Merhaba arkadaşlar, kadınlar kulübüne uzun yıllardır üyeyim, fakat soru sormayali çok oldu, şimdi asıl konuya gelmek istiyorum 1 yıldır görüştüğüm sevgilim var, fakat bu sürek içerisinde benim onu sevmeme den ve her yükü onun taşımasından sebep ondan ayrıldım. Biz ayrılınca bir tanıdık aracılığıyla bir kızla görüştü sevgili oldular, bu görüşme 2 ay sürdü. neyse eski sevgilisi bunun bana msj attı diye terketti ve kzii gerçek anlamda sevmediği için ayrıldılar. Biz yeniden baristik ama, ona geçende sordum, senin hayalindeki kız nasıl biri diye, görüntü oladak ayrıldığı kızı tarif etti ama yinede aşk hersey den önem li ben ona aşık olmadım sana aşığım dedi ayrıca sen benim için güzelsin sadece kafamdaki görüntü oydu demek istedi bende buna alındım sizce haksız miyim
Bu arada.ben onun ilk görüştüğü kız sayılırım
sevmeme değil sevmememe olucak o. Yani hem sevmeyip hem de aklındaki görüntü o kızmış diye bozulmak da enteresan.Benim görüştüğüm kişinin 2 kez sevgilisi oldu ben 2.kisiydim,onu sevmeme rağmen benimle devam etti, sonra artık gururuna yediremedi sürekli ayrılıyordm bir şekilde evlenip kurtulayım düşüncesine girdi ve birinin bulduğu kızla görüştü, ondan ayrıldı, zaten 2 aylık. Bir mazileri oldu. Profil olarak sorunca öyle söyledi ama genelde bni güzel bulduğunu soyler
Önceden sevmiyordum, kendisi çok çabaladı sevmediğim halde benimle zaman harcadı . en sonunda ben bir bahane bulup ayrıldım ondan, gurur yaparak kısa sürede briiule tanışıp evleneyim mantığına büründü o işte olmadı. şuanda seviyorum onuSen sevmiyorsan neden berabersin? O seni seviyorsa senden ayrılıp neden başka kızlara koşup evlenmeye kalkıyor? Sen niye başkası için seni bırakan adama geri döndün? Sevgilin hayalindeki kadın diye eski sevgilisini anlatacak kadar salak mı? Aklımda deli sorularr
sevmeme değil sevmememe olucak o. Yani hem sevmeyip hem de aklındaki görüntü o kızmış diye bozulmak da enteresan.
Benim de manyak bi sevgilim vardı öyle, eski sevgilisini anardı, şöyle güzel böyle güzel derdi. Ama tiyatrocu ve şairdi kendisi. Bu manyak ruh hali ordandı sanırım. Bana da deli aşıktı, tabi cıngar çıkardım en son ben onu dinlemek zorunda mıyım diye. Sonra aramızdaki tutkudan dolayı birbirimizi yormaya başlayınca ayrıldık. Tabi aklımız birbirimizde. Uzun süre unutamadım deldi geçti beni. Kendisi başka bir hatunla görüşüyordu ve mecburen bi ortamda karşılaşıyorduk. O kızcağıza da beni anlatmış durmuş. Benim için şiirler yazardı falan. Öyle değişik bir adamdı. Kendisi beni atlatamadığından halen bekar :)) ben 2 çocukluyum, arada haberini alıyorum kaçırdım gül gibi kızı diyormuş. Ama beni bohem boğuyor. Eski fanfinilerden bahseden erkeklere uyuz oluyorum. Sizde benim gibi ayrılın gitsin.
Ban geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr büyük harf yasak ben öyle biliyorum
seviyormusunuz sevmiyormusunuz anlamadım ben
Valla bana göre bir adam başka bir kadını seçenek olarak görebiliyorsa o adam gerçekten aşık değildir. Aşk karşındaki insanı tek seçenek olarak görmek, başkasına gözü kör olmaktır. Sizin erkek arkadaşınızın mantığınile aşık olduğu kişi ile ilişkisi her zora giren insan soluğu başkasının yanında alsın olmazsa geri dönsün bu size göre büyük aşk bunmu yani.Önceden sevmiyordum, kendisi çok çabaladı sevmediğim halde benimle zaman harcadı . en sonunda ben bir bahane bulup ayrıldım ondan, gurur yaparak kısa sürede briiule tanışıp evleneyim mantığına büründü o işte olmadı. şuanda seviyorum onu
e niye kurcalıyorsunuz sizde bir acayipsiniz yani. İnsan kendini niye doldurur durduk yerde bi şeyleri kurcalayıp da anlamam.Hm ben kendisine sordum normalde bahsetmez ondan zaten 2 aydır tanıdım onunla pek zaman geçirmedim diyor
Yolarim saçını başını Yolarim Net !Merhaba arkadaşlar, kadınlar kulübüne uzun yıllardır üyeyim, fakat soru sormayali çok oldu, şimdi asıl konuya gelmek istiyorum 1 yıldır görüştüğüm sevgilim var, fakat bu sürek içerisinde benim onu sevmeme den ve her yükü onun taşımasından sebep ondan ayrıldım. Biz ayrılınca bir tanıdık aracılığıyla bir kızla görüştü sevgili oldular, bu görüşme 2 ay sürdü. neyse eski sevgilisi bunun bana msj attı diye terketti ve kzii gerçek anlamda sevmediği için ayrıldılar. Biz yeniden baristik ama, ona geçende sordum, senin hayalindeki kız nasıl biri diye, görüntü oladak ayrıldığı kızı tarif etti ama yinede aşk hersey den önem li ben ona aşık olmadım sana aşığım dedi ayrıca sen benim için güzelsin sadece kafamdaki görüntü oydu demek istedi bende buna alındım sizce haksız miyim
Bu arada.ben onun ilk görüştüğü kız sayılırım
Evet aynen öyle oldu yalnız çocuğun ailesi o kızı tip olarak hiç beğenmedi"sevmeme rağmen" derken?
Sevmemenize rağmen mi?
Sevmiyordunuz ama yine de sevgili oldunuz, sonra ayrıldınız.
Adam başkası ile kısa bi beraberlik yaşadı, onu sevmedi.
Sonra siz yine sevgili oldunuz.
Sonra siz ona hayalindeki kızı sordunuz. O da diğer kızın suretini tarif etti. Ama size aşık.
Önemli olan aşk dedi.
Olaylar bu şekil
Unutmak için yapmışSana asik seni gercekten seven adam ayri kaldığı süreçte baskasiyla olmazdi.
Aşkı bu kadar basite indirgeyen erkeklerden nefret ediyorum.Allah bilir sana seni unutmak için onla oldum demistir.
O kiza da umut vermis yazik olmus.Sen senin yoklugunda eli baskasinin eline degmis bir adami nasil kabul ettin inanılır gibi degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?