Sevgiliniz/eşinizle +18 filme gider misiniz? İçim hiç rahat değil:(

açık sahnelerden utana bilir vebya milletin orasını burasını görmek istemiyorum diyebilirsiniz de kıskanmak ne demek ya:) ama eğer öyle düşünüyorsanız. Film yorumlarını okudum da çok açık sahne varmış ben rahatsız oluyorum öyle filmlerden. Bşakanfilme,gidelim de

kıskanmak bana da garip geldi.

bir kaç sahne mi

siz mi utanırsınız kıskanır mısınız

adamın interneti var canı istediği her şeye bakarrr

bir de bu +18 falan değil yani ne olacak iki üç sahneden

Açıkca belirtmelisin başka bi çözümü yok

eşimle giderim ama sevgilimle gitmem. kıskançlık degil bendeki mesele ama yinede gitmem.

Sanki o filme gitmezseniz hiç çıplak kadın görmeyecek sevgilin, kim bilir nelere bakıyorlardır erkek erkeğe ne muhabbetler yapıyorlardır onun memesi öbürünün poposu ohoo

Gündelik diziler ve hatta reklamlar bunlarla dolu. Mahremiyeti korumakla korumamak arasında kalmış ufacık bir bez mi kiskancliginizi azaltiyor ?

Ben kıskanmam sanırım, ama en azından benim yanımda bakmasını istemeyebilirim. Çok gerekli görürsem bazen kendime güvenmediğim zamanlarda eğer bir film izliyosak ve bir kadın varsa çıplak şirinlik yaparak gözlerini kaparım Bakmaaa bana bak sen derim :) o da çoğu zaman biskolata reklamlarından fırlayan kaslı abilerimizi gördüğümde ağzım sulanmasın diye bana yapar Bu kıskançlık değil bence aranızdaki muhabbetle alakalı.

Ben o filmi izledim. Çok kısa süreli o sahneler var ama ben kadınların çırılçıplak olduklarını bile fark etmedim. Hiç öyöyle şeyler düşünecek vaktim yok.

Tek tuk kisa sahnelerse rahatsiz olmam ama uzun uzun kadin vucudu pazarlaniyorsa rahatsiz olurum.

İkiniz de 18 yaşın üstündeyseniz gitmeniz için nasıl bir sakınca olabilir ki. Şaka gibisiniz... Reklam panolarından falan da kıskanıyor musunuz. Kendi cinsimden sıtkım sıyrıldı yeminle....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…