Aşkımcım atar ilk adımı genelde o beni kızdırır o dur suçlu:mymeka:
Ama alır hemencik gönlümü pek bir sırnaşıktır hiççç duramaz küs seviyorum bu huyunu
Ben suçlu olsam diycem ama daha olmadı o duruma getirmedim kendimi eferim kendime:1hug:
Ama biliyorum huyumu yinede çok zor atarım ilk adımı
ağzımı bi açarım zaten o her ne yaptıysa yapacağına çoooktan pişman olur:mymeka:
bi defa hiç bişey demedim uğraşamadım artık
dedi ki nolur bişeyler söyle bağır çağır içini dök
töbe töbeee
alışmış kudurmuştan beterdir derler yaa:teytey:
benim tatluluk ikisinide yapar eksik olmasın...naniknanik
kırmayı da çok iyi bilir gönül almayı da.. :smiley-cool:
ama fazla konusmaz, konusucagı varsada bı sure susmaz.. :1ninca:
öle uzamaz kavgalarımız saatlerce.. bi anda olu verir bi anda biti verir.. :teselli:
susar kii bende susiimmm
ama ben hayatta susmammm cır cırrrr konuşurum sinirim geçene kadar
o sustukça daha sinir olurumm...
sonra gelir özür dileeerrr:icecream:
hiç yüz vermem:dilcikar:
gönlümü almadan uyuyamaz:asigim:
eğer ciddi bi tartışma yaptıysak susarız biraz sonra tabi içimiz içimizi yer
ama şu inatcılık varya yok o gelsin yok benmi bende tabi çook inatçı olduğumdan eşim gelir tıpış tıpış ama bide o haklıysa vede çok kızmışsa kimse susutramaz onu ve ben giderim napim çok severim keratayı
vıdı vıdı vıdı hiç durmaz maşallah konuşur,sinirlenir,azarlar,bağırıp çağırır sonrada özür dilerim aşkım der öper işteee bu kadaarr daha ne isterim ki üstüne bide dayak yesem tam olur aslında :dance::dance::dance:
susar susar susar ama üstüne gittiğim diklik yaptığımdaysaa işte ozaman kaçın ordann bi başlar hadi gel hadi gel tartışalım canın tartışmak istiyor aanladım ben der:)
hiç ciddi anlamda sinirlenemedim kendisini :dilcikar:
ama sıradan tartışmalarımızda çok sakindir ben söylenirim 2 saat, sonra o sakince mantıklı açıklamalar yapar Şeniz, hiç bağırmışlığı falan olmadı daha :lepi:
ben küstüğüm zaman gönlümü alıyor önce sonra da biraz zaman gecince eger hatalı isem bosuna üzüldün aşkım böle böle diye izah eder küstügüm olayı örnegin sonra o bana kızar :roflol:
Tartistigimiz her konu hakkinda sakinlesince konusur olayi cozeriz. O gun o olay cozulur, kus kalmayiz.
Eger o beni kirdiysa, tartismadan 3-4 dakika sonra hemen gelir ozur diler.
Ben kirdiysam 3-4 dakikayi beklemem, tartismanin basindan sonuna kadar anlatir, surda birbirimizi yanlis anladik der ve aninda ozurumu dilerim.
Onun benden biraz daha zamana ihtiyaci oluyor nedense:))
Ben çok cadıyım anam haksız bile olsamm üste çıkarım
Aşkım sağolsun hiç kırmaz beni , hemen alttan alırr ,
Öpsem barışırmıyız der :asigim:
Bu sefer çok sinirliyim gidermisin derim her seferinde aynı senaryo bende :roflol:
Öper dayanamam barıŞırız ama ölsem alttan almam :)
benle kavga ettiğinde ben kızarım o susar hatta baştan kaçar çünkü sinirlenirde bana kötü bişey der, kalbim kırılmasın die ama yeri geldiğinde susmasını biliyorum...
sevdiceğim genelde susan taraf olur
eğer haksızsa gönlümü almak için sevimlilikler yapar bana
napar eder gönlümü alır:asigim:
ama eğer sahiden benim haksız olduğumu düşünüyor ise işte o zaman onu konuşturamam
çok üzerine gidersem çok fena sinirlenir ve bağırır
off hiç sevmiyorum bu kadar öfkeli oluşunu:çok üzgünüm: