sevgiliniz / eşiniz sizden ilk "artı" yı ne zaman ve nasıl aldı ?

benimde şu an eşim olan kişi o zaman sevgilimdi bende aldığı ilk atrı ve evlenme konusunda karar vermemi sağlayan olay şöyle gelişti:

o zaman yani flört döneminde annem hastanedeydi ve biz anneme kan verecek kan grubu uyan birilerini arıyorduk aşkım kandan çok korkmasına rağmen bize söylemeden annem için kan vermiş ve biz bunu hastane yönetiminden öğrenmiştik o kadar mutlu oldumki beni o kadar seviyormuşki annem için gerekli kanı hiç düşünmeden vermişti ve bizede söylememişti bundan güzel atrımı olur annemi kurtardı daha ne yapsın annem hala der ben damadımı çok seviyorum nede olsa kanını taşıyorum gülüşürüz hala canım kocişim benim sen bitanesin......

pardon artı yazman gereken yerleri atrı yazmışım artı olarak düzeltirim....parmağım sürçmüş...:)))))

anlattıklarınız bi çoğunu yaşadım demekki oda benim aradığım erkek çünkü bunlar benide çok memnun etti ama bide şu siniri biraz daha az olup bide işi olsa ahh kriz ahhh,:gitme: ozaman bende diyeceğim işte evlenebileceğim erkekolumunekankayizsmile

iğrenç durumlarım karşısında bile igrenmemesi
benim icin kpss belasını cekmesi benim icin yeterlidir..
hep beni düşünür bitanem.. Allah razı olsun ondan

ne güzel bir konu,sırf güncellensin diye ben de yazayım bari=)
Çoğu kişiye saçma gelebilir ama benden ilk artıyı sarhoşken aldı :26:
kaldı ki ben alkolü sevmeyi geç ağzıma sürmeyen biriyim.
Yaz tatilindeydik,ayrı ayrı şehirlerde
Bi akşam aradı ya ben seni nasıll özledim diye başladı ağlamaklı ağlamaklı,çok içten geldi söyledikleri, ısıtıverdi içimi

bir normal arkadaş olarak konşrkenn bana sana bişey söylüycem amaa sonra hemen unutcaz olurmu demiştii bende tamam dedim sonraa ben senden çok hoşlanıyorum hoşlanmaktanda ötee sen benm hayatımın kadınısın hayalimdekinden bilee daha gerçeksn ve biz senle evlencez demişti..ben gülmüştüm sadece ama hoşumada gtmişti tabii aylarcaa uğraşa uğraşaa doğum günümde o yaz okuluna kalmştıı arkadaşlarmlaa kutlarkenn elinde kocaman bi süslü kutuylaa bi baktım karşmdaa 10 saat yol gelmişş yavrummm ben hala pişkin süslü şeyleri pek sevmemm umarım içinden çikolata falan çıkarr yoksaa bu kutuyu kafana geçiririm demiştimm bi açtımmm içiii çeşit çeşitt en sevdiğim çikolatalarrr aylarcaa para vermemştm çikolatayaa tabi zavallım 100 liradan fazla para harcmş çikolatalaraa ordaa olablrr sinyallerini vermiştimmm bi ayy sonrada o benden önce gitmişti okulaa ben yoldayken otobüste msjlaşyrduk çok üşüdüm demiştimmm aşkımm bnm taksiylee garajaa gelmişş elinde bi polar battaniyee yaz günüü beni bekliyoo bavulumu aldı battaniyeye sardı benii bidee öylee bi sarıldıkii offf şimdi bilee hissettmm yinee ordaaa aşıkk oldummm iyikide olmşmmm herbişeymm yaa hep hayatmdaa olsunn inşallahhh

umarım hiçççç eksi almazlar.. Allah Bu akılda koysun romantik eniştelerimizi =)

Geçen gece uykumda kabuslar görüp çığlıklar attığımda , Beni uyandırıp sarıldığında , geçti geçti.. dediğinde Bi kez daha + aldı ... ve hep öyle yaptı... her acımda her kabusumda hayatımdaki her yokuşta yanımda durup "Geçecek.." dedi..

benim eşimin masum duruşu ilk artıyı almasını sağladı biraz korumayı kollamayı seven bir insanım da :):):) çok utangaç oluşuda dikkatimi çekmişti. ben nekadar hiddetlensemde sakin kalmayı başarması tamam dedim evlenince esip gürlerim... eee oda arada esip gürler ama olur okadar demi

Benim sevgilim, daha sevgili olmadan benden + almıştı.
Benim için canını ortaya koyarak

eşim benim çocukluk aşkım fakat babam memur olduğu için tayinimiz çıkmıs ve yollarımız ayrılmıstı.8 sene içinde aramızda 800 km yol var 3 kere geldi bana.hepsinde redeettim mesafe cok uzak olmaz falan. derken bi gün üniversitedeyken dersten cıktım eve gelmişim 8 senedir aynı evde oturuoduk zaten adresimi de oradan biliodu.neyse eve geldim bi baktım odamda yatagımın üstünde bir paket kargodan gelmiş içinden beyaz bir gül cıktı çok sasırdım zira beklemiodum bir daha gelmez diyordum.unutmamıs en sevdiğim çiçeğin beyaz gül oldugunu cok mutlu olmustum o bizim miladımız oldu aradan 4 sene gecti şimdi o adam benim kocam.birde şey var aslında buna cok gülmüştüm Allahım cocuk gibiydi resmen tv karsısında uyuyakalmıs ben de yorgun diye ses etmedim.bir ara tuvalete kalktım sessizce uyanmasın diye.tuvaletteyim nasıl telaşlı bir ses hande hande nerdesin handeeee..cıktım bir hışımla bişey oldu sandım nerdesin sen cok merak ettim demezmi yavrum ya cok gülmüştüm.benim için en önemli iki artısı budur

eşim peşimden çok koşmuştu...bense hala emın degıldım hoşlanıyordum ama korkularım vardı....neyse ben kestırıp attım en sonunda daha baslamadan tamam dedı artık ne sesımı ne de yuzumu goreceksın dedı..aynı okulda yan sınıflardaydık unıv.de ben tabı ılgısıne alısmısım 1 hafta boyunca yuzume bıle bakmadı ben o hale geldım kı pencerelerden yolunu gozluyordum ..ama goremıyordum meger karsı camdan o da bana bakar mmıs..tabırı caızse burnumdan geldı o hafta hep agladım sevıyordum ama baslamaya korkuyordum...neyse bı gece canıma tak ettı ve ben mesaj cektım ona ertesı gunu bulustuk ama ıkımızde suratlı ve konusmuyoruz..çanakkalede bogaza karsı banklarda oturduk sdece denızı ızlıyorduk..ve o kendını anlatıyordu..ben artık evet dıyecegım ama agzımdan dokulemıyor....o an gokyuzune baktım allahım benım ıcın hayırlıysa bı ısret dedım...kafamı kaldırdıgım gıbı hemen bızım onumuzden gecen bır yunus surusu gordum hem de o mevsımde canakkalede kolay kolay olmazdı ve yunuslar gecmısyordu sadece bızım onumuzde gıdıp gelıyorlardı ve ben bunu ısaret kabul ettım ve evet dedım..çalkantılı bır baslangıctan sonra 3 yıl bırlıkteydık unı.bıttıgı gıbı de evlendık ...sımdı bır oğlumuz var ve esım harıka bır ınsan...çok sevıyorum onu...hayatıma gıoren ılk ve son erkek ....

ha tav olma konusuna gelınce benımkı daha evet demeden konustugumuz zaman bana hıc beklemedıgım bır anda kot ceketınden beyaz bır gul cıkarmıstı ...süslü püslü parfumlu degıl...çok hosuma gıtmıstı...bılıyordum hersey guzel olacaktı ama ah o tabularım benı engellıyordu ıste...neyse bir işarete tav oldum sonunda

Son düzenleyen: Moderatör:

Buna çok güldüm.. ne kadar panik yapmış öylee kaçtın mı sandı ne düşündü acaba =)))

ne romantik Bi hikaye.. Allah hiç Bozmasın..

her ılıskı gıbı baslarda cok romantık ama ılerledıkce ve de aynı evı paylaşıp her anına tanık oldukca bu romantızm yerını gercekcılıge bırakıyor...aşk farklı bır boyut alıyor...ılk zamanları cok ozluyorum ama su ankı de çok farklı bir huzur şekli allah herkesı ıyılerle karsılastırsın

her ılıskı gıbı baslarda cok romantık ama ılerledıkce ve de aynı evı paylaşıp her anına tanık oldukca bu romantızm yerını gercekcılıge bırakıyor...aşk farklı bır boyut alıyor...ılk zamanları cok ozluyorum ama su ankı de çok farklı bir huzur şekli allah herkesı ıyılerle karsılastırsın

Sevgilimle tabii daha sevgili olmadan önce
pişme aşamasındayken birgün moralim çok bozuktu önce nette konuştuk beni teselli etmeye çalıştı
kimse senden daha değerli değil unutma demişti
sonra çikolata mutluluk verir ye demişti bende tamam dedim o netten çıktı
yarım saat sonra mesaj atmıştı işyerinin kapısına çık diye canımm üşenmemiş tee nerden gelmişti bana çkolata getirmek için
belki çok küçük bişey ama tamam demiştim yaa işte buu

sevgılıyken daha 2. haftamızda senınle evlenmek ıstıyorum dıyıp aılemle tanısmak ıcın sık bogaz etmesı... ve benı gorur gormez eskı sewgılısınden ayrılmasıda cok hosuma gtmıstı ..sımdıkı canım esım o benm..

Yine sevgili olmadan önce bi akşam ortak arkadaşımız var onlara gittik sonra çıktık beni otobüse bindircekti daha doğrusu ben öyle sanıyordum o da bindi eve kadar bırakıcam tabii ki dedi
o günde nasıl bir yağmur yağıyor öyle böyle değil
daha bizim evede bikaç durak vardı yaa inelim mi dedim o da tamam dedi ve indik o yağan yağmurda yürüdük o kadar güzeldi keyifliydi ve romantikti kii
ben zaten yağmur delisiyim o da uydu bana yanyana gittik vee resmenn donumuza kadar ıslandık
ama benim için onu yapması da başka bir artıydıı benim için :))

sonradan itiraf etti de o aslında yağmuru çok sevmiyormuş askerde eğitimlerde çok zor oluyordu yağmur çamur
askerliğim aklıma geliyor demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…