çare.. (bende ondan dedim kafam atarsa stvye talim diye=)
.. adam sonra dellenmiş. dayanamamıs artık. atmış 4 kattan asagıya tvyi.. vermiş kızın eline kumandayıda.. buyur bundan sonra istediigini izle diye...

sevgiliside sevgilimin arkadası... çift olarak o çiftle tanısıyoruz samimizyiz yani..
kız aşırı kıskanc
cocuk bi kanala baksa aman efendim o kıza mı baktın o reklamda acık kız varmısta sen ona mı bakıyosun falan.. kumandalar kırılmış kaç kere
sora bunlar baslamıslar gece gündüz bir aradayken stv izlemeye artık son çare.. (bende ondan dedim kafam atarsa stvye talim diye=)
.. adam sonra dellenmiş. dayanamamıs artık. atmış 4 kattan asagıya tvyi.. vermiş kızın eline kumandayıda.. buyur bundan sonra istediigini izle diye...

anaaakafamçokkarıştı

kız aşırı kıskanc

aman bu ne yaaa.abartmıs bence.hastalık yanı..
ben tvye cok duskun olmadıım ıcın sorun cıkmıyor ama zaten benım skılcağım seyler acmaz..benden cok dızı meraklsı beyefendı...

kız aşırı kıskanc

:1shok: :1shok: :1shok:
tvdekı kızlara iç gecırerek bakıyorsa kız haklı olabılır ama :)
bazen bazı dizilerı ızlıyorlar bırı ıcın mı ızlııyor dıye merak etmıyor degılım hani :kızgın:
ama bu durumda tvyı asagı atan o degıl ben olurum
o bahsettıgın kanal da bu arada cok sürükleyıcı bır kanal kaydirigubbakcemile3 süreklı hıkayeler var demi eglencelı bıle hehe kaydirigubbakcemile2 nıyebegenmemıs kı kaydirigubbakcemile3 ıyı fikirmiş...

:1shok: :1shok: :1shok:
tvdekı kızlara iç gecırerek bakıyorsa kız haklı olabılır ama :)
bazen bazı dizilerı ızlıyorlar bırı ıcın mı ızlııyor dıye merak etmıyor degılım hani :kızgın:
ama bu durumda tvyı asagı atan o degıl ben olurum
o bahsettıgın kanal da bu arada cok sürükleyıcı bır kanal kaydirigubbakcemile3 süreklı hıkayeler var demi eglencelı bıle hehe kaydirigubbakcemile2 nıyebegenmemıs kı kaydirigubbakcemile3 ıyı fikirmiş...

kıskanclıkta kötü kıskandıracak hallerde kötü....

kanal için dicek tekkelime bulamıyorum.. kaydirigubbakcemile3 güzel tabi eglenceli kaydirigubbakcemile3 bide gözü dışarda olan erkeler için tam kanalı...hihoyyyt:roflol:

(neyse oda ülkemizin kanalı izleyende var izlemeyende sustum yerimseniben)

benimki dizi manyağı olduğu için genelde ortak şeyleri izliyoruz
sadece aşk-ı memnu konusunda ayrılıyoruz o kurtlar vadisini izlemek istiyor :oklava:

aynen şeker...Aşk-ı memnunun sonunu vadi yüzünden seyredemiyorum....kaydirigubbakcemile5

kız aşırı kıskanc

Verdiğin örnek için teşekkürler a.s.

Buyrun bir de burdan yakın , kıskançlığın sonucu... Ben de kıskancım ama bizim evde kıskanmanın esamesi okunmaz , elimde olmayan bir huyum yüzünden(kıskançlık) eşime güvenmiyormuş

durumuna düşürmem kendimi, onu da güvenilmez biri konumuna tabi ...

Elimizde olmayan duygularımızı frenlemek lazım , doğru olmadığını düşünüyorsak tabi..

Bırakın reklamı , en masum dizide bile açık giyinen kız yok mu; o zaman hiç tv izlemememiz , hatta dışarı çıkmamamız, tatile gitmememiz (çünkü plajda da bir sürü bikinili kız var) lazım...

Ki bu da şu anlama gelir , yaşamayalım o zamanCADIARZU

Arkadaşınıza bunları söyleyin , gerekirse KK ya bi süre takılsın , gör bak o zaman nasıl değiştiriyoruz onu yerimseniben

eşim evdeyken kumanda onun elindedir o yokkende kızların elindedirkafamçokkarıştı
ben pek tv izleyemiyorum bu nedenlebenneyaptımki
zaten eşimle tv zevkimiz çok farklı o spor programlarını komik dizileri tabi kutlar vadisini ve belgeselleri sever.kızlarımda çizgi film izlerler
ben bunların içinden sadece komedi dizilerini onunla izlerim.diğer programları açtığında ya kk ne koşarımkaydirigubbakcemile4 ya da tv yi sıkılarak izlerim:dilcikar:

bende eşimi diziye alıştırmış durumdayım beraber izleyip yorum falan yaparız kurtlar vadisinde ve milli maç falan varsa onun istediğini izleriz:asigim:

Verdiğin örnek için teşekkürler a.s.

Buyrun bir de burdan yakın , kıskançlığın sonucu... Ben de kıskancım ama bizim evde kıskanmanın esamesi okunmaz , elimde olmayan bir huyum yüzünden(kıskançlık) eşime güvenmiyormuş

durumuna düşürmem kendimi, onu da güvenilmez biri konumuna tabi ...

Elimizde olmayan duygularımızı frenlemek lazım , doğru olmadığını düşünüyorsak tabi..

Bırakın reklamı , en masum dizide bile açık giyinen kız yok mu; o zaman hiç tv izlemememiz , hatta dışarı çıkmamamız, tatile gitmememiz (çünkü plajda da bir sürü bikinili kız var) lazım...

Ki bu da şu anlama gelir , yaşamayalım o zamanCADIARZU

Arkadaşınıza bunları söyleyin , gerekirse KK ya bi süre takılsın , gör bak o zaman nasıl değiştiriyoruz onu yerimseniben

katılıyorum,
mısal normal bır dizi herkesın ızledıgı en revacta olan diziyı actıgımızda malum bır yıgın guzel bayan var acık sacık gıyınıyorlar hangı bırıne takılıcaz kı o guzel bu guzel şu guzel bu cekıcı o alımlı ohoooo alır basını gıder, zor bır durum

ama yıne de adamı kontrol etmekte yarar goruyorum kaydirigubbakcemile5

yani odiziyı neden ızlıyor acaba bır bayan ıcın mı yoksa cıdden beegnıyor mu dıye bakmak lazım,
ama kumanda bende olur ben tv ızlerken kaydirigubbakcemile2 ya kapanır tv ya bende olur :kızgın:

bende eşimi diziye alıştırmış durumdayım beraber izleyip yorum falan yaparız kurtlar vadisinde ve milli maç falan varsa onun istediğini izleriz:asigim:

kurtlar vardısı erkek dızısı, maclar da keza öyle,
demek azcık uyumsaglıyorsunuz o yuzden bırlıkte ızleyebılıyorsunuz..
.

:kahve:

eşim evdeyken kumanda onun elindedir o yokkende kızların elindedirkafamçokkarıştı
ben pek tv izleyemiyorum bu nedenlebenneyaptımki
zaten eşimle tv zevkimiz çok farklı o spor programlarını komik dizileri tabi kutlar vadisini ve belgeselleri sever.kızlarımda çizgi film izlerler
ben bunların içinden sadece komedi dizilerini onunla izlerim.diğer programları açtığında ya kk ne koşarımkaydirigubbakcemile4 ya da tv yi sıkılarak izlerim:dilcikar:

mmm tabı bır yanda kk bır yanda tv
cırkın kanal açılınca bahaneyle kkya koşuyorsunuz doğal olarak kaydirigubbakcemile3

Bizde kumanda eşimdedir.Ben pek sevmem elimde kumanda ordan oraya zap yapmayı.Aramızda kumanda savaşı olmaz.Ortak kanalları izleriz.

benim nişanlımın tv yle pek arası yoktur zaten ama haftasonları hemen hemen her futbol programını izler-tatlicadiarzu- reklamlarda da deli gibi zap yapar:roflol:
ben de futbol programlarını sevdiğim için sorun yok gibi görünüyor ama evlenince ne olur bilmema.s

onun izlemek istediği şeyler varsa onu izleriz.
benim izlemek istediğim şeyler varsa benimkileri izleriz ve kumandayı bana direk verir.
ama bende karar veremiyorsam ne izleyeceğimize o zaman ortak bir karar alıp,izleriz.

Back
X