Sevgiliniz/eşinizle +18 filme gider misiniz? İçim hiç rahat değil:(

Ben de utandığın için gitmiyorsun sandım, kıskanmak nedir ya elin ünlü kadınından? Ne bileyim saçma geliyor bana. Sevişme sahnesi gelince gözlerini kapat

cok fazla abartılmadıysa sahne sıkıntı degilde sahnede tek kadın varsa ve uzun sure gosterirse yeter ulen derim aynı sekilde cıbıl bir adam cıkarsa filmde baktı uzun suruyo esimde bu film sıkıcı deyip kapatıyo

Asil size pes.Konuyu guzel carpitmişsiniz.Soz konusu olan cirilciplak bi halde baska kadinlari sevgilisinin onla izlemesi.Normalde her erkek ciplak bayan gorebilir filmlerde vs. ama birlikteyken izlemek cok ayri bence..

Ben bunu tamamen kendine güvensizlik olarak görüyorum. Ne kıskanacağım elin kadınını, ben hepsine bin basarım

Filmi izle eğlenmene bak yaa

Hoşuna gitmeyen sahne çıkınca da kapatıverirsin gözünü

Rahatsız olacağın sahnelerin de dakikalaaaarrca süreceğini de sanmıyorum

Ohoo bizim izlediğimiz yabancı filmlerin yarısından çoğu meme görüntüleriyle başlıyor. Birlikte 200 film izlemişizdir. Ve bende meme yok gibi. Ben kıskanmıyorsam sen hiç kıskanma.

Ben giderdim, izlerdim yani benim için sorun yok. İnternet çağında çıplak vücut görmek gayet kolay artık. Onu kısıtla bunu kısıtla, cık.

Asil size pes.Konuyu guzel carpitmişsiniz.Soz konusu olan cirilciplak bi halde baska kadinlari sevgilisinin onla izlemesi.Normalde her erkek ciplak bayan gorebilir filmlerde vs. ama birlikteyken izlemek cok ayri bence..
Ha evet birlikte striptiz klübüne gidiyorlardı çıplak çıplak dans eden kadınları seyretmeye değil mi?
Kusura bakmayın ben bir komedi filmi(!) zannetmiştim...

merak etme daha önce de görmüştür, görüyordur nasıl olsa :)))
Ha ben görmeyim diye bir düşüncen varsa, tek söyleyeceğin
^^çıplaklık izlemekten hoşlanmıyorum, bu filme gitmek istemiyorum, ya başka bir film bulalım yada başka bir plan yapalım^^
İnsan önce kendi isteklerini ortaya koymalı, yerine getirilmiyorsa kıskançlık vs krizlerine girmeli diye düşünüyorum...

Ben sirf bu yüzden sinemaya gitmeyi azalttim, cogunluk olarak animasyon cizgi film izlemeye giderim. Mustehcen sahnlerden gercekten rahatsiz oluyorum cunku. Esim izler izlemez kendi bilecegi is ama ben izlemiyorum (gerci yalan soylemeyim onun da izlemesi hosuma gitmez).
Bunu sevgiline soyleyebilirsin abes karsilamamali saygi gostermeli nacize fikrim.

Not: beni ozguvensiz cahil cuhela diye taslamayin herkesin rahatsiz olup olmadigi seyler vardir. Konu sahibinin ustune de cok fazla gidilmis bu arada.

Google a yaz bakalım çıplak kadın resmi neler çıkıyor. Sanki çıplak kadın görmenin tek yolu sinemaya gitmek.
Millet artık eğlence programlarında bile soyunuveriyor. Görmek isteyen her şekilde görür yani.
Ha sorun kıskanmak değil de rahatsız olmaksa söyleyeceksin bitecek. :)

Rahatsız olduğunuz belli, bu tip sahneleri olmayan filmleri tercih ettiğinizi söyleyin.

Google'a "güzel çıplak kadın" yazınca tonla çıkıyor. Kıskanılacak bir durum yok. Psikolojik destek alın. Aşırı kıskançlık oluyor bu.

Çok abartıyorsunuz gerçekten. Kendine güveni olmayan, öz güveni düşük kadınlar gibi davranmayın.
Sevgilinizin etrafında olan, sevgilinize yakın ilgi gösteren bir kadını kıskanabilirsiniz anlarım ama filmde gördüğünüz güzel kadından kıskanmak da ne oluyor? Güzel kadın her yerde. Yarın bir gün beraber tatile gitseniz orada da güzel fizikli kadınlardan kıskanacaksınız o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…