Haklisin. Kirici olmus. Ask bitebilir.Merhaba arkadaşlar, kadınlar kulübüne uzun yıllardır üyeyim, fakat soru sormayali çok oldu, şimdi asıl konuya gelmek istiyorum ben sevgilimden ayrıldığında başka bir kızla görüşmüştü bu görüşme 2 ay sürdü benide 1 yıldır tanıyor ben onu sevmeme rağmen benimle devam etti ama ben onu sevmedim için umudu da kestiği için Hayatına bakmaya başladı o sırada biri aracılığıyla bu kızla görüştü, neyse kızı gerçek anlamda sevmediği için ayrıldılar, ama şu var ki ben ona geçende sordum, senin hayalindeki kız nasıl biri diye, ayrıldığı kızı tarif etti ama yinede aşk hersey den önem li ben ona aşık olmadım sana aşığım dedi ayrıca sen benim için güzelsin sadece kafamdaki görüntü oydu demek istedi bende buna alındım sizce haksız miyim
İfadeleriniz de kafanız gibi... karman çorman.Merhaba arkadaşlar, kadınlar kulübüne uzun yıllardır üyeyim, fakat soru sormayali çok oldu, şimdi asıl konuya gelmek istiyorum ben sevgilimden ayrıldığında başka bir kızla görüşmüştü bu görüşme 2 ay sürdü benide 1 yıldır tanıyor ben onu sevmeme rağmen benimle devam etti ama ben onu sevmedim için umudu da kestiği için Hayatına bakmaya başladı o sırada biri aracılığıyla bu kızla görüştü, neyse kızı gerçek anlamda sevmediği için ayrıldılar, ama şu var ki ben ona geçende sordum, senin hayalindeki kız nasıl biri diye, ayrıldığı kızı tarif etti ama yinede aşk hersey den önem li ben ona aşık olmadım sana aşığım dedi ayrıca sen benim için güzelsin sadece kafamdaki görüntü oydu demek istedi bende buna alındım sizce haksız miyim
Herkesin hayatına kimse karışamaz demek geldi içimden şu yazım karmaşasını görünce
Benim görüştüğüm kişinin 2 kez sevgilisi oldu ben 2.kisiydim,onu sevmeme rağmen benimle devam etti, sonra artık gururuna yediremedi sürekli ayrılıyordm bir şekilde evlenip kurtulayım düşüncesine girdi ve birinin bulduğu kızla görüştü, ondan ayrıldı, zaten 2 aylık. Bir mazileri oldu. Profil olarak sorunca öyle söyledi ama genelde bni güzel bulduğunu soyler
Zaten şok oldum bu kdr da açık sözlü olunmazHaklisin. Kirici olmus. Ask bitebilir.
seviyormusunuz sevmiyormusunuz anlamadım benMerhaba arkadaşlar, kadınlar kulübüne uzun yıllardır üyeyim, fakat soru sormayali çok oldu, şimdi asıl konuya gelmek istiyorum ben sevgilimden ayrıldığında başka bir kızla görüşmüştü bu görüşme 2 ay sürdü benide 1 yıldır tanıyor ben onu sevmeme rağmen benimle devam etti ama ben onu sevmedim için umudu da kestiği için Hayatına bakmaya başladı o sırada biri aracılığıyla bu kızla görüştü, neyse kızı gerçek anlamda sevmediği için ayrıldılar, ama şu var ki ben ona geçende sordum, senin hayalindeki kız nasıl biri diye, ayrıldığı kızı tarif etti ama yinede aşk hersey den önem li ben ona aşık olmadım sana aşığım dedi ayrıca sen benim için güzelsin sadece kafamdaki görüntü oydu demek istedi bende buna alındım sizce haksız miyim
Amma lakin ki öyle değildirŞu şöyle sever bu böyle sever...herkesin hayatına kimse karışamaz lakinki kurban oldugum allahın emridir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?