Sevgiliniz/eşiniz gönlünüzü nasıl alabilir? ;)

Kedi gibi oluyor ve güldürmeye çalışıyor.
Sonra sakin sakin bak sana sen böyle davrandığın için şunu yaptın diye açıklama yapar.
Aslında daha neler neler yapıp yıldırmam lazım ama dayanamıyorum onu öyle öküz gözleriyle bana bakarken görünce...
Yumuşuyorum hemen :8:

Konuyu ilk başta ne yaparsak gönlünü alırız diye okudum. dedim cevabı çok basit.

*Bir Borcam Mozaik * :39: ver eline herşeyi affeder :111::111: diğer türlü de cevaplandıralım hemen.

eşim genelde hemen gülmeme sebep olur kızdırsa bile iki hareket etsin başlarım kıkırdamaya :1::1::1::1:
ama büyük bir sorun ise ömrünü yerim vallahi :1::1:

Şimdiye dek büyük bir tartışmamız olmadı çok şükür.
Ufak tefek tartışmalar kırılmalardada
Beni güldürmeye çalışır
Ne oldu sana bak bak gülücekte kendini zor tutuyor der
Yanaklarımı sıkıştırır:1:
Güldürmek için türlü şaklabanlıklar yapar
Gelip öper hadi hadi surat asma affettim der
Ve bende sonunda dayanamayıp sırıtırım ve sarılır barışırız:16:

ben her zaman karlı çıkan taraf olurum
çok büyük tartışmam olmadı ama ufak tartışmaların sonu hep kuyumcudan gelen şahane bilezikler olur:32::32::32::32:
not bir süredir kollarım boş

çoook büyük bir odunluk yoksa güzel kare bir bitter çikolataya biter bu iş bizde...:9:

amaaaa odunluk büyükse iş değişir...:57:

dediğin gibi yağmurluğum önce yaptığı eşekliği anlayıp bunu da gerçekten anladığını bana inandırması gerek...:34:

o zaman da ben ona sadece kolay gelsin diyorum işi zor olur çünkü...

Son düzenleme:
ben şimdiye kadar sevgilimden normal günlerde de kavgalarda da bişey görmedim ki bişey beklemiyorum yani şimdiye kadar hep ben kızsam da ben hadi barışalım dedim yazık bana ya :5:
oldum olası romantik, süpriz yapan erkekleri görünce (tvde, arkadaşların sevgililerinden vb.) böle bi eririm biterim bazen ne erkekler var derim git onlardan bul o zaman der veya seninde şansına böle öküz çıktı yapacak bişey yok şansına küs der :2:
hep kendi haklıdır hep benim suçumdur yani kavgalar..
odun geldi odun gidecek bizim ki bari odunluk yarışması olsa da bi işe yarasa gam yemicem yaa :43:

Back
X