.birde şey var aslında buna cok gülmüştüm Allahım cocuk gibiydi resmen tv karsısında uyuyakalmıs ben de yorgun diye ses etmedim.bir ara tuvalete kalktım sessizce uyanmasın diye.tuvaletteyim nasıl telaşlı bir ses hande hande nerdesin handeeee..cıktım bir hışımla bişey oldu sandım nerdesin sen cok merak ettim demezmi yavrum ya cok gülmüştüm.benim için en önemli iki artısı budur
eşim peşimden çok koşmuştu...bense hala emın degıldım hoşlanıyordum ama korkularım vardı....neyse ben kestırıp attım en sonunda daha baslamadan tamam dedı artık ne sesımı ne de yuzumu goreceksın dedı..aynı okulda yan sınıflardaydık unıv.de ben tabı ılgısıne alısmısım 1 hafta boyunca yuzume bıle bakmadı ben o hale geldım kı pencerelerden yolunu gozluyordum ..ama goremıyordum meger karsı camdan o da bana bakar mmıs..tabırı caızse burnumdan geldı o hafta hep agladım sevıyordum ama baslamaya korkuyordum...neyse bı gece canıma tak ettı ve ben mesaj cektım ona ertesı gunu bulustuk ama ıkımızde suratlı ve konusmuyoruz..çanakkalede bogaza karsı banklarda oturduk sdece denızı ızlıyorduk..ve o kendını anlatıyordu..ben artık evet dıyecegım ama agzımdan dokulemıyor....o an gokyuzune baktım allahım benım ıcın hayırlıysa bı ısret dedım...kafamı kaldırdıgım gıbı hemen bızım onumuzden gecen bır yunus surusu gordum hem de o mevsımde canakkalede kolay kolay olmazdı ve yunuslar gecmısyordu sadece bızım onumuzde gıdıp gelıyorlardı ve ben bunu ısaret kabul ettım ve evet dedım..çalkantılı bır baslangıctan sonra 3 yıl bırlıkteydık unı.bıttıgı gıbı de evlendık ...sımdı bır oğlumuz var ve esım harıka bır ınsan...çok sevıyorum onu...hayatıma gıoren ılk ve son erkek ....
ha tav olma konusuna gelınce benımkı daha evet demeden konustugumuz zaman bana hıc beklemedıgım bır anda kot ceketınden beyaz bır gul cıkarmıstı ...süslü püslü parfumlu degıl...çok hosuma gıtmıstı...bılıyordum hersey guzel olacaktı ama ah o tabularım benı engellıyordu ıste...neyse bir işarete tav oldum sonunda
her ılıskı gıbı baslarda cok romantık ama ılerledıkce ve de aynı evı paylaşıp her anına tanık oldukca bu romantızm yerını gercekcılıge bırakıyor...aşk farklı bır boyut alıyor...ılk zamanları cok ozluyorum ama su ankı de çok farklı bir huzur şekli allah herkesı ıyılerle karsılastırsınne romantik Bi hikaye.. Allah hiç Bozmasın..
her ılıskı gıbı baslarda cok romantık ama ılerledıkce ve de aynı evı paylaşıp her anına tanık oldukca bu romantızm yerını gercekcılıge bırakıyor...aşk farklı bır boyut alıyor...ılk zamanları cok ozluyorum ama su ankı de çok farklı bir huzur şekli allah herkesı ıyılerle karsılastırsınne romantik Bi hikaye.. Allah hiç Bozmasın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?