• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgiliniz/Eşiniz size ne sıklıkta hediye alır?

Calma

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2007
861
5
96
İstanbul
Kızlaar sevgiliniz ya da eşiniz hediye almayı seven bir tip mi?Özel günler veya özel günler haricinde hediye alır mı?Elinde bir demet gülle çıkıp gelir mi ortada bir durum yokken? Benimki pek hediye almaz açıkçası özel günlerin bazılarında alır ya da aklına estiği zaman nazar boncuklu takılar alır.

bu konuda en şanslı bayanlardan biriyim sanırım.
nişanlım cebinde ne zaman para varsa mutlaka hediye alır bana.pahalı olsun ucuz olsun.
çiçek ise en sevdiğim hediye olduğundan asla unutmaz her daim getirir.
arkadaşlarım o kadar kıskanıyo ki nazar değicek valla:)))

ucuzda olsa pahalı da olsa sevgiliden alınan hediye bir başka oluyor ya bak şimdi ben de kıskandım ne güzel ya aman maşallah diyim nazar değmesin :nazar::nazar::nazar:a.s.

Özel günler haricinde hiç almadı..Ama bence sorun değil...Ben böyle şeyleri sorun etmem..

Benim esimde öyle cok almaz, hatta ben hatirlatirim bazen:D
Ama özel günlerde alir öyle birseyler kafasina göre.
Yinede sürprizi seven biri degil, bense tam tersi her firsatta ona hediye alirim.

öğrenci olduğumuz için o kadar çok paramız olamıyo malesef ama benim sevgilim özel günlerde alır bazen de içinden geldiğinde alır biz birbirimize hediye almayı çok severim ama yeter ki paramız olsun

gelincik sevdiğim için, gördüğü zaman gelincik toplar getirir.özel günlerde mutlaka çiçek ve hediye alır,alma dediğim halde ve bizi borca sokar:))

Bende şanslı bayanlardan biriyim:) 1,5 senelik bir beraberliğim var..ve sevdiğim insanın en sevdiği şey bana süpriz yapmak..Hatta bazen yolda giderken bile gözüne takılan çok hoşuna giden bişey olunca bile bana alır.Tabi bende aynı şekilde ona öyle davranırım..Allah razı olsun Allah daha çok versin sevdiğime oda bana süpris yapsın:))))

Alır mı diye sorsak daha doğru olur kanımca. Doğumgünündeeeeen, doğumgününe, ölme eşşeğim ölme yani.senağlama

benim aşkımda bu konuda çok hassastır takip edenler bilir kendisi fethiyede oturuyo bn bodrumdayım bazen bi bakıyorum kapıda elinde çiçekle içeri giriyo bazen iş yerime göderiyo elinden geldiğince sürekli şımartıyo beni ama bn tabiki en büyük hadiye JELİBONNNNN hastasıyım yaaa

Benim eşim bugüne kadar içinden gelip hediye almadı. Hatta ve hatta özel günlerde,doğum günlerinde bana sorar " aşkım sana ne hediye alayım " der.
Ben söyledikten sonra ne anlamı varki be adam.

sadece dogum gunumde ve evlilik yildönümünde benim esim öyle hediye falan almayi pek sevmez benim cenemden korktugu icin özel günlerde alir
ha bikeresinde kadinlar gününde de almisti

bişey dikkatimi çekti, bekar ve nişanlılara hediyeler yağarken evlilerde hediyeleşme daha bi itekakamı oluyo ne! benimki çiçek alır almasına da sormadan da edemez -aşkım meyve falan alsam daha iyi olmaz mı bunlar kuruyo tozlanıyo atılıyo!- kazma aşkım benim.özel günlerde benim beğeneceğim bişey bulamaz kıvranıp durur, gel seni götüreyim kuyumcuya, mağazaya ne istiyosan alalım der,ciddidir de ama ben istemem ,napayım öyle hediyeyi.akşam olur yemeğe falan götürür ezik bişekilde. ben de ertesi hafta kendime hediyeler alır paket yaptırır gelip önünde açarım. işkence olsun diye. 3yıldır böyle geçiyo hala yetiştiremedim. çok sinir oluyorum bu duruma

mesela ben bana çiçek alsın kendiliğinden çok istiyorum ama daha elime geçen sadece 1 adet gül oldu...buna da şükür yani ama böyle sürekli sevgilisinden hediye alan kızları görünce de kendimi garip hissediyorum ne biliyim...napiyim akrep burcuyum kıskancım karrdeşim:Roflol:tatlicadiarzu

Back
X