• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgiliniz/Eşiniz Size nasıl açıldı?

Joule

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2011
1.612
8
66
İstanbul
Evet başlık gayet açık sevgili ablalarım, arkadaşlarım, kardeşleriiim:)

Sevgiliniz, eşiniz size nasıl açıldı?

benim için başka bir şehirden 2 günlüğüne gelmişti:)güzel bir2 gün geçirmiştik sonra kendiliğinden gelişti:)

Ben sevgilimle çıkmaya başlamadan önce yaklaşık bi 2aydır tanışıyodum...
Facebook'tan tanıştık biz:69: :1:

Ben çeçenim oda çeçen böyle bulduk birbirimizi..
Sonra ne zaman face girsem sürekli bana yazmaya başladı..zaman geçtikçe canımlar cicimler:):)
Ozamanlar anlıyodum bana bi ilgisi oldugunu...Sonra bunun Bi akrabası teklif etti bana..bu duyunca çıldırdı kavga ettik sildik birbirimizi...Aradan 1hafta falan geçti benden hoşlandığını söyledi..Sonra bulunduğum şehre geldi görüştük..Çıkmaya başladık...İlk görüşte aşık oldum zaten...

Uzun oldu biraz ama böyle işte :69:

1yıldır bi arkadaş ortamından tanşıyoduk zaten..
sonra nette konuşurduk sürekli..
konuşurken konuşurken birbirimizden hoşlanmaya başladık..
buluştuk başbaşa..sık sık buluşuyoduk..
açılmıyodu hiç:19:
sonra bigün benimle olmak istediğini hoşlandığını açıkladı..
en başlarda açılmasının sebebi de:bi türlü yağmayan yağmurmuş..
romantizm yapcak mannak..:69:
ve bu kadar yıl geçti hala beraberiz 4.yılın içindeyiz
iş sorunumuz da 4ay içinde halolduğunda evlenicez:69::nazar:

açılmak mı ? :9:
bizi zorla tanıştırdılar, kavga ettik o gün.
ertesi gün bizi tanıştıran arkadaş gel şurda kahvaltı yapıcaz şunun önünde bekle gelip seni alıcaz dedi. beklemeye başladım arkamdan geldi biri elimi sıkıca tuttu, hadi sana harika bir kahvaltı ısmarlayacağım dedi. ben apışıp kaldım , elim elinde peşinden gittim, tabiii o şaşkınlıkla kendime gelmem biraz uzun oldu :9:
o gün bugün elimi hiç bırakmadı :69::nazar:

ertesi gün bizi tanıştıran arkadaş gel şurda kahvaltı yapıcaz şunun önünde bekle gelip seni alıcaz dedi. beklemeye başladım arkamdan geldi biri elimi sıkıca tuttu, hadi sana harika bir kahvaltı ısmarlayacağım dedi. ben apışıp kaldım , elim elinde peşinden gittim, tabiii o şaşkınlıkla kendime gelmem biraz uzun oldu :9:
bu arada şu anda 4 yıllık evliyiz :nazar:

sevgilim başka şehirde telefonda tanıştık 1 ay arkadaş.ça konuştuk çok arkadaşçaydı ama çıkmak falan düşünmüyordum çok hoşuma gidiyordu çok kibar ve sempatik tatlı bi çocuktu etkilemişti beni ama hoşlanmama rağmen açılmayı veya çıkmayı düşünmedim ihtimal bile vermedim sonra 1 ay sonra bi gece aradı birden açıldı bende çok şaşırdım oda benden hoşlanıyormuş falan nerden bileyim hoşlandığını hiç aklımdan bile geçmeyen başıma geldi kabul ettim o gece başladım önce cam da görüştük sonra 6 ay sonra ilk kez yan yana geldik 3 yıl oldu her şey yolunda :nazar:cittiyiz allah nasip ederse evlenecez :nazar:

Son düzenleme:

Süperrrr!:46::46::46:

sınıf arkadaşım aynı bölümü kazanmıştık okulda ilk ünümüzde karşılaştık o gün başladı aşkımız

Ben Paşamla kitapçıda tanıştım. Yaklaşık olarak 40 dk boyunca yan yana aynı kitabın içeriğini okuduk. Yanımda birinin olduğunun farkındayımarada alttan alttan göz ucu ile bakıyordum. Daha sonra elime başka bi kitap aldım ve bi ses duydum, o kitabı tavsiye ederim okudum çok güzel diye :) sonra döndüm aa öyle mi falan diyip biraz anlatmasını istedim . hemen hemen 1 saat ayakta muhabbet ettik konumuz kitap :) avmdeydik ve daha sonra böyle ayakta baya kaldık isterseniz bi yerdekahve içip konuşalım dedi. Normalde biri bunu dese asla derim güvenemem ama subay olduğunu öğrenince biranda güven isteği geldi ve olur dedim :) Ailesinin yanına yıllık izine gelmiş.Ailesi ile aynı şehirdeyiz biz o ise 10saat uzaklıkta :( işte baya konuştuk vs ayrılacağımız zaman çok memnun oldm tekrar görşmek isterm dedi bende olur dedm arkamı döndüm tam gidecekken ee ama numaranız dedi :) bende hemen veremem faceden ekleyn diyip isim soyismimi verdm zaten saniyesyle ekledi. Yarında görüşelm dedi vs derkn tam 5 gün ard arda görüştük :) gideceği günde sevgili olduk. Bana açılmadı hiç deneyelim vs fln diye, direk fırsattan istifade elimi tuttu :D benmde çekesim gelmedi allah için :D bi baktık ki sevgili olmuşuzda evlilik planları yapıyoruz :)) her ne kadar 2 haftadır ayrı olsakta arada konuşuyoruz inş barışırız hayatımın anlamı ile :)

O günü hatırladıkça içim hala bi hoş olur :) o zamanlar tabii bende ondan hoslaniyorum,o gün yemeğine iddia girmiştik maksat beraber olabilmek için zaman yaratmak :) neyse biz yemek yiyoruz benimki başladı,sana birşey söyleyeceğim diye..Ben tabi anladım kalbim nasıl pır pır..su an yazarken bile ogune gittim kalbim başladı yine..:) o açılırken ben konuyu değiştirmeye çalıştım niyeyse,bende bir heyecan ..ışte senden çok hoslaniyorum,kaç gündür düşünüyorum,su özelliğini bu özelliğini falan filan falan filan...bitirdi konuşmasını..Ben bi süre kaldım tabi..İyi dusundunmu bak bidaha düşün benden söylemesi dedim:-)) öyle böyle başladı..mutlu mesut evliyiz (:

Back
X