açık sahnelerden utana bilir vebya milletin orasını burasını görmek istemiyorum diyebilirsiniz de kıskanmak ne demek ya:) ama eğer öyle düşünüyorsanız. Film yorumlarını okudum da çok açık sahne varmış ben rahatsız oluyorum öyle filmlerden. Bşakanfilme,gidelim dearkadaşlarım, ablalarım selam.
belki sizin için çok ufak bi sorun olabilir ama iki gündür benim içim içimi kemiriyor. belki duymuşsunuzdur bu cuma vizyona deadpool diye bi film girdi baya komikmiş falan herkes ondan konuşuyo. benim sevgilim de tutturdu biz de izlemeye gidelim diyee. fragmanını izledim kötü değil güzel ama yorumları okuyyunca filmde 1-2 tane +18 sahne olduğunu gördüm hemde baya baya çırılçıplak gösteriyomuş herşeyiii. ben bunu bilmiyodum sevgilime tamam gideriz dedim ama şimdi ne desem vazgeçiremiyorum. açık açık gitmeyelim kıskanırım da diyemiyorum ama çok sinirlendim ya ne alaka komedi diye gidiceğim filmde kadınların hertarafını gösteriyolarmış((( biliyorum fazla kıskancım ama içime sinmiyo siz olsanız napardınız????
kıskanmak bana da garip geldi.açıkçası eşimi sevgilimi filmdeki çıplak sahneden "kıskandığım" için değil de kendim izleyip rahatsız olurum diye gitmek istemezdim ben sizin yerinizde olsam...
sevgiliyken gitmek istemeyebilirdim ama komedi filmiyse bir iki açık sahnede eşimin yanında utanacağımı sanmıyorum.
toplulukla gitmek istemezdim ama arkadaşlarla filan...
+18 deyince erotik film sandım acaba nerede gösterimdeymiş kiii diye girdim konuyaa
arkadaşlarım, ablalarım selam.
belki sizin için çok ufak bi sorun olabilir ama iki gündür benim içim içimi kemiriyor. belki duymuşsunuzdur bu cuma vizyona deadpool diye bi film girdi baya komikmiş falan herkes ondan konuşuyo. benim sevgilim de tutturdu biz de izlemeye gidelim diyee. fragmanını izledim kötü değil güzel ama yorumları okuyyunca filmde 1-2 tane +18 sahne olduğunu gördüm hemde baya baya çırılçıplak gösteriyomuş herşeyiii. ben bunu bilmiyodum sevgilime tamam gideriz dedim ama şimdi ne desem vazgeçiremiyorum. açık açık gitmeyelim kıskanırım da diyemiyorum ama çok sinirlendim ya ne alaka komedi diye gidiceğim filmde kadınların hertarafını gösteriyolarmış((( biliyorum fazla kıskancım ama içime sinmiyo siz olsanız napardınız????
Sanki o filme gitmezseniz hiç çıplak kadın görmeyecek sevgilin, kim bilir nelere bakıyorlardır erkek erkeğe ne muhabbetler yapıyorlardır onun memesi öbürünün poposu ohoohanfendi bi kendinize gelir misiniz? annesinden, ablasından, iş arkadaşından neden kıskanayım ben? onlar striptiz mi yapıyo sevgilimin önünde direk dansı mı yapıyo? siz beni örümcekkafalı tiplerden kadın/erkek yanyana olamaz diyen insanlardan sandınız sanırım ama yanlış kapıdasınız. benm rahatsız olduğum tek şey güzel bir kadını çırılçıplak dans ederken görmesi. kıskanmak da seven bi insan olarak en doğal hakkım bence!!!!
İkiniz de 18 yaşın üstündeyseniz gitmeniz için nasıl bir sakınca olabilir ki. Şaka gibisiniz... Reklam panolarından falan da kıskanıyor musunuz. Kendi cinsimden sıtkım sıyrıldı yeminle....arkadaşlarım, ablalarım selam.
kk kadınları her konuda kademe atlıyor kıskançlık konusunda ..
önce utanırım diye gitmek istemiyorsunuz sandım da sonuna doğru şok oldum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?