• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgiliniz / Eşiniz Size Salak Derse ??

evet haklısın ama bir türlü cesaret edemiyorum o kadar sıkıntı çektim şimdi çok az kalmışken okulunun bitmesine nasıl sabrederim bilmiyourm sabır kalmadııı :ssz:

evet hala öyle hala benı yalancılıkla ve yapmadığım şeylerle suçluyor normal bir insan gibi değill bilmiyorum :26:

hep benim canımı acıtmak bir şeylerden hesapğ sormak üzmek peşinde neden ki gören de ona kötülükler yapıyrum sanarrr :31::31::14:

O zaman biraz zamana bırak.Onun sana davrandığı gibi,sende ona davran..
İlgi gösteriyorsa, ilgi göster..
Ararsa, ara..
Mesaj atarsa at..
Buluşalım derse git..

Bakalım sende ki bu suskunluğu veya ilgisizliği farkedip bir şeyler öğrenmek için çabalayacak mı ?
Veya değişmek için bir konuşma veya sana bir söz verecek mi ?
Görürsün..

Baktın hala aynı, gerisi sana kalmış.Ya tamam diyip bitirirsin.Ya devam diyip bu kötülükleri çekersin

Karar senin..

O zaman biraz zamana bırak.Onun sana davrandığı gibi,sende ona davran..
İlgi gösteriyorsa, ilgi göster..
Ararsa, ara..
Mesaj atarsa at..
Buluşalım derse git..

Bakalım sende ki bu suskunluğu veya ilgisizliği farkedip bir şeyler öğrenmek için çabalayacak mı ?
Veya değişmek için bir konuşma veya sana bir söz verecek mi ?
Görürsün..

Baktın hala aynı, gerisi sana kalmış.Ya tamam diyip bitirirsin.Ya devam diyip bu kötülükleri çekersin

Karar senin..

evet öyle yapıcam bakalım :31:

daha önce söz verdi kaç kez ama değişen bir şey olmadı yıprandım sadece , bakalım ne olucak :44:

mesaj atıcam sana bak :ssz:

Burada yazılanları okudukça kendi halimize şaştım ya :27::27:
Salak da laf mı neler demişliğimiz olmuştu sonra öpüşüp koklaşıyoruz :60:

Biz de böyle bir cinsiz işte :33:

:9::9: bana göre olmamalı işte napıyım yaa diyemezz :19::19::1:

Kullanıcağım avatarı çalmışsın biiiiiiiiiiiir

ikincisi de çarpsana ensesine bir tane :57:

ya da yapma benden tavsiye alma ya ne bileyim hep böyle şiddete yönelik benimkiler :9:

Kullanıcağım avatarı çalmışsın biiiiiiiiiiiir

ikincisi de çarpsana ensesine bir tane :57:

ya da yapma benden tavsiye alma ya ne bileyim hep böyle şiddete yönelik benimkiler :9:

en güzeli buydu değil miii :17::17::1::21:

kafasında odun kırmak istiyoırum :30::30::1:

Bu sinirlenince kendimi tutamıyorum durumuna inanmıyorum ben
Her gün nelere sinirleniyoruz ; patronumuza, iş arkadaşlarımıza, yoldaki insanlara vs vs herkese salak diyor muyuz kendimizi tutamayıp, hayır =)

O halde eşine de söylememeli insan, söylerse ne olur öyle bir cıngar çıkartırım ki bir daha cesareti olmaz

en güzeli buydu değil miii :17::17::1::21:

kafasında odun kırmak istiyoırum :30::30::1:

hayır bu daha seksi :27:

bence kırmanın vakti gelmiş artık
e2oEJL.gif

Bu sinirlenince kendimi tutamıyorum durumuna inanmıyorum ben
Her gün nelere sinirleniyoruz ; patronumuza, iş arkadaşlarımıza, yoldaki insanlara vs vs herkese salak diyor muyuz kendimizi tutamayıp, hayır =)

O halde eşine de söylememeli insan, söylerse ne olur öyle bir cıngar çıkartırım ki bir daha cesareti olmaz
bende inanmıyorum aynen öyle annene babana diyebiliyo musun salak hadi de bakalım :19::50::50:
hayır bu daha seksi :27:

bence kırmanın vakti gelmiş artık
e2oEJL.gif

aynı o ifadedeki gibi yapmalı :43::43:

çok bozulurum herhalde ve kesin bir dille uyarırım bi daha yapmaması konusunda..bi kez daha yaparsa da güzel bir tokadı hakeder herhalde:20:

Hic hos degil. Direk ayrilma sebebim olur muydu bilmiyorum ama kendim kisilik olarak bu tarz seyleri hos goren biri degilim. O yuzden iyi bi sekilde haddini bildirirdim zannedersem

uyarırım ciddi bi şekilde.etkili olur genelde uyarılarım zaten.ama sürekli böyle yaparsa naparım bilemiyorum.hiç böyle bişeyle karşılaşmadım. bi kez ben kullanmıştım şapşal anlamında söylemiştim ama baya patavatsızca olmuştu.beni uyarmadı bile sen öyle diyosan öyledir dedi gayet sakin.şimdi düşününce kötü hissettim.bana söylense sinirlenirim çünkü

üzücü,kırıcı seyler söylememeli,saygı bitmemleliii ilişkide :21::21:

çok bozulurum herhalde ve kesin bir dille uyarırım bi daha yapmaması konusunda..bi kez daha yaparsa da güzel bir tokadı hakeder herhalde:20:
evet bence de hakeder :15::15:
Hic hos degil. Direk ayrilma sebebim olur muydu bilmiyorum ama kendim kisilik olarak bu tarz seyleri hos goren biri degilim. O yuzden iyi bi sekilde haddini bildirirdim zannedersem
bende hoş gören biri değilim işte kaldıramıyorum bende :31::31:
uyarırım ciddi bi şekilde.etkili olur genelde uyarılarım zaten.ama sürekli böyle yaparsa naparım bilemiyorum.hiç böyle bişeyle karşılaşmadım. bi kez ben kullanmıştım şapşal anlamında söylemiştim ama baya patavatsızca olmuştu.beni uyarmadı bile sen öyle diyosan öyledir dedi gayet sakin.şimdi düşününce kötü hissettim.bana söylense sinirlenirim çünkü
bende uyardım ciddi anlamda özür diledi falan amaa aynı yine :30::30:
üzücü,kırıcı seyler söylememeli,saygı bitmemleliii ilişkide :21::21:
katılıyorum saygı çok önemli :20::20:
Terkederim kendi salakligiyLa kalir :52:
o da güzelmişşş
2053.gif
:1:

zamanında böyle bir ilişkim vardı,
ilk dediğinde kızdım ettim ama üstü kapandı(yani ciddi ciddi önlem almamıştım),
sonra baktım saygısızlık almış başını gidecek,ben kendimden veriyorum,kendimi değersiz hissediyorum ayrıldım(tek etken bu değildi tabi ana faktörler çok daha kötüydü).
hiç dönüp arkama bakmadım bile.
sevgili boyutunu bi kenara bıraktım ve düşündüm,
insan olarak kimse benim şahsımı aşağılayamaz,kimse benim kendimi kötü hissedeceğim sözleri bana söyleyemez.
bunu düşünerek hep dikkat ettim.
şuan yaklaşık 2 senelik evliyim.
eşimden öyle bişey görmedim çok şükür.
fakat görsem ve tedbirlerime rağmen önünü alamazsam oturur ciddi ciddi ayrılmayı düşünürüm.
ben kendime olan güvenimi,saygımı yitirirsem hayat biter.
o yüzden buna mahal vermemeye çalışırım.

eylülcüm onu öyle bi adam ederimki bidaha ağzından salak çıkacakken sevgilim çıkar.:1:kırmasın seni .

Merhaba hanımlar ,

Sevgiliniz / eşiniz size çok sinirlendiği zaman salak , gerizekalı gibi kelimeler söylese ; siniri geçince de pişman olsa sinirden tutamıyorum kendimi dese özür dilese ama yine her sinirlendiğinde aynısını yapsa sürekli , tepkiniz ne olurdu merak ediyorum :26:

Samimi cevaplar istiyorum , teşekkürler şimdiden :ssz::ssz:

Maalesef ben çok kızınca bu tarz şeyler söylerdim eşime.

Ama o zamanlar daha evlenmemiştik.

Kendimden çoooooook rahatsız olur ve pişman olurdum.

Sonra bu saçma huyumu törpüledim.

İsterse o da törpüleyebilir bence.

Valla ben böyle zamanlarda ağır konuşurum. O salak kelimesini ona yediririm ki bir daha o kelimeyi edemesin.

Bir kere o kim oluyo ki hangi vasıfla hangi zeka kat sayısıyla senin salak olduğun hükmünü veriyor. Neticede beyni penisinde calısan bir erkek.

Cok sinirleniyorum bu durum karsısında kusura bakma.

: )) vallahi bravo, erkekleri ne güzel betimlediniz.

cevabıma gelince, tutamıyorsa dilini öder bedelini. Ağır cezalar verin. Ödül ceza sistemini araştırın internetten bana hak vereceksiniz.

Back
X