Kızlar benim sevgilimin 15 yıllık bir arkadaş grubu var 4-5 kişilik. Araları çok iyi ama içlerinden bir kız var ve sevgilim bu kızla dışarı çıkınca çok kıskanıyorum en son bunun yüzünden kavga ettik ve bana "senin için 15 yıllık dostumdan vazgeçemem"dedi...çok kırıldım ama emin de değilim acaba bu laf kırılınacak br laf mı?Ama sonuçta ben ona vazgeç demedim zaten çok sık görüşmesini istemiyorum sadece ama bunun üstüne böyle bir laf etti...sonuçta ben bu kadar katı konuşmazdım bilmiyorum...sizce sevgili için arkadaştan vazgeçilir mi?Siz olsanız vazgeçer misiniz?ve siz olsanız bu lafa alınırmıydınız?a.s.
Çok zor bir durum seninkisi sende aynısını yap sevgiline bakalım napıcak tepkisi ne olucak?Aradığında mesela arkadaşımın yanındayım falan de.Kaç yıldır çıkıyosunuz bilmiyorum ama eski bi dostum abim gibi seviyorum de...
aslında benim de en iyi arkadaşım bir erkek ve bunu sevgilim çok sorun yapmıştı hep bu konudan tartışıyoduk ve ben de eskisi kadar sık görüşmemeye başladım arkadaşımla...ama ben bunu ondan istediimde arkadaşımdan vazgeçemem diyo:çok üzgünüm:
yani aslında onu halledebilirim ama benim merak ettiğim bu söylediği lafa kırılmakta haklımıyım?ve sevgili için arkadaştan vazgeçilirmi?
erkek ve kız için farklı bi durum.. aynı şeyi sen yapacak oslan dinlemez bile seni anlamak bile istemez.. ama kendisinin arkadaşları herşeyden ötedir.. bilirim bende yaşadım çünkü.. benim arkadaşlarımı gözü tutmuyor olur görüşmelerimi kısıtlar ama ben onunkilere karışamam bile.. dedirtmezki bişey.. o yüzden sen ne kadar üstüne gidersen okadar ters etki yapar adamın arkadaşı hakkında bişey düşğnbesi yoksa bile üstüne gidersen düşünmesine neden olabilirsin.. görüşme gibi uyarılarada asla uymaz o yüzden olumsuz düşünmemeye çalış.. heleki hiç ya ben ya o gibi bişeyde söyleme.. ilgilenmiyomuş gibi yap en iyi yolu bu.. kısasa kısas demiş arkadaşlardan bazıları sende bi arkadaşınla görüş abim filan de diye bence ters etki yapma olasılığı çok yüksek..
şahsen ben olsam direk tepkimi dile getirmez yani dil ile söylemez bunu davranışlarıma yansıtırdım bu anlamasını dahada kolay sağlar gibi geliyor..
valla canım ben alınırdım.sana bişey sorcam sevgilin senin görüştüğün insanlara karışıyormu?cvp evetse bence senin karışıp tavrını belli etmende hiç bi sakınca görmüyorum ama cvp hayırsa o da görüşmeye devam etcektir.ama bence kıskanıyosan konuşmalısın canıma.s
bende olsam kırılırdım..
o aman git onlar versin sana sevgiyi derdim
ve bir süre hayatımda olup biteni anlatmaz,üstü kapalı donuk tel knuşmalarıyla geçiştirir elini bile tutmazdım..
herşeyin ve herkesin yeri ayrı olmalı..kaybetme korkusu kalmamış bu adamın sanırım..yaşatmak lazım:1closedeyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?