Sevgiliniz/Eşiniz size salak,aptal dese ?

trLavinya

Live,love,laugh.
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2010
549
68
318
arkadaşlar merhaba, sevgiliniz veya eşiniz size salak , aptal kelimelerini kullanıyor mu arada da olsa ? kullansa veya kullandıysa tepkiniz ne olurdu ? :26: :26:

Ciddi ciddi mi kullanıyor yoksa şaka olarak mı?
Ve hangi durumun üstüne dedi bunu?
Bence bu bağlamlarda değerlendirilmeli.

aynen dedıgı gıbı onu salak aptal daglarına ılk ucakla yollardım :)) bunu önemsemessınız daha sonra dıger hakaretler gelır o yuzden tavız vermemek gerek bunun sakası yok ...saygı olmadan sevgı de olmaz olamaz..

sevgilim değilde ben ona çok küfürlü konuşuyordum haklı olarak bu davranışım onu rahatsız edıyordu uyara uyara vazgeçtim artık kımseyle küfürlü konuşmuyorum :1: sende uyarma yolunu seç bence rahatsız olduğunu dillendir sana saygısı varsa eminim daha dikkatli olucaktır

Ciddi ciddi mi kullanıyor yoksa şaka olarak mı?
Ve hangi durumun üstüne dedi bunu?
Bence bu bağlamlarda değerlendirilmeli.

sık sık olan bi durum ve ayrıldım bugun bu nedenle. bi şakanın arkasından salak mısın diye bi tepki de bulundu. bende patladım artık..

kullanamaz, sayet kullanirsa da ozur dileyip gonlumu almali ama kolay kolay affetmem
boyle seylerin iliskide yeri olmamali
saygiyi korumak lazim yoksa çok çirkin laflar çikar agizdan

eğer ciddi ciddi diyosa ardı arkası kesilmez bu hakaretlerin, ama şakadan genelde bayanlar da söyler erkeklere bence:31: ben bile kaydırıyorum arada , ama hakaret amaçlı olmamasına özen gösteriyorum.. yoksa çok çirkin bişey :27:

İlişkide saygı sevgi varsa bu kelimelere yer yoktur.
Bu kelimeler var ise o ilişkide sevgi saygı yoktur.

bu kişilik dersi gibi.kişiliğiniz size 1 puan kazandırır sonra bu 1 puanın yanına ahlaklılık yardım severlilik hoşgörü cana yakınlık sosyallik vs vs vs eklendikçe her eklenen şey için 1 in yanına bir 0 koyulur.sonra bir bakarsınız siz 100000000000 olmuşsunuz.değeriniz artmış.ama kişiliğinizi kaybederseniz baştaki 1i silerseniz sadece elinizde kalan 0(sıfırlardır).bu da öyle işte saygı 1 diğerleri 0 onu katlayan değerlerdir.saygı giderse elde var sıfır :)

Hakaret anlamında kullanıyorsa ilk başta uyarırım,baktım olmuyor kesinlikle o ilişkiyi bitiririm.Bana saygısı olmayan,hakarette bulunan insanla bir özelim,geleceğim olamaz çünkü.İlişkide saygı gerçekten şart.Saygısızlığın olduğu yerde ihanet,yalanlar,kandırma,dolandırma.. her tür pislik vardır çünkü.

Sevgilim asla bana salak/aptal gibi kelimeler kullanmazdı daha doğrusu kullanamazdı.
En nefret ettiğim şeydir,saygısı olmalı insanın sevdiği insana.
Hiç tahammül bile edemezdim.

4 yıllık evliyim biz sadece esprisine kullanırız asla gerçek anlamında ciddi bi şekilde kullanmayız..Kullansak saygımız biter Allah korusun..

Salak salak konuşma ya da saçma saçma konuşma falan diyebilir gerilim yüksekse fakat itham olarak salak, aptal diyemez. Küfür de edemez. Yani yapamaz edemez diyorum da bu tarz laflar kullanmayan insanlar seçmeye çalışıyorum, her halükarda büyük konuşmamak lazım.

Son düzenleme:
Ne sevgili ne koca asla kullanmamalı böyle kelimeleri. Şakası bile hoş değil. Söyledikçe alışkanlığa dönüşür, gerçek tartışma anında da ağızdan çıkar hoş olmaz.

Ben 2 aydır görüştüğüm birinden bana gayet ciddi bir şekilde "salak salak konuşma" dedi diye ayrılmıştım. Ve ciddi görüşüyorduk, ailelerimiz evlenmemizi çok istiyordu. Hemde mesajla ayrıldım yüzüne bile söylemeye tenezzül etmedim, çok bozulmuştu. Bugün onu diyen yarın küfür eder. Daha önceki ilişkisinde alışmış öyle konuşmaya. Zaten çok sinirliydi. Bana sökmez.

senin salakla/aptalla işin olmamalı.
hele sevgili hiç olmamalısın.
bence bir akıllı bul der yollardım.
daha şimdiden saygısızlık yapıyorsa ohoo:50:

Back
X