Sevgiliniz eski sevgilisi hakkında fikri

DUZENLEDIM

Sen sevmiyorsan neden berabersin? O seni seviyorsa senden ayrılıp neden başka kızlara koşup evlenmeye kalkıyor? Sen niye başkası için seni bırakan adama geri döndün? Sevgilin hayalindeki kadın diye eski sevgilisini anlatacak kadar salak mı? Aklımda deli sorularr

sevmeme değil sevmememe olucak o. Yani hem sevmeyip hem de aklındaki görüntü o kızmış diye bozulmak da enteresan.

Benim de manyak bi sevgilim vardı öyle, eski sevgilisini anardı, şöyle güzel böyle güzel derdi. Ama tiyatrocu ve şairdi kendisi. Bu manyak ruh hali ordandı sanırım. Bana da deli aşıktı, tabi cıngar çıkardım en son ben onu dinlemek zorunda mıyım diye. Sonra aramızdaki tutkudan dolayı birbirimizi yormaya başlayınca ayrıldık. Tabi aklımız birbirimizde. Uzun süre unutamadım deldi geçti beni. Kendisi başka bir hatunla görüşüyordu ve mecburen bi ortamda karşılaşıyorduk. O kızcağıza da beni anlatmış durmuş. Benim için şiirler yazardı falan. Öyle değişik bir adamdı. Kendisi beni atlatamadığından halen bekar :)) ben 2 çocukluyum, arada haberini alıyorum kaçırdım gül gibi kızı diyormuş. Ama beni bohem boğuyor. Eski fanfinilerden bahseden erkeklere uyuz oluyorum. Sizde benim gibi ayrılın gitsin.

Önceden sevmiyordum, kendisi çok çabaladı sevmediğim halde benimle zaman harcadı . en sonunda ben bir bahane bulup ayrıldım ondan, gurur yaparak kısa sürede briiule tanışıp evleneyim mantığına büründü o işte olmadı. şuanda seviyorum onu

Hm ben kendisine sordum normalde bahsetmez ondan zaten 2 aydır tanıdım onunla pek zaman geçirmedim diyor

Valla bana göre bir adam başka bir kadını seçenek olarak görebiliyorsa o adam gerçekten aşık değildir. Aşk karşındaki insanı tek seçenek olarak görmek, başkasına gözü kör olmaktır. Sizin erkek arkadaşınızın mantığınile aşık olduğu kişi ile ilişkisi her zora giren insan soluğu başkasının yanında alsın olmazsa geri dönsün bu size göre büyük aşk bunmu yani.

Sevmediğiniz/aşık olmadığınız insanla sevgili olma zorunluluğunuz yok.
Böyle bir güncelleme geldi haberiniz yok galiba.
Ne siz bu kişiyi seviyorsunuz, ne o sizi seviyor ne de ayrıldığı kız onu seviyor.
Ortada kesin olan tek bir şey var o da bu çocuk dış görünüş olarak o kızı çok beğenmiş.

Yolarim saçını başını Yolarim Net !

Uzun yillardir uyeyim deyince 3 5 senedir sandim. Daha 1 senelik bile üyeliğiniz yok. Ashdk

Evet aynen öyle oldu yalnız çocuğun ailesi o kızı tip olarak hiç beğenmedi

Haksizsin. Seninle beraber olan bir insana hayalindeki kizi sorarsan aldigin hicbir cevaba alinmayacaksin. Bence güzel bile cevap vermis daha fazlasinida diyebilirdi hayalindeki kiz hakkinda. Soru gereksiz. O sana hayalindeki erkek nasil sorusunu sormaz. Gurur kirici olur. Begenmese kizla görüsmezdi. Olmasi gerekeni yapmis begenmis ve hayalindeki güzellige sahip olan kizla görüsmüs.

Uzun yıllardır üyesiniz ama yeni üye yazıyor.
Uzun yıllardan beri soru sormamissiniz yazmayı da bu esnada unuttunuz diye düşünüyorum. Bu ne karmaşık bir konu anlatımı.
Birinin kalibini birinin kalbini diyor şahıs bu ne perhiz ne lahana turşusu.

Deli mi ne
Belki aklınca seni kıskandırmaya çalıştı
O zaman ona git derdim ben olsam
Ayyy ezik erkek piskolojisi

Unutmak için yapmış
Oluyor öyle şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…