Sevgiliniz eski sevgilisi hakkında fikri

Onfo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2018
191
-162
98
35
Merhaba arkadaşlar, kadınlar kulübüne uzun yıllardır üyeyim, fakat soru sormayali çok oldu, şimdi asıl konuya gelmek istiyorum 1 yıldır görüştüğüm sevgilim var, fakat bu sürek içerisinde benim onu sevmeme den ve her yükü onun taşımasından sebep ondan ayrıldım. Biz ayrılınca bir tanıdık aracılığıyla bir kızla görüştü sevgili oldular, bu görüşme 2 ay sürdü. neyse eski sevgilisi bunun bana msj attı diye terketti ve kzii gerçek anlamda sevmediği için ayrıldılar. Biz yeniden baristik ama, ona geçende sordum, senin hayalindeki kız nasıl biri diye, görüntü oladak ayrıldığı kızı tarif etti ama yinede aşk hersey den önem li ben ona aşık olmadım sana aşığım dedi ayrıca sen benim için güzelsin sadece kafamdaki görüntü oydu demek istedi bende buna alındım sizce haksız miyim

Bu arada.ben onun ilk görüştüğü kız sayılırım

Son düzenleme:
Haklisin. Kirici olmus. Ask bitebilir.

İfadeleriniz de kafanız gibi... karman çorman.

Benim görüştüğüm kişinin 2 kez sevgilisi oldu ben 2.kisiydim,onu sevmeme rağmen benimle devam etti, sonra artık gururuna yediremedi sürekli ayrılıyordm bir şekilde evlenip kurtulayım düşüncesine girdi ve birinin bulduğu kızla görüştü, ondan ayrıldı, zaten 2 aylık. Bir mazileri oldu. Profil olarak sorunca öyle söyledi ama genelde bni güzel bulduğunu soyler

O zaman tamam

seviyormusunuz sevmiyormusunuz anlamadım ben

Noktalama işaretleri henüz paralı olmadı, hala bedava arkadaşlar.. Lütfen kullanalım..
Ne olmuş ne bitmiş anlamadım konu sahibi, konunuzu düzenleyin derim.

Sana asik seni gercekten seven adam ayri kaldığı süreçte baskasiyla olmazdi.
Aşkı bu kadar basite indirgeyen erkeklerden nefret ediyorum.Allah bilir sana seni unutmak için onla oldum demistir.
O kiza da umut vermis yazik olmus.Sen senin yoklugunda eli baskasinin eline degmis bir adami nasil kabul ettin inanılır gibi degil.

E siz sevmediğiniz adamla neden oynuyorsunuz ki... bırakın adam sevsin sevilsin ... yazık üzüldüm adamın adına

"sevmeme rağmen" derken?
Sevmemenize rağmen mi?

Sevmiyordunuz ama yine de sevgili oldunuz, sonra ayrıldınız.
Adam başkası ile kısa bi beraberlik yaşadı, onu sevmedi.
Sonra siz yine sevgili oldunuz.
Sonra siz ona hayalindeki kızı sordunuz. O da diğer kızın suretini tarif etti. Ama size aşık.
Önemli olan aşk dedi.

Olaylar bu şekil

Sevmediğin adamın derdine neden düştün anlayamadım...
Ego tatminiyse o da olmamış..
Ayrıca alınmaya hakkın yok adam karşılıksız seviyor şuanlık ama herkesin bir hayatı var...

bir de madem sevmiyorsun daha çok umur verme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…