• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgiliniz/Eşiniz size ne sıklıkta hediye alır?

benim sevgilimde öğrenci çok fazla parası olmuyor yaz tatillerinde çalışıyo şu an aynı şehirlerde değiliz bazen biraraya geliyoruz hiç hediyesiz gelmedi ama çiçek alma alışkanlığı pek yok sadece kavga ettikten sonra kendini affettirmek için alır önceleri çok isterdim her buluşmamızda çiçek almasını ama artık sorun etmiyorum ben ona alırım hediye özel günlerde olsun olmasın ihtiyacı olduğu şeyleri ben almak istiyorum kullanırken daha bi anlamlı oluyo :asigim:

Özel günlere karşı antipatisi olan eşim:1rolleyes: böyle günlerde hiç hediye almaz ama diyelimki vitrinde birşey beğendim hemen almaya kalkar ya da kendi beğenirse alır gelir. Bu sıklık da yılda üçü geçmez.:) Hiç saymadım en son bir kolye almaya kalkışmıştı ben durdum. Ayak yorgan durumları:)

mesela ben bana çiçek alsın kendiliğinden çok istiyorum ama daha elime geçen sadece 1 adet gül oldu...buna da şükür yani ama böyle sürekli sevgilisinden hediye alan kızları görünce de kendimi garip hissediyorum ne biliyim...napiyim akrep burcuyum kıskancım karrdeşim:Roflol:tatlicadiarzu

Hiç öyle hissetme canım. Bir arkadaşımın eşi nişanlıyken hergün bir gül gönderirdi işyerine ama artık bırak o romantizmi davranışları bile anormal. O yüzden Allah tan hayırlısını dilemek lazım.

çoktur sokakta yürürken beni kolumdan çekip bana gül alması, elinde gülle gelemiyo çünkü otobüsden indiği yan soluğu yanımda alıyo sevdiğim benim :asigim: ve ne zaman ben beğendiğim bişey göstersem hemen alıcaz diye tutturur, bu beğendiğime kendisi ulaşabiliyorsa benim haberim olmadan almaya kalkar, ben çok engellerim hediye konusunda onu çünkü çok çalışıyo o para için, benim için savurmasını istemiyorum, biriktirsin yanıma gelsin dimi ama yerimseniben

benimde eşim evlendik evleneli 1 gül bile almadı.özel günlerde bile.geçende doğumgünümdebi kazak almış gelmiş nasıl sinir oldum. insan daha romantik bi hediye seçer. her özel günde kazak hediyesi almaktan bıktım.kazaktan başka bişey bilmiyo. erkekler odun kafalı işte .biz bayanlar daha ince düşünüyoruz. karşımızdakindende öyle bekliyoruz.bulamayıncada kendi kendimizi üzüyoruz.

Yorumlarin hepsini okudum evlilerin %99 u hediye almiyor esinden. Tüüüh kazık kafali erkekler. Ya bu artik evlendik ne gerek var diyorlardir kesin.

benim de bitanem in özel günlere karşı antipatisi var ama diğer günler bişeyi beğendiğimi söylemeyeyim hemen alır gelir:Roflol:güzel birşey bu en azından bol bol süprizle karşılaşıyorum ve bu da beni çok mutlu ediyor...:teytey:Allah hepimize bol bol mutluluk ve romantizim nasip etsin....:nazar::nazar:

maalesef pek almaz özel günler hariç ama onun dışında bana okadar yardımcı olurki hediye felan umrumda olmaz benim.

özel günlerde hediye kesinlikle vermez.. geçtikten sonra verir.. mesela doğum günü hediyemi hiç birşey demeksizin bir hafta - 10 gün kadar sonra verdi (: sevgililer günü yok yılbaşı falan hiç sevmez bunları.. ama genel günlerde bir bakarım bir çiçekle yada kendi beğendiği bir hediye alarak verir (: hiç tahmin etmem.. beni de alıştırdı şimdi.. bende ona benzedim (:

9 aydır birlikteiz sevgiler günüde ona bi hedie almıştım ertesi günü o da bana telefon almıştı.eer ben o gün hedie vermesedim o telefonu kim bilir ne zmn verirdi çünkü hala nerden nası alcam die düşünüodu karşılıxız bırakmamak için hemen almıştı.onun dışında geçen ay doom günümde parfüm almış.tahmin ettim tabi almadan önce kokladın mı bunu dedim yok dedi zaten abimin eşiyle aldık o seçti dedi acaip bi hedie paketi vardı onu bile abisinin eşi yapmış hediesini koyduu torbaıda görmein sakın kesin bunalıma girersiniz.annıcanız 9 ayda 2 hedie bi çiçek bile aklına gelmez.ama ben ona bişiler almaktan parasız kaldım nerdeyse.

hedie almamasının nedenini de şöle açıklıo (ben nie hedie almıosun demedim kendi söledi hayatta diemem öle bişi) hiçbişi kolay kolay beenmiomuşum bu yüzden bişi 'almıomuş'.hiçbişi beenmediim dooru ama bu onun incelik göstermesine engel mi olmalı hem şimdie kadar verdii 2 hedieide alınca ne kadar mutlu oldumu hiç farketmedi glb ki mesela hiç parfum kullanmam ben gene de mutlu olmuştum.parfum alırken beenip beenmicemi düşünmüo da onun dışında her zmn düşünüo odun sevgilim...offfff odun işte mecbur hissetmese hiç hedie almaz ya...:sm_confused:

bu kadar uzun yazdım çünkü yarama dokundunuz.onun bana verdii bişilerin evimde olmasını çok isterim ama olmuo işte:1no2:

hedie almaı düşünebilen sevgilileri olanları çok kıskanıom ya...

benim sevgilimin hiç kafası basmaz böle şeylere.hatta bi arkadaşım odunadam die lakap taktı ona.kızamıorum ki arkadaşıma normalde laf söletmem çetom'a ama ince düşünemio:1no2:

valla benım askım bıtane her fırsatta olmasada genellıkle hedıye alır

benimkide almaz istesemde almaz.çok özeniyorum hediye ve sürpriz yapan çiftlere ve kesinlikle bana değer vermediğini düşünüyorum.

sanirim ben çok şanslıyım özel günlerimizde muhakkak yemege götürür aklına estigi an da da hediye alır.. :) minicikte olsa alır hiç düşünmez çünkü o bana ne alırsa alsın benım begenicemi bilir benım güzelim:)

Oldukça sık diyebilirim, her gittiği yerden birşey getirir,
Mutlu oluyorum, düşünülmek güzeldir içten geldiğinde,
Ama almasa da olur, beklemem
Onun var olması en büyük armağan bana

evlilik yıl dönümü...doğum günüm..onun dışında bişey beğenirsem alır ama onun dışında beğenmem diye çok sık hediye almaz..eve çiçek alıp gelir ama...onun o güzel sözleri..bana sarılıp her gece öyle uyunası yeter bana..bide beni artık üzmesin başka bişey istemem...

Back
X