sevgiliniz / eşiniz sizden ilk "artı" yı ne zaman ve nasıl aldı ?

Cizirti

Hala muhterem , pek muhterem
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2008
6.820
14.551
773
Diğer
tanıştınız, Buluştunuz, BeraBer Bir yola Başkoydunuz ?
Peki hayatınıza aldığınız Bu erkeğe ilk "artı" yı ne zaman ve nasıl verdiniz ? Hangi davranışı size "Bu Benim aradığım erkek" dedirtti.. Bakalım hanımlarımız Bi erkeğin hangi davranışları sonucu gönül hanesine Bir artı ekliyormuş..

ilk Ben Başlayayım, sevgilimle ilk Buluşmamız 4 ocaktı, 5 ocak da Benim doğum günümdü. ılk kez yüz yüze görüşecektik, Yağmurlu Bir gündü, Buluşma yerine gittiğimde şemsiyenin altında Beni Bekliyordu, doğum günüm olduğunu söylemediğim halde, nette öğrenmiş ve Bana hediye almıştı, çok hoşuma gitmişti Bu hareketi, orda girdi gözüme ilk artısını orda aldı Benim sevgilim =)

ben evlılıkte hp asktan sonra merhamet aradım ask vardı ama merhametı deneyecegım durum yoktu
ama bır gun beraberken kolum acayıp agrımaya baamıstı ama boyle cok fena ..esım de cok uzulmustu aglamıstı benımle. cok cabaladı agrıyı gecırmek ıcın en son kutu kola almıstı buz gıbı onu koymustuk ben de uykuya dalmısım uyandım bı baktım uyumuo beklıo dedı korktum bır s olursa dıye :)) o zaman tmam dedım hayatımın erkegı sen olmasın

bı keresınde erkek arkadasım,
senı sadece sevgılım gıbı degıl, bı baba gıbı kollayıp, kızım gıbı, esım gıbı sevıyorum ve tapıyorum demıstı
hiiic cıkmaz aklımdan bu sozu :asigim::asigim::asigim:

biz 4 yılı bitirdik ben daha 18imdeydim tabi o zaman devir farkı var ben çok çekingendim sözlüm bende 5 yaş büyük 4 ay boyunca normal arkadaş olarak yaklaştı yani 4 ay sonra ilk kez elimden tutmuştu şimdi nie o kadar bekledin diye sorduğumda o kadar masumdunki seni incitmekten korkmuştum demişti :kedi:

oyy oyyy ne güzel anılar Bunlar Böylee =)) çook şey istemiyoruz di mi ama yaa, azıcık şefkat azıcık duyarlılık yetiyo Bile Bizden artı almaya =))

Bi kere Ben de çok hastaydım, gece nöbetçi eczane Bulup ilaç alıp Bize getirmişti üstelik küstük, o günü hiçç unutmam.. o zaman da "Bu adamdan iyi koca olur " demiştim =))

aynısını Bugün sevgilim söyledi Bana, Ben seni Bazen annem giBi Bazen kızım giBi bazen kardeşim dostum sırdaşım giBi ama en çok da eşim giBi seviyorum dedi.. aşkım yok artık Bari kardeşim giBi deme dedim yaa, o kadar da değil hani =))

ama suan ayrıyız mafoldumben

ama suan ayrıyız mafoldumben

kusura bakma ve yanlış da anlama gülüm ama Allah yerine bi kadına tapan erkekle ayrılman çok doğal olmuş üzme kendini:1hug:

benimkide ilk konusmamizda dediki. kadinlar cok hassastir. incitmemek lazim.
valla dedimki bu adam halimden anlar. cözmüs olayi :)

ha bise ona evet demem icin ikna etmeye calisiyodu. bende daha tanimiyorum nasil güvenicem falan (görücü usulu olu da) dediki napayim kendimi inandirmak icin ne istersin camdan atla de atlayim. okadar caresizdiki ayy kiyamam ben sonra dayanamadim evet dedim:)

bide dediki ben en cok genc bi kizin ahini almaktan korkarim.
orda anladimki beni üzmeyecek bu adam.

benim eşimde ilk çıktığımızda '' seninle ciddi ciddi çıkıyorum , benden 1 ay sonra ayrılmaya nyetin varsa hiç başlamayalım '' demişti hiç unutmam...

ama o zaman içimden gülmüştüm ...ne diyor bu diye:) ne ciddi ciddi ...daha 18 yaşındaydım ve evlenmeye hiç niyetim yoktu... evlilik karşıtı birşeydim...

Aslında bir çok artısı var ama bir kaçını sayıyım ben..Benim aşkım ilk zamanlar hiç aceleci davranmadı bana karşı ki sırnaşık erkekler iter beni..Bunu bilmiyordu o tabi ona rağmen ılk aylar ne elimi tutmaya ne de öpmeye yeltendi...Birde o zamanlar daha yeniyiz,benim doğum günümde antepli bir arkadaşını eve davet etmiş.Çiğköfte hastasıyım diye çiğköfte yaptılar beraber..Ohh bende bi yedim bi yedim..Bi Çiğköfteye tav oldum dedim ben bu adamı alayım:)Şimdi kocam oldu..Eee haketti:)

sen Bi doğum gününde çiğköfteye tav olmuşsun Ben de şapkaya canım hehehe =)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…