sevgiliniz/esiniz susar mi, tartisir mi

• Konu Sahibi Konu Sahibi gelecekkorkusu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İkimiz de konuşuruz sonra uzun bir süre sessiz kalırız ikimiz de sonra aşkım bana bakar ben ona bakarım güleriz sonra herşey unutulur zaten.....Eğer ben gülümsemezsem zavallım gönlümü almaya çalışır saatlercejeyyar

ooowwww çingene gibidir bnm aşkım dudaklarına yapış yinede susturamasın bnde öyleyim car car car:lepi::lepi:

eşim sinirlenince bagırır bağırır içini döker ben sadece susar ve dinlerim..
yaptığı eşşekliği anlayıncada sırnaşmaya başlar o zamanda ben konuşurum bağırırım bağırırım içimi dökerim sonra hiçbişey olmamış gibi devam ederiz........
bu evlilik delirtti bizi............

benim kocam melek gibidir anlayışlı mantıklı sabırlı dır tartıştığımızda ise ben car car öterim ama o susar sesssizce dinler beni sonra onun sustuğunu görünce utanır bende susarım geç olsada ama kocamııı çokkkkkkkkkkkkkkkkk seviyorummmmmmmmmm kara(o kadarda değil ama) kuzum o benim bebeğim o benim

susar benim aşkım ya üzmemek için susar. makul bir zamanda hatalıysam söyler güzellikle.:asigim:

biz küs duramayız. ben dursam da o beni alır evirir çevirir öper ne bilim durmaz yani.
benim de onunda içi elvermez ki öle durmaya...

bi sorun oldugunda, siz kustugunuzde, konusmadiginizda
sevgiliniz veya esiniz konu uzerinde konusur mu yoksa o da mı susar
ilk adimi kim atar genelde?

valla ben haklıysam sonuna kadar konusurum
tabıkı oda haksızsa pısar:dance::dance:
esımın zaten sınırlerı alınmıs bır sekılde ortada gezer
askımın daha bırseye sınırlendıgını gormedım
o haklıysada sukunet ıcersınde konusur kısa ve oz olarak anlatır
cok uzatmadan o an cozer kapatır kaldıgımız yerden devam ederız canım

eğer tartışmıssak ve sustuysak az sürer haklıysam özür dilemey başlar hemen canım benim..
ama haksızsamda ben gönlünü alırım..

bizimki haklıysa hiç ama hiç susmaz bazen inanılmaz kırıcı olur(küfür gibi kelimeler asla kullanmaz ) daha onceki yapıtığım hataları yüzüme bir bir vurur ben susarım o hep konuşur sonra da ayrılalım biz anlaşamıyoruz der ben o zaman sinirlerim bende konuşmaya başlarımm sonra ikimizde duygulanır ağlarız :)) sonra barışır olayı çözerrr birbirimize daha bir bağlanırız.Önemli ve büyük kavgalarımızda bole oluyor.Küçük şeyleri hiç büyütmez çözeriz.Bizim ilişkimizde baskın taraf erkek arkadaşım oluyor bazen sinirleniyorum bu duruma ama ben çok sakinim ve tarşıtığımızda utkum tutulur ağzımdan bi kelime çıkmaz.Haklı olsam da olmasamda bole oluyor.Yapı gereği hep susan ben oluyorum evlenince değişirim galibaa....

bizde genelde ben tartışırım o susar ,dinler bana göre daha sabırlıdır ama sinirlendimmide baya bi patlar, onun siniride yanar,söner o zaman ben susarım sakinleşmesini beklerim genelde ondan gelir tmm kapatalım ,uzatmayalım deye genelde kocişim sırnaşmadan ben kıpırdamam. ben biras inadım anlıcanız.

bizim ilşkimiz 4yıl oldu ilk zmnlar bn konusurdum konusurdum bagırır cagırırdım hep susardı tamam askım uzatmayalım aksımd erdi benimde iice sinirim bozulurdu jeyyar ya fikrini sölesene sende istemediğin bişey varsa konus bagır cagır derdim (demez olaydım) karsımda susmasına sinir olurdum :mymeka: ( (salaklık bnde) artık bi başladı hakaret etmio ama uzatıoda uzatıo biz baska seyi tartısırken o eskileride açıo artık bnde sinirlenince hiçbişey konusmak istemiorum susuorum bn susunca iice deli oluo lülülülülülü brz rahatladıktan sonra bn anlatıorum içimdekileri böle cimcimelik yapıorum brz yumusuo gelio sarılıo barısıorus :asigim: bide hep bn suclu oluorum o hiç kavga cıkartmaz bn cıkartıncada oyüsden böle büütüo benneyaptımki cnm bnm yaa cok sefiom bn onu:asigim: Şeniz

ben genelle tartışma büyümesin diye susar ayrı bi odaya giderim ama o asla susmaz gelir gider konuşur
sonrada konuşan o değilmiş gibi gelir sarılır yatar

genelde sefkilim konuşur ben susarım, birşeyler sorar ben yine susarım, cevap alamayınca sinirlenir ben yine susarım.. konuşasım gelince konuşurum ancak, o zaman da susmak bilmem..

eğer kavgada çok kırıcı ağır bi kelime ettiyse asla gitmem haklıda olsam haksızda ama masum kavgalarımızda ben gider gönlünü alırım koçişimin kavganın başlangıcınıda o yapar ben devam ettiririm

başlarda haklıda olsam haksızda olsam gider ben gönlünü alırdım aman ağzımızın tadı bozulmasın huzurumuz kaçmasın diye şimdilerde :1closedeyes: bırakın gönül almayı cevap bile vermiyorum o söyler arada cevap versene diye kızar ben bu arada sakinleşmesini beklerim başka şeylerle meşgul olurum sonra gelir özür diler sırnaşır barışırız

şimdiye kadar hiç tartışmadık ama maddi konuda yaptığı hatalar nedeniyle geçenler de gerçekten cok kızdım . bağırarak değil ama sakince söyledim düşündüklerimi. sesini cıkarmadı gerekli açıklamayı yaptı bende ona çözüm yolunu söyledim.bundan sonra maaşını benim elime vericeksin evin idaresi bende olacak dedim peki dedi. işte bizim tartışmamız bu kadardır. konuşur orta yol buluruz. cok cok sinirliysem oyalancak bişeyler bulur uzaklaşırım yanından. sakinleşince yanına giderim . aynen oda öyle yapar. sessiz kedim benim. hiç bağırmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…