Sevgiliniz/Eşiniz size salak,aptal dese ?

Salak, aptal demeyiz birbirimize asla. Arada sapsal derim ama sakasina soyledigimi bilir hatta hosuna gider :9:
Ama salak aptal asla kullanmayiz.

Son düzenleme:
şaka veya gerçek..
kullanırsa ben eski ben olmam.

1-2 yıllık falandık sevgilimle.
Sinirlenip "Aptal mısın sen?" diye tepki göstermişti.
Pişman oldu tabii sonra (:
Bunun dışında aramızda hiç saygısızlığa varacak tartışma olmadı.
Saygı yoksa sevgi hikaye, hakaret edip yüzyüze bakmak benim yapabileceğim bir şey değil sanırım.

7 Yil flort, 9 yil da evliligimiz suresince
sakadan da olsa salak aptal demeyi birakin,
birbirimize lanli kizli bile konusmadik ...

Varin gerisini siz dusunun...

Iyi yapmissin ayrilmakla
Bunlarla baslar, arkasindan kufure terfi eder...

salak ve aptal bana göreçokta küfür değil, yani sinirlenince, kavga anında, öylesine söyleniyorsa hiç takmam kafama ( çünkü sinirlenince bende söylüyorum ) ama durup dururken aşağılamak için söylemişse o zaman durum değişir birde sevgili ve eş arasındada çok fark var bence , sevgili durumunda asla hiç bir durumda bana bunları söyleyemez, söyletmemde

benim tepkim konudan konuya göre değişir. bazen şakalaşırken bende onu gerizekalım diye severim :1: fakat ciddi bir kavga ederken sen ne salak insansın ,aptallığına doyma, aptallığının sonu yok derse kızarım

Gülben ergenin şarkısını bile malsın sen, cansın sen diye sevgilime uyarlamış bir kişiyim.

Hem o bana salak der, hem de ben ona

Ama şaka olarak söylediğimizi ikimizde bildiğimiz için kimse kimseye alınmaz :)

Şu zamana kadar sevgilimle şakadanda olsa böyle şeyler demedik birbirimize

Şaka da olsa ben alınırdım galiba :26:

Saygı çok önemli bence.. Benim en yakınım bana salak aptal diyosa :53: diğer kişiler neler demez
:26:

canım bence esin yada sevgilin kimse rahatsızlığını dile getir boyle soylememesini iste cunku ağız nasıl alısırsa oyle gider düşünsene başkasının yanında dediğini ben bu tur kelimeleri hiç sevmem ne kullanırım nede esime kullandırırım

aslında bu salak manyak kelimesi bazı insanlarda ağız alışkanlığı oluyor tartışma sırasında falan değilde böyle konuşma şakalaşma arasında çıkıveriyor bazen ,eğer böyle ağız alışkanlığıysa uyarılarak düzeltilebilir bence

arkadaşlar merhaba, sevgiliniz veya eşiniz size salak , aptal kelimelerini kullanıyor mu arada da olsa ? kullansa veya kullandıysa tepkiniz ne olurdu ? :26: :26:

biz arasıra manyak deli felan deriz :=) ama aptal salak ne ben ne o kabul etmeyiz. sadece birkes salakmı gerisekalımı ne öle bişey dedi... o gün suratımı astım bağırdım çağrdm tüm günü rezil ettim. hatta ağladım zoruma gittiğini bilsin diye.. sorada hiç olmadı bidaha

çok nadir şakayla yada çok sinirden ağızdan kaçıyorsa, söylendikten sonra pişmanlık duyuluyor ve özür dileniyorsa çokta büyütmemk lazım. yani önemli olan karşıdakinin yanlışlıkla ağzından kaçırması ve hata olduğunu bilmesi.

ama bilinçli olarak söyleniyorsa durum başka tabi.

Alnını karıslarım!! arada ben de manyak sen de falan derm sakayla ama onun bıle sınırı var.. ne salagım ne de aptal.. asla tahammul edemem ınsan sevdıgıne oyle seylerı yakıstırmaz! ya sımdı bazıları annesıne bıle dıyo cıldırıyorumm hadsızlık..:20::20:

Düşünemiyorum bile...
Bir ilişkide saygı bitmişse o ilişki bitmiştir bana göre, bugün salak diyen yarın küfreder, asla hazmedemem...

ben önce bana saygı duyması için elimden geleni yapıyorum.yine de böyle bi durum olduğunda hatta istemsiz saygısızlıkta bile uyarabilirim çok sinirlenirim çünkü..gerekirse oturur konuşurum ama bu şekilde konuşmaya devam ederse aramızda bişey olması mümkün değil :) birazda senin tavırların onu yönlendirir bu konuda izin vermemeli kimse bence :)

Kullanmıyor, kullanmaz ama diyelim ki kullandı, hatasını anlayana kadar mesafemi koyardım
Çok çirkin kelimeler askerlik arkadaşı değilsin sen sonuçta, ilişkiyi değersiz hale getirir..

Back
X