• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgiliniz / Eşiniz Size Salak Derse ??

ben çok bozulurum, ve eşim de o tip kelimelerle gözümden düşeceğini bilir. sevgili döneminde bir kez salak salak konusma demişti ama bundan dolayı kızamıyorum o tartısma esnasında bende ağzıma geleni söylemiştim ve haksızdım. Yinede bu tarz konusmaları alttan almamak gerekir, gerisi geliyor çünkü. hatta bi ara arkadaşlarıyla takılıp eve döndükten sonra oglum kelimesi diline yapışmıştı bana da diyordu arada, demeye devam ederse bende kendisine sadece arkadaş, kanka vb. gibi davranacağımı belirttim:51: işine gelmedi tabi artık çok dikkatli söylemiyor, unuttu da.

iyi seninki sadece salak diyormuş benimki orama burama koyar,ağzımı tuvalet olarak kullanır gerizekalı aptal ve salak oldugumu çok net öğrendim zaten.

evet bende onu diyorum bilerek ve isteyerek yazıyorsun diyorum o an elimde olmuyor tutamıyorum kendimi diyor
bende senin gibi düşünüyorum diyorum ya sanki beni üzmeyi kolluyor gibi o kadar kırıyor kiii :30::30:

rahatsız oldugum çok durum var restte çektim pes de ama işteee :30::30::31:

evet bende anlayamadım ne alakaydı :1:

alıntını yeni gordum...
açıkcası boyle kelimeler kullanmasından ziyade yazmasına daha cok takılırdım ben.
"o an elim durmuyor" ne demek? şuursuz musun sen?! diyesim geldi... :27:

salak ne demek diye sormak, o kisiyi sinir harbinden düzgün dusunmeye davet etmek anlamına gelir.
"ne demek oldugunu bilmiyor musun" diye o sinirle cevap verse bile, hakaretin boyutu daha net belli olur.
o yuzden onu yazan arkadasın aklına saglık demiştim :34:

sonuc olarak ne yapmayı dusunuyorsun?
bir dahakine lafı yedirteceksen onun kelimeleriyle yapma bence, oyle cumleler kur ki neye ugradıgını şaşırsın.

zamanında böyle bir ilişkim vardı,
ilk dediğinde kızdım ettim ama üstü kapandı(yani ciddi ciddi önlem almamıştım),
sonra baktım saygısızlık almış başını gidecek,ben kendimden veriyorum,kendimi değersiz hissediyorum ayrıldım(tek etken bu değildi tabi ana faktörler çok daha kötüydü).
hiç dönüp arkama bakmadım bile.
sevgili boyutunu bi kenara bıraktım ve düşündüm,
insan olarak kimse benim şahsımı aşağılayamaz,kimse benim kendimi kötü hissedeceğim sözleri bana söyleyemez.
bunu düşünerek hep dikkat ettim.
şuan yaklaşık 2 senelik evliyim.
eşimden öyle bişey görmedim çok şükür.
fakat görsem ve tedbirlerime rağmen önünü alamazsam oturur ciddi ciddi ayrılmayı düşünürüm.
ben kendime olan güvenimi,saygımı yitirirsem hayat biter.
o yüzden buna mahal vermemeye çalışırım.
hımmmm evet kötü bir durum insan kötü hissediyor hayırlısı olmuş :31::31:
eylülcüm onu öyle bi adam ederimki bidaha ağzından salak çıkacakken sevgilim çıkar.:1:kırmasın seni .
ahaahah bende öyle yapmalıyım :1:
Maalesef ben çok kızınca bu tarz şeyler söylerdim eşime.

Ama o zamanlar daha evlenmemiştik.

Kendimden çoooooook rahatsız olur ve pişman olurdum.

Sonra bu saçma huyumu törpüledim.

İsterse o da törpüleyebilir bence.
evet bende buna inanıyorum tutabilir kendini :15::15:

ben çok bozulurum, ve eşim de o tip kelimelerle gözümden düşeceğini bilir. sevgili döneminde bir kez salak salak konusma demişti ama bundan dolayı kızamıyorum o tartısma esnasında bende ağzıma geleni söylemiştim ve haksızdım. Yinede bu tarz konusmaları alttan almamak gerekir, gerisi geliyor çünkü. hatta bi ara arkadaşlarıyla takılıp eve döndükten sonra oglum kelimesi diline yapışmıştı bana da diyordu arada, demeye devam ederse bende kendisine sadece arkadaş, kanka vb. gibi davranacağımı belirttim:51: işine gelmedi tabi artık çok dikkatli söylemiyor, unuttu da.
:1:

evet rahatsız edici insan bpzuluyor bende öyle diyeceğin :31::31:
iyi seninki sadece salak diyormuş benimki orama burama koyar,ağzımı tuvalet olarak kullanır gerizekalı aptal ve salak oldugumu çok net öğrendim zaten.
aaaaa :20::20: o kadar da değil tahammül edemiyoum böyle kelimelere :41::41:
Biz kavga ederken allah ne verdiyse :17:

bu da olmamalı işteeee :26::26:

alıntını yeni gordum...
açıkcası boyle kelimeler kullanmasından ziyade yazmasına daha cok takılırdım ben.
"o an elim durmuyor" ne demek? şuursuz musun sen?! diyesim geldi... :27:

salak ne demek diye sormak, o kisiyi sinir harbinden düzgün dusunmeye davet etmek anlamına gelir.
"ne demek oldugunu bilmiyor musun" diye o sinirle cevap verse bile, hakaretin boyutu daha net belli olur.
o yuzden onu yazan arkadasın aklına saglık demiştim :34:

sonuc olarak ne yapmayı dusunuyorsun?
bir dahakine lafı yedirteceksen onun kelimeleriyle yapma bence, oyle cumleler kur ki neye ugradıgını şaşırsın.

evet dimi hadi söyledin yazarken nasıl oluyo peki :1:

farkında bıle olmuyomuş sinirden ne yazdıgını :30: bir daha hele bir desin bende ağır konuşucam bakalım ne yapıcak sinir oluyorum çünkü :50::50:

salak mısın ne demek evet mi dememiz bekleniyor acaba :30:

Ben dehiç hoşnut değilim bu durumdan.
Naıl vazgeçebiliriz bilmiyorum. Bizim ikimiziznde sinirleri çok yıpranık durumda zaten çok sık tartışırız tartışma büyüyüncede of işte öyle yani :)

kendimizi pekala tutabiliriz bence insan istesin yeter ki :8::8:

benım esım kullanır o kelımelerı..cok kalp kırar sınırlenınce..
sonradan hıcbıse yokmuş gıbı davranr..bense eskıden olsa kın tutardım..
2-3 gun konuşmazdım..
sımdı tınlamıyorum..huylu huyundan vazgecmıyor..

halbukı kendısını cok bılgılı,görgülü ve saygılı olarak nıteler..
gel gör kı,o anlarda benım gözümde cok basıtlesır..

ben asla kullanmam o kelımelerı..

benım esım kullanır o kelımelerı..cok kalp kırar sınırlenınce..
sonradan hıcbıse yokmuş gıbı davranr..bense eskıden olsa kın tutardım..
2-3 gun konuşmazdım..
sımdı tınlamıyorum..huylu huyundan vazgecmıyor..

halbukı kendısını cok bılgılı,görgülü ve saygılı olarak nıteler..
gel gör kı,o anlarda benım gözümde cok basıtlesır..

ben asla kullanmam o kelımelerı..

evet aynen öyle çok kalp kırıyor , sinirlenince kırıyor döküyo :50::50:

değişmiyor dimi evet çok basitleşiyor bende çok uzatıyorum kin tutuyorum :31::31:

Kim salak biriyle birlikte olmak ister ki? Bana öyle dediği an 'Sen de salak dediğin biriyle birlikte olduğun için ultra salaksın,tencere kapak' derim.

evet dimi hadi söyledin yazarken nasıl oluyo peki :1:

farkında bıle olmuyomuş sinirden ne yazdıgını :30: bir daha hele bir desin bende ağır konuşucam bakalım ne yapıcak sinir oluyorum çünkü :50::50:

salak mısın ne demek evet mi dememiz bekleniyor acaba :30:

cocuk mu kandırıyor?
tam agzına kelimeler gelip de aldatan kız arkadasına bile kufur yaz(a)mayan insanlar tanıyorum...
kimse sinir falan demesin o yuzden.

azaltmaya calısır da yine de agzından kacar, bunu farkedersin zaten. sizin durum cok farklı, goz gore gore bir de yalan soyluyor.
agır konustuktan sonra bile devam ederse... o durumda ne yapacagının kararını ver bence.
senin tolere edebilecegin bir tavır degil demek ki bu, ilerde daha cok sıkıntı cekersin.
kolay gelsin...

Kim salak biriyle birlikte olmak ister ki? Bana öyle dediği an 'Sen de salak dediğin biriyle birlikte olduğun için ultra salaksın,tencere kapak' derim.
evet öyle demek lazımmmış :31::31:
cocuk mu kandırıyor?
tam agzına kelimeler gelip de aldatan kız arkadasına bile kufur yaz(a)mayan insanlar tanıyorum...
kimse sinir falan demesin o yuzden.

azaltmaya calısır da yine de agzından kacar, bunu farkedersin zaten. sizin durum cok farklı, goz gore gore bir de yalan soyluyor.
agır konustuktan sonra bile devam ederse... o durumda ne yapacagının kararını ver bence.
senin tolere edebilecegin bir tavır degil demek ki bu, ilerde daha cok sıkıntı cekersin.
kolay gelsin...

benimki çok sinirli biri işte birden öyle bir parlıyor ki ben böyle kalıyorum :53:

dememeye çalışıyor ama yine de en ufak bir şey de hemen diyor salak salak konuşma falan diye :30:
evet tolere edemeyecğim bir şey bakalım canım sağol :31:

Merhaba hanımlar ,

Sevgiliniz / eşiniz size çok sinirlendiği zaman salak , gerizekalı gibi kelimeler söylese ; siniri geçince de pişman olsa sinirden tutamıyorum kendimi dese özür dilese ama yine her sinirlendiğinde aynısını yapsa sürekli , tepkiniz ne olurdu merak ediyorum :26:

Samimi cevaplar istiyorum , teşekkürler şimdiden :ssz::ssz:

Hic hos degil. Sinirliyken dedim, sinirim gecti ay cok ozurdilerim demeyi kabul etmiyorum ben, siz de kabul etmeyin. Benim esim de sinirlendigi zaman bana kotu sozler kullaniyordu, cook agladigim olmustur bu yuzden. Sinirliyken kendime hakim olamiyorum diye birsey yok. Ne demek yani annesine sinirlendigi zaman salak, aptal diyor mu, ya da babasina, ya da herhangi bir buyugune? Demek ki insan sinirlense de kendisini tutabiliyor, size karsi da kendisini tutmali o halde. Ciddi derecede tepkinizi koyun, aglayin, kusun, suratina bile bakmayin isterseniz. Eninde sonunda sizi anlayip, saygi duyacaktir.

Duzeltebilecegini dusundugunuz bir buyugunuze soyleyebilirsiniz mesela. Benim esim annesinin cok sozunu dinler, birgun annesine sikayet ettim, annesi de 'aferin oglum, ben boyle mi ogrettim' gibisinden bir cumle kurdu, o gun son buldu, o gunden beri kotu kelamini duymuyorum, bileydim cok onceden sikayet ederdim. Yani annesine, babasina biraz da aglamakli sikayet ederseniz belki uyararak duzelir.

Son düzenleme:
evet öyle demek lazımmmış :31::31:

benimki çok sinirli biri işte birden öyle bir parlıyor ki ben böyle kalıyorum :53:

dememeye çalışıyor ama yine de en ufak bir şey de hemen diyor salak salak konuşma falan diye :30:
evet tolere edemeyecğim bir şey bakalım canım sağol :31:

Sen kendini kasacağına o kassın.Kılıf uydurmasın.

Merhaba hanımlar ,

Sevgiliniz / eşiniz size çok sinirlendiği zaman salak , gerizekalı gibi kelimeler söylese ; siniri geçince de pişman olsa sinirden tutamıyorum kendimi dese özür dilese ama yine her sinirlendiğinde aynısını yapsa sürekli , tepkiniz ne olurdu merak ediyorum :26:

Samimi cevaplar istiyorum , teşekkürler şimdiden :ssz::ssz:

Sevgilim dese,İLK KEZ söylediğinde bırakır giderim.Ne demek kendimi tutamıyorum.Yarın dövdüğündede kendimi tutamadım mı dieyecek.
Eşim dese,ki demez diyemez.Zaten tarzı değil.Boşanmam ama,o ilk söylediğinde öyle pişman ederim ki,ikincisine fırsat bırakmam.

evet aynen öyle çok kalp kırıyor , sinirlenince kırıyor döküyo :50::50:

değişmiyor dimi evet çok basitleşiyor bende çok uzatıyorum kin tutuyorum :31::31:

yok benımkı kırıp dökmez,bana zarar vermez ama dili hıc durmaz..
ben cevap verirsem 5 dakıkada bitecek olan tek taraflı tartışması 1 saat sürer ve bı kac günde küser..

bıde oyle saçma seylerden tartışır kı;
sabah kalktık o hazırlanırken bırden benı cagırdı..
gıttım yanına 'aaa suna baksana sımdı cıktı' dıye bana alnındakı sıvılceyı gosterıyor..
parmağımla dokunmamı ıstedı..bende elımle bastırarak yokladım..
ama hafıfce bastırdım..bu bıdaha elımı aldı yıne alnına goturdu,yıne bakmam ıcın..
(cunku canı cok kıymetlı,sıvılcesı bıle olay)
ben yıne baskı yaparak yokladım..bı yandan çocuk bacağımda ağlıyor kucağıma çıkmak ıcın..
ben ıcımden dıyorum su seramonı bıtsede,cocugu alsam..
bu bırden dellendı yıne..
neymıs efendım,1 kere bastırarak bakmışım..ıkıncıye nıye bastırıyomusum,ya patlasaymış..

ben hemen cocugu alıp olay yerınden uzaklaştım..
bu hala bıseyler soylenıyor..
neyse asansöre bındık..geldı yanağını uzatıyor,öpim dıye..
öptüm ama sıra bana geldı..
dedım;ben sıvılceyı bastırarak yokladıysam ve sen bundan rahatsız olduysan,neden bunu bana soyleyıp tekrardan yumuşak dokunmamı ıstemıyorsunda..ben bıse bılmeden ıkıncıye bastırdığımda kıyametı koparıyosun..

gulup gecıyor...valla sınır hastası olcam en sonunda..
mısal ısten gelirken bıse lazım mı dıye arar
ıstedıgım seyı markette bulamazda onu aramaya koyulursa,eve gelıncede demedıgı lafı bırakmaz..
sankı ben ona ara bul getır demısım gıbı..

veya daha saçması..yıne o dısardayken ondan bıse ıstedıgımde,farzı mısal onu alırken basına bıse gelse
elini bı yere sıkıştırsa,ayagı burkulsa..eve geldıgınde benım yüzünden bunları yasadıgını söyleyerek delırır..

yanı cok saçma bı kocam var..
sayar sayar..5 dakka sonra hıcbıse yokmuş gıbı gelır öpücük ıster..
benımse onu boğasım vardır ama yınede uzamasın dıye öperım..

bıraz uzun oldu ama bende doldum yaniiiiiiiiiii...

Back
X